Vlada>>>
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2007
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN™ 9 7900
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI
- RAM
- 64GB KINGSTON FURY BEAST DDR5 5600 MHZ
- GPU
- AMD RADEON RX 7700 XT SAPPHIRE PULSE
- Kućište
- FRACTAL DESIGN DEFINE R5
- Monitor
- LG 27GN850-B ULTRAGEAR™ QHD NANO IPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Ah, da, zaboravih 😀
Ocigledno je da se slabo cega secas uopste ...
![]()
Ocigledno je da ti jedva docekas da raskupusas necije obrazlozenje ili zapazanje i da ga izvrnes na ovu ili onu stranu ne bi li se oprao od gomile gluposti koje cesto posejes u brzini! To je ocigledno... A tvoje nesto konkretnije vidjenje Doom-a ili HL2 nismo videli ni culi, jer mi se cini koliko vidim da nisi u stanju da se izboris sa tim. Da si to uradio dao bi mi jos malo materijala koji bi da sam slican tebi i da mi je to cilj, ja takodje mogao da iskoristim na isti nacin!
Uzgred domaci zadatak koji sam ja uradio umesto tebe bio je samo jedan mali test na koji si se ocigledno upecao, jer sam verovao da ces uraditi upravo to sto si i u radio!
A to je da se svodi kod tebe na jednu stvar, na nekakvo besciljno izvrtanje cinjenica u cilju dokazivanja da si ti uvek u pravu i to posebno u situacijama kada je tvoje misljenje dijametralno suprotno necijem ovde!
Da si iole pametan momak posao bi od sebe, a i trebalo bi da se barem malo zamislis oko onog mojeg dobronamernog dela u jednoj od predhodnih poruka. Sve ovo nase pisanije je u sustini nebitno, ali ono sto sam ti porucio u tom postu moglo bi da bude itekako bitno za tebe druze... 😉
Uzgred sa onim mojim komentarom u vezi broja postova, hteo sam da ti porucim da je istina to sto tvrdis za mene, ostavio bih do sada ovde kud i kamo veci broj napisanih poruka. Drugim recima umesto nekih 30tak komentara imao bih verovatno do sada barem nekih stotinak a mozda i vise komentara... To je bila poruka koju nisi ocigledno bio u stanju da izcitas, mada ajd za to te i ne krivim toliko jer sam bio delimicno ne odredjen u tom delu, a ne bih voleo da to neko protumaci u fazonu kao da je nesto lose imati veliki broj komentara! Naravno da nije, samo je pitanje ciji su i uglavnom kakvi su?!
I sto se mene tice sa ovim komentarom cu se i povuci odavde, jer koliko vidim polemisanje sa tobom oko bilo cega cisto je gubljenje vremena, a i cenim da smo vise nego nepotrebno zatrovali ovu temu... I umesto da bude zabavno, nasi komentari izlaze na jadno i tuzno...
Samo se nadam da ce barem neki drugi ljudi da nauce nesto iz svega ovoga... 😉
Poslednja izmena: