ok, probao sam je još par dana i odradio sve updateove do danas ...
deluje mi da je malo šarenije/raznovrsnije
luping sa 2 prsta je odličan
nemam više bag sa pauzom, sada lepo nastavi dalje
kada pokupim paket - animacija da sam ga pokupio se dogodi tek kada mi je paket na repu aviona
za sada sam video 2 noćna nivoa - 7 i 10 .. na 7. se osvetljenje nalazi na samim kapijama i to radi ok, na 10. je osvetljenje valjda na samom avionu i uglavnom radi ok, kako prilazim avionom kapiji ona postane crvena (svetlo padne na nju), ali kako joj se približim bukvalno trenutak pre nego što prođem kroz nju - nestane svetlo sa nje
"Status bar" izgleda bolje (broj kapija, života, vreme i sl.) .. i dalje je to više "geeky" status, ali je lepši nego što je bilo
Main menu dugme, sa jedne strane je dobro što malo štrči ispod status bara, ali mi je nekako "ružnjikavo" ...
u screenshotovima možeš da vidiš kako se kod mene vidi main menu dugme, i kako se vidi reklama posle nivoa
sve u svemu - napreduje u prodom smeru .. keep up the good work 🙂
Hvala puno na ovom opsežnom testiranju...
- Animacija skupljanja paketa - srediću to u sledećem update-u
- Level 10: Na avion je zakačen reflektor koji "bije" na oko 30 stepeni na dole u odnosu na osu aviona, tako da je kapija neosveljena kad joj skroz priđeš, što bi trebalo da je otežavajuća okolnost. Videću da izbacim taj level a da umesto njega stavim 7. dosta duži i sa više bezobraznih neprijatelja.
- Status bar - znam sve...treba raditi dosta na njemu, broj ostalih kapija ne mogu da predstavim grafički jer ima nivoa za 30-40 kapija pa bi to napravilo zbrku. Živote ću predstaviti nekim zvezdicama ili tako nekim zbajzlicama. "Main menu" button treba napraviti od nule kako valja...
- Prikaz reklame me bacio na teško razmišljanje, google nekako čudno skalira reklame u zavisnosti od rezolucije uređaja, ali ovaj slučaj nisam video do sada...Razmišljam...i dalje razmišljam...i dok razmišljam, postavio sam "Close Ad" dugme skroz levo da bar može da se ugasi reklama i tako ne zaradim ni dinara od igre
🙂
bilo bi ekstra kad bi mogla da se podesi osetljivost, ovako moram da vucem prst ko magarac 5 puta da se ne bih skuco u brdo, sve ostalo je ok za sad :beat:
A jel si probao lagano da pomeraš prst na gore ili na dole?
Na svim test uređajima mi treba maksimalno 3 swipe-a za pun loop.
Ima li nove verzije za stare androide?
Najnovija verzija sa dodatom opcijom za podešavanje osetljivosti aviončića je upravo uploadovana na Google Play, trebalo bi za par sati da bude odobren update.
Main menu -> Options -> Sensitivity (napraviću i da liči na nešto, samo da prođe test da li uopšte služi nečemu).
Ovo dodaje malu prednost onima koji podese osetljivost na Ultra u odnosu na one koji su na podrazumevanim vrednostima zbog do nekle lakšeg upravljanja, videću da dodam neku drugu otežavalicu za te igrače
🙂
Verziju za starije telefone (Android 2.3.1+) možete skinuti sa
www.avion-checkpoint.com/avion.apk (online je).
Hvala svima...