gx-x je napisao(la):q2 je misaona imenica za doom3 koji sam igrao 3 sata i vise mi se ne igra. Doom3 je idealna podloga za dobru akcionu igru umesto ovog smora po mraku i mlataranja lampom po zombijima koji su bezopasni. Jednostavno, id nije razmisljao kako ce se igra svideti ljudima koji se ne plase mraka, zombija i takvih stvari. U doomu sam za 3 sata jednom pogino, isao sam kroz mrak naravno i pao sa neke ivice u "void" ... cccc :d posto nisam video kud idem. Poenta je, nije mi frka u igrici, pa mi nije zanimljiva. Onima kojima je frka, jeza itd. je igrica super, strava itd. voleo bi da se i ja tako osecam pa da mogu da kazem da je dobra, al veca mi je frka kad mi neko napada bazu u warcraftu....
gx-x je napisao(la):ne razumem, single plajer quake2 : Ides ubijas monstere na ciju si planetu sleteo i ubijas ih - Doom3 Ides ubijas monstere na planeti na koju si sleteo i na kojoj se otvorio gateway to hell. Koja je razlika ? Zasto bi dva puta pravili istu stvar ?
gx-x je napisao(la):q2 je misaona imenica za doom3 koji sam igrao 3 sata i vise mi se ne igra. Doom3 je idealna podloga za dobru akcionu igru umesto ovog smora po mraku i mlataranja lampom po zombijima koji su bezopasni. Jednostavno, id nije razmisljao kako ce se igra svideti ljudima koji se ne plase mraka, zombija i takvih stvari. U doomu sam za 3 sata jednom pogino, isao sam kroz mrak naravno i pao sa neke ivice u "void" ... cccc
gx-x je napisao(la):@A-Rage:Igrao sam doom3 4 sata, prvi sat i cetvrti sat se nisu razlikovali, izasao sam iz doom-a i ukljucio da gledam TV...
![]()
gx-x je napisao(la):Igra je isto sto i systemshock2, samo sa novom grafikom i bez ability poena...
gx-x je napisao(la):Igra je isto sto i systemshock2, samo sa novom grafikom i bez ability poena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari