miha\zero je napisao(la):Apsolutno se slazem ... zahtevna, sharena, preterano zahtevna, preterano sharena.
M
Ma sta se zivciras? Trebalo bi da radi i kod tebe na low detail bez problema, zar nisi citao nista od testova na netu?LiquidPlasma je napisao(la):E PA OVO JE PREVRSILO SVAKU MERU!!! IDEM SUTRA DA KUPIM IGRU, DA INSTALIRAM, PA GLEDAM U DESKTOP I DA SE SETIM DA... NEMAM PIXEL SHADERE :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
miha\zero je napisao(la):Sto vise igram igra postaje sablasnija, neprijatelji ludji, municije i helth-a manje. Ima doduse samo jedan zvuk koji me izludjuje, na ostali deo igre se ne trzam ni najmanje. Nije mi nesto preterano strasno kao sto neki kazu. Ali taj jedan zvuk ... kad ga cujem jedva zadrzim besiku da ne popusti. Radi deskripcije zvuka ... zamislite najgoru nocnu moru, a onda zamislite da vas neko secka, a vi vristite. E taj zvuk vriska u daljini.
M
Po testovima za tebe je preporuceno 640x480 low.legend je napisao(la):oce li da radi na 2.4 P4, 512 ddr, ATI 9000, bar sa nekim pristojnim detaljima?
![]()
Bas me interesuje kako ce se igra ponasati na mojoj masini :smoke:Milan82bh je napisao(la):Momci sta da vam kazem...sad sam startovao na Asus A2500D(Barton2800+,9600Pro,512DDR) i samo mogu da kazem "Blagi uzas"!!!
Stavio sam na 800x600 sa Medium details,ono toliko secka da je to jezivo!!!!
Vec sam 3. puta restartovao racunar jer je jednostavno zablokirao.Ako vam nesto znaci u 3DMarku03 dobijam 2700,a FarCry mi radi odlicno u 1024x768High!!!Tako da ako nemate neki 9600XT,5700Ultra...nemojte da pokusavate razocaracete se....kao sto sam ja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari