Šta je novo?

Doom 3 Konacno!

Ako ces da igras na med .... pa nece toliko da secka. Ali high ce da secka.

M

Ali ne zelim da mi secka... Jeste da sam na odmoru, ali cu zbog ovoga skoknuti do firme da pozajmim 512 mega na par dana :d

Ajde brisi, igraj, ne gubi vreme sa nama ovde :D (thanks)

Znam da mi necete verovati ... ali ja idem da spavam sada.
Znaci izigrao sam za danas dovoljno, sutra cu da nastavim.
Ono dnevna doza, jer ako je pretrcim kao neke druge, ostace mi onaj bljutavi osecaj u ustima. Ovako ovu hocu da gustiram.

M

Kako se ByTcHaRy! OCU DA IGRAM DOOM3!!! DOOM 2 sam presao 13,945 puta :D Sad hocu nastavak!!! Grrrr!

@ LiquidPlasma

Sta te sprecava??? Jel to zbog sira?? :d

Jel moguce to igrati na p4 2.4, 512ddr i ti4200 ?

Jooj ludilo. !!!
Zlo od igre, lepo ide na P4 3.6 GHz sa 1 GB RAM'a i radeon 9800 pro. Ja igram u High details i nekada secne kada mi ulete neka velika cudovista ali u samoj igri ne.
Idem da igram..

puuu jeeeeee,zbog farcry-a sam dokupio 256mb,sad zbog ovog cuda moram da dokupljujem jos 512mb!!! ,sledeci progresiju => da ce mi za HL2 trebati jos giga rama....pih,stvarno steta da sa 5900XT ,atlonom na 2.2ghz i 512mb ne mogu u 1024 da teram na high,naravno bez seckanja...

Nista se ne zna dok je ne probamo !!!;)
pozdrav...:wave:

Sprecava me to sto imam budjavi GF4 MX440 i nemam pixel shadere, a uskoro cu kupiti ASUS v9950 GE - pa onda ce biti i pixel shadera i DOOM-a :D
Ipak nije zbog sira, vec zbog KACKAVALJA :d

Igra uopste nije extra zahtevna. Iznenadicete se kada je probate! :) Atmofera je stvarno sablasna i bas je super kada se igra u mraku. S druge strane nekad je i previse mracno, ali idem ja da nastavim da se igram. :)

E PA OVO JE PREVRSILO SVAKU MERU!!! IDEM SUTRA DA KUPIM IGRU, DA INSTALIRAM, PA GLEDAM U DESKTOP I DA SE SETIM DA... NEMAM PIXEL SHADERE :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

LiquidPlasma je napisao(la):
E PA OVO JE PREVRSILO SVAKU MERU!!! IDEM SUTRA DA KUPIM IGRU, DA INSTALIRAM, PA GLEDAM U DESKTOP I DA SE SETIM DA... NEMAM PIXEL SHADERE :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Ma sta se zivciras? Trebalo bi da radi i kod tebe na low detail bez problema, zar nisi citao nista od testova na netu?

Sto vise igram igra postaje sablasnija, neprijatelji ludji, municije i helth-a manje. Ima doduse samo jedan zvuk koji me izludjuje, na ostali deo igre se ne trzam ni najmanje. Nije mi nesto preterano strasno kao sto neki kazu. Ali taj jedan zvuk ... kad ga cujem jedva zadrzim besiku da ne popusti. Radi deskripcije zvuka ... zamislite najgoru nocnu moru, a onda zamislite da vas neko secka, a vi vristite. E taj zvuk vriska u daljini.

M

Upravo sam instalirao i probao doom 3 na 1024x768 na high detail.Imam Bartona 2500 2x256ddr i ati saphire 9800pro i mogu reči da lepo ide osim zatrza dok se pojavi neka zvijer (framerate padne na 20 fps).Mislim da je to zbog 512 rama.Šta se tiče Far Cry igrao sam isto sve na Very high 1024x768 i meni je išla bolje nego doom 3 nije mi nikad trzala, ali to je možda zato što je doom3 rađen u OpenGL.

Ne, nego zato sto high detalji ne koriste kompresovane teksture, pa zhderu RAM...

miha\zero je napisao(la):
Sto vise igram igra postaje sablasnija, neprijatelji ludji, municije i helth-a manje. Ima doduse samo jedan zvuk koji me izludjuje, na ostali deo igre se ne trzam ni najmanje. Nije mi nesto preterano strasno kao sto neki kazu. Ali taj jedan zvuk ... kad ga cujem jedva zadrzim besiku da ne popusti. Radi deskripcije zvuka ... zamislite najgoru nocnu moru, a onda zamislite da vas neko secka, a vi vristite. E taj zvuk vriska u daljini.

M

Da - taj zvuk - i onaj vuk kad ti pusti gudalo na violini da svira samo jednu notu i onda znas da ce nesto da te zaskoci ali u svim onim snekama nemas pojam gde i odakle - a prokleti flashlight dok drzis nema nista od oruzja u rukama - aaaaaaaaaaa....... Iskreno - na prvom nivou sam ostao sat vremena. Samo da razgledam teksture i efekte i dizajn... Tako da u 4 a.m. kad je pocela akcija poceo sam ozbiljno da se preznojavam. Ono sto mi se stvarno svidelo je da sam doziveo i to da u igrici kompjuterski monitori izgledaju kristalno cisto i da su animirani savrseno i da su INTERAKTIVNI - a ne samo tamo neka zamrljana teksturica koja samo kvari dojam. Mislim ajde - igra ko igra - ides pucas i to - ali na najvisem mogucem nivou. Far Cry te tera da kzes wow - ali D3 je W O W :-devil-: Nadam se da ce zadrzati intezitet do kraja igre. I bedak je sto je najbolji trip u stvari sesi i igrati je u sitne sate, jer je tada atmosfera potpuna a onda imate osecaj da je Gregory Peck u Predskazanju sasvim dobro prosao sa Damienom u odnosu na ono sto se vama desava na ekranu...

Eh da - konfiguracija - Athlon XP 2.nesto Ghz (ne secam se na sta sam ga poslednji put o/c). FX 5900 i 512 MB i NF2 - dual chanell mem na 400 MHz - FSB 200 MHz. Ma radi bre na 1024*768 sa high detaljima i sasvim je igrivo i podnosljivo za sada. S obzirom na kolicinu efekata koji se pojavljuju po frame-u jako sam zadovoljan kako fercera i jedno 300 puta je optimizovanija od far cry i nema bugova sto je najsmesnije (zasad).

da li bi i koliko znacilo za broj fps-ova kada bih stavio kvalitetnu zvucnu karticu /npr. audigy.../ umesto on-board /Realtec AC-97/ ?

Inace, konfiguracija je 2,4c 1Gb RAM-a, MSI 5900xt (440/740).

Jedan hint svima.

Probajte da igrate igru na TV-u. Lele mene majkoooooo

M

Ljudi, ako neko moze da mi javi na PM gde je kupio igru, bio bih mu vecno zahvalan !! :D :D

Jos ako je na Novom Beogradu, danas bih otisao do prodavnice. :p

Sutra nije bitno, ako treba ici cu i u Novi Sad po DIII :d

Super, nema m e srecnijega..mogu cu tu igru da igram u 1024x768 sve na high !!!
Jedva cekam da dodje ovamo u Pg !!!
Pozdrav...

oce li da radi na 2.4 P4, 512 ddr, ATI 9000, bar sa nekim pristojnim detaljima?

:)

Posto vecina kaze da je zahtjevnija Far Cry od nje pa ti viidi.Znaci ako si igrao Far Cry sa tom masinom moce ces i doom3 ;)
pozdrav...

PIII-s 1.26 GHz, 512 MB RAM, Geforce 3.

Jel ko probao na nekoj slichnoj mashini. Nadam se da je igrivo na 640x480, low details.

Samo kad bih mogao da dobijem 25 fps-a konstantno. Oko i onako ne vidi razliku izmedu 25 i 60 fps-a. :d

Momci sta da vam kazem...sad sam startovao na Asus A2500D(Barton2800+,9600Pro,512DDR) i samo mogu da kazem "Blagi uzas"!!!
Stavio sam na 800x600 sa Medium details,ono toliko secka da je to jezivo!!!!
Vec sam 3. puta restartovao racunar jer je jednostavno zablokirao.Ako vam nesto znaci u 3DMarku03 dobijam 2700,a FarCry mi radi odlicno u 1024x768High!!!Tako da ako nemate neki 9600XT,5700Ultra...nemojte da pokusavate razocaracete se....kao sto sam ja :(

legend je napisao(la):
oce li da radi na 2.4 P4, 512 ddr, ATI 9000, bar sa nekim pristojnim detaljima?

:)
Po testovima za tebe je preporuceno 640x480 low.
I ja cekam da vidim da li cu moci da je vozim na 8500.

Milan82bh je napisao(la):
Momci sta da vam kazem...sad sam startovao na Asus A2500D(Barton2800+,9600Pro,512DDR) i samo mogu da kazem "Blagi uzas"!!!
Stavio sam na 800x600 sa Medium details,ono toliko secka da je to jezivo!!!!
Vec sam 3. puta restartovao racunar jer je jednostavno zablokirao.Ako vam nesto znaci u 3DMarku03 dobijam 2700,a FarCry mi radi odlicno u 1024x768High!!!Tako da ako nemate neki 9600XT,5700Ultra...nemojte da pokusavate razocaracete se....kao sto sam ja :(
Bas me interesuje kako ce se igra ponasati na mojoj masini :smoke:
Nesto malo ima pojena u 3DMarku 2003 ...samo 2700 :whip:
Pozdrav...

Nazad
Vrh Dno