Šta je novo?

Doom 4

• Začetnik teme Začetnik teme Zduman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ah, da, zaboravih 😀

Ocigledno je da se slabo cega secas uopste ...

doom3crosspic8.jpg

Ocigledno je da ti jedva docekas da raskupusas necije obrazlozenje ili zapazanje i da ga izvrnes na ovu ili onu stranu ne bi li se oprao od gomile gluposti koje cesto posejes u brzini! To je ocigledno... A tvoje nesto konkretnije vidjenje Doom-a ili HL2 nismo videli ni culi, jer mi se cini koliko vidim da nisi u stanju da se izboris sa tim. Da si to uradio dao bi mi jos malo materijala koji bi da sam slican tebi i da mi je to cilj, ja takodje mogao da iskoristim na isti nacin!

Uzgred domaci zadatak koji sam ja uradio umesto tebe bio je samo jedan mali test na koji si se ocigledno upecao, jer sam verovao da ces uraditi upravo to sto si i u radio!

A to je da se svodi kod tebe na jednu stvar, na nekakvo besciljno izvrtanje cinjenica u cilju dokazivanja da si ti uvek u pravu i to posebno u situacijama kada je tvoje misljenje dijametralno suprotno necijem ovde!

Da si iole pametan momak posao bi od sebe, a i trebalo bi da se barem malo zamislis oko onog mojeg dobronamernog dela u jednoj od predhodnih poruka. Sve ovo nase pisanije je u sustini nebitno, ali ono sto sam ti porucio u tom postu moglo bi da bude itekako bitno za tebe druze... 😉

Uzgred sa onim mojim komentarom u vezi broja postova, hteo sam da ti porucim da je istina to sto tvrdis za mene, ostavio bih do sada ovde kud i kamo veci broj napisanih poruka. Drugim recima umesto nekih 30tak komentara imao bih verovatno do sada barem nekih stotinak a mozda i vise komentara... To je bila poruka koju nisi ocigledno bio u stanju da izcitas, mada ajd za to te i ne krivim toliko jer sam bio delimicno ne odredjen u tom delu, a ne bih voleo da to neko protumaci u fazonu kao da je nesto lose imati veliki broj komentara! Naravno da nije, samo je pitanje ciji su i uglavnom kakvi su?!

I sto se mene tice sa ovim komentarom cu se i povuci odavde, jer koliko vidim polemisanje sa tobom oko bilo cega cisto je gubljenje vremena, a i cenim da smo vise nego nepotrebno zatrovali ovu temu... I umesto da bude zabavno, nasi komentari izlaze na jadno i tuzno...

Samo se nadam da ce barem neki drugi ljudi da nauce nesto iz svega ovoga... 😉

Poslednja izmena:
Dovoljno si rekao u prvom postu od kog je i krenula polemika, svi ostali koji su usledili bili su tvoj pokusaj ublazavanja notorne gluposti koju si odvalio, kao i pokusaj razvodnjavanja sustine oko koje je i krenula rasprava. Upravo i sada si pokusao isto to.
A o pameti, molim te, nemoj, postedi me tih komentara, toliko je imam da ne koristim reci koje ne poznajem, pogotovo u recenicama koje nemaju smisla. Autenticne mi casne reci 😉. Moja je mana sto obozavam da reagujem na ljudsku glupost. A, naravno, o ukusima ne vredi raspravljati, tebi se vise svideo Doom III, ali ono sto si rekao za HL2 nema veze sa zdravom pamecu, i pre svega treba biti realan. To kao kada bih ja, kao neko ko voli Hip Hop, tvrdio da je isti kvalitetnija muzika od klasicne muzike samo zato sto to volim da slusam. To je moj izbor, moj ukus, ali takvu glupost ne bih sebi dozvolio da kazem ...

P.S. Zaboravio si da pomenes u svom prethodnom postu svoju strucnost (i zahvalnicu od id-a za par textura), bez toga, poruka ti zvuci prazno i besmisleno 😉

Poslednja izmena:
Autenticne mi casne reci 😉. Moja je mana sto obozavam da reagujem na ljudsku glupost.

P.S. Zaboravio si da pomenes u svom prethodnom postu svoju strucnost (i zahvalnicu od id-a za par textura), bez toga, poruka ti zvuci prazno i besmisleno 😉

Tvoja je mana sto obozavas da budes pametnjakovic, sto je posledica tvojih kompleksa! A sta je glupost a sta ne, nisi u stanju ni da oucis! Zato se ne isplati bilo kakva polemika sa tobom, jer glupom coveku se ne moze objasniti da je glup! :d

A za moje zahavlnice se ne sekiraj, to sto sam uradio meni ce vredeti i vec mi vredi, a sta ces ti uraditi i napraviti to cemo tek da vidimo...

Ovako kako si krenuo, dalje od tog tvog verbalnog sizifovanja ne vidim da ces ista u zivotu napraviti... 😉 Pa ako mislis da je to neki domet ti samo tako i nastavi... ja nemam nista protiv...

Poslednja izmena:
Secam se 2004. kada je Doom izasao, svi su ga hejtovali, a gle sada... Sa osmehom na licu se prisecate tih horror scena o kome ste pricali ovde na forumu i pravili spoilere. I onda neki likovi kao OMG pa sto nece da mi radi do jaja kad sam ojadio detalje a imam GF4MX :zgran:

Meni taj Doom engine znaci samo dobra grafika i nista vise. Naravno, Single Player je uvek odradjen na perveznom nivou i ima(o) (je) taj faktor straha, pogotovo 2004. godine kad je izasao.

Sto se tice Multiplayera i Doom 4 ce biti isti kao Doom 3. Neigriv, ali privlacan.

Pre koji dan igrao sam Quake 4 Multiplayer i to je zalosno koliko igra se oslanja na staru slavu Quake 3ke.

Dragi moji nema nama nista od buducnosti Gaminga na PCu kad ti sa 8800GT treba da ojadis detalje da bi video neprijatelja u prokletom zbunju 🙁

E bre Vlado<<< sto se teras dalje choveche ... Evo chak i da je Goranstein neki masni,neobrijani i iskompleksirani geek (ako je tako Gorane da si se smesta odvojio od rachunara 😀) opet ti ne bi bio u pravu i opet bi ono shto si izjavio zvechalo na sve strane ... A sto se mog ukusa tiche :Klanjanje HALF-LIFE % (Ep %) :Klanjanje

Tvoja je mana sto obozavas da budes pametnjakovic, sto je posledica tvojih kompleksa! A sta je glupost a sta ne, nisi u stanju ni da oucis! Zato se ne isplati bilo kakva polemika sa tobom, jer glupom coveku se ne moze objasniti da je glup! :d

A za moje zahavlnice se ne sekiraj, to sto sam uradio meni ce vredeti i vec mi vredi, a sta ces ti uraditi i napraviti to cemo tek da vidimo...

Ovako kako si krenuo, dalje od tog tvog verbalnog sizifovanja ne vidim da ces ista u zivotu napraviti... 😉 Pa ako mislis da je to neki domet ti samo tako i nastavi... ja nemam nista protiv...

Opeti ti o mojim kompleksima, a lepo se primeti kako imas potrebu da ljudima das do znanja kako si strucnjak, i kako si uradio epohalne 2 texture za id Software.
Hehe, evo, ja cu se povuci kada ti nisi u stanju ni sam sebi da odrzis rec. Iz posta u post najavljujes povlacenje u polemici, ali nesto ti ne ide od ruke, sto mnogo govori o tvom karakteru 🙂 (zvucis kao klinja koji kaze drugarima "uzecu svoje igracke i idem kuci")

I da, javno ti se izvinjavam sto sam primetio da si odvalio glupost, i sto sam na istu reagovao.

Isto tako, javno ti se izvinjavam sto sam lepsi od tebe 😀:d

Poslednja izmena:
E bre Vlado<<< sto se teras dalje choveche ... Evo chak i da je Goranstein neki masni,neobrijani i iskompleksirani geek (ako je tako Gorane da si se smesta odvojio od rachunara 😀) opet ti ne bi bio u pravu i opet bi ono shto si izjavio zvechalo na sve strane ... A sto se mog ukusa tiche :Klanjanje HALF-LIFE % (Ep %) :Klanjanje

😀. Jesam se ubucio, ali za to je kriv posao, brijem se redovno, i to mahom posle tusiranja kada mi omeksaju dlake na licu😀, a komplexe sabijam koliko god mogu, svi ih imamo, pa ljudi smo, sa svojim vrlinama i manama (haha, podseti me ovo manama na muppet show, manamana-tu-tuu-tururu 😀) 😀

CCC ... sta se desava kad nema dobrih igrica .. topici ogrezli u spam,a gameri u istoriju
Pukli smo... :wall:
Secam se 2004. kada je Doom izasao, svi su ga hejtovali, a gle sada... Sa osmehom na licu se prisecate tih horror scena o kome ste pricali ovde na forumu i pravili spoilere. I onda neki likovi kao OMG pa sto nece da mi radi do jaja kad sam ojadio detalje a imam GF4MX
Sad bi nam, kanda i Doom3 bio vise nego dobar. Vrati nam se bar ti Doome3. Sve ti je oprosteno.:d

Ja bi pre reko da je shot iz filma Doom.

Yeah,wrlo mogucje... Ewo josh neki shot,al opet...sumnjam da je iz Doom IV...

Prilozi

• hugmemarine.webp
    hugmemarine.webp
    25.1 KB · Pregleda: 245
Ma ova slika je neko zezanje, nemoguce da ce ovako da izgleda D4.

To na slici je skin za Hell Knight-a iz Doom3. A i ako se malo zagledate videćete klasičan doom3 crosshair.

Je l moguce da jos uvek nema shotki iz Doom chetworke?

#ebote! ima dosta igara koje su u razvoju... Sta se nerviras,smiri zivce.

Ne mogu da verujem da su se neki plasili Dooma meni je iskreno to bila najsmesniji horror do sada.
Ali ipak je bila zanimljiva igra i bila je vredna moje paznje.Iskreno nije najhorror igra do sada.
A stari Doom je keva odusevio me je a igra sam ga pre jedno 2 godine.

mozda je i smesno kad igras na EASY + WH_AIMBOT_GOD_ALL WAPONS...
da vidis tek QUAKE 4 sto je smesan na HARD... znaci od onog robota na pocetku hvatas maglu.. mada malo su se za\ali sa tom tezinom i igru je nemoguce preci (bar ja nisam uspeo, a po onome sto sam video sumnjam da neko jeste)

Poslednja izmena:
Ne znam meni nekako Doom 3 nije bio strasan na Hard.To je kao npr nekome su strasniji filmovi tipa Petak 13 a nekome (kao meni) npr The Eye (Japanska verzija) taj psiholoski horror
A quake 4 nisam jos probao.Planiram u skorije vreme

Doom 3 nije uopšte težak na veteran nivou težine (na kome sam ga inače i prešao čim je izašao), čak sam hteo i da probam na Nightmare al me mrzelo da opet obrćem igru). U vreme kada su ga svi pljuvali ja sam Doom 3 završio sa zadovoljstvom. Igra je jako dobra ali nije fenomenalna.

Inače Doom 3 nije strašan. Verovatno najstrašnije igre koje sam igrao na PC-u su Undying (ništa specijalno), Penumbra (navikneš se), Bloodlines (ima zaista uvrnutih momenata) i možda The Suffering (kad skontaš da ti ne mogu ništa nije uopšte strašno).

Meni je ova flash igrica strašnija od svih AAA naslova koje sam probao do sad http://www.newgrounds.com/portal/view/447949 (18+)

Poslednja izmena:
Nosferatu: The Wrath Of Malachi je najstrašnija igra koja je ikada objavljena, makar što se mene tiče. Šteta što je bila niskobudžetna.

Mene je ubedjivo najvise uplasio Condemned:criminal origins, par puta sam morao da puziram da mi se srcka stabilizuje, bukvalno. I prvi silent hill me je bas uplasio, doom...onako.

Mene je ubedjivo najvise uplasio Condemned:criminal origins, par puta sam morao da puziram da mi se srcka stabilizuje, bukvalno. I prvi silent hill me je bas uplasio, doom...onako.

2-3 nocu, pratim trag na podu sa onim tulom (zaboravio sam kako se zove) kroz dve tri prostorije, trag ide ide dolazi do zidica penje se, i kako sam bacio pogled preko da vidim gde se trag nastavlja izlete neko cudo, izlete mi mish iz ruke, cuka udara oce da izleti, brze bolje skidam sluske....extra igra 😀

Poslednja izmena:
Neke nove informacije, posle QuakeCon-a:

Willits further noted that Doom 4 will not be a direct sequel to Doom 3, as Doom 3 reimagined the storyline of the original Doom, but refused to offer any additional details.

Announced as Doom 4 back in May, the game is slated to use the same id Tech 5 technology that powers Rage (PC, PS3, 360, Mac), but is said to look like it uses "a totally new game engine" as it will run at 30 frames per second instead of Rage's 60.

http://www.shacknews.com/onearticle.x/53984

In other Rage and Doom 4 related news, Rage will be a fixed 60Hz game and Doom 4 will be 30 Hz (with 3 times the graphical horsepower of Rage) on consoles. On PCs, however, Carmack believes Doom 4 will be able to run at 60Hz if you have state of art hardware (who knows what that could mean by the time the game is released). Rage will definitely be out by the QuakeCon after next year.

Multiplejer ce se zasad zvati Quake Live, i nece podrzavati modove, jer je "browser-based" igra.

http://www.maximumpc.com/article/ne...pport_doom_4_run_60hz_pc_locked_30hz_consoles

7:25: "By the the time that DOOM 4 ships to consoles, PC will be light years ahead of current consoles. In this case, the PC version will support significant visual improvements over 360 or PS3 versions. Rage, on the other hand, will more or less look the same across all platforms it's available on."

http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=8826499&publicUserId=4551247

When asked whether the game will be rooted in the horror genre, Carmack indicated that it will instead focus more on pure action elements a la Doom 2.
Carmack explained that he found some of the complaints of Doom 3's brand of horror to be "completely valid," saying that the "contrived nature of monsters hiding in a closet" and the extreme darkness were two things that caused the company to cancel its game Darkness and begin production of Rage.

Needless to say, there will be no scary little girls in the Doom 4.

"It's not that you're running around frightened down to your last bullet [in Doom 4]," added Carmack. "There will occasionally be that, but it should be much more of you winning, because that was always the point in Doom--you are the hero, and you are winning. You're going to beat back all the hordes of Hell using all the tools at your disposal."

Development of Doom 4 will be short, as very little of the id Tech 5 engine will be changed in the transition from Rage. The game will feature at least one "graphical hook," and should have three times the graphical fidelity of Rage due to a lower target framerate.

http://www.shacknews.com/featuredarticle.x?id=956

Poslednja izmena:
***a, kako kome, meni je Doom 3 bio bas strasan na momente, toliko da nisam mogao da podnesem stalno tu napetost, te ga nisam ni zavrsio... A dobra je igra, nema sta.

Nazad
Vrh Dno