Igrao sam se dosta ovih dana ...
bugić na 12. nivou - na samom početku 1 raketa se automatski ispaljuje (nisam uopšte pipao ekran, a kamoli dupli touch), na drugim nivoima to nisam primetio.
Takođe 12. nivo me ubija .. najviše dokle stignem je da mi ostane još 18 kapija ...:crash:
Takođe možda i zbog toga što igram na "malom" ekranu i 12 nivo ima gomilu protivnika, ne stignem ni da se nahvatam (naciljam) da ispaljujem rakete
Meniji su bolji (manji) nego što su bili - bili su baš veliki i uzimali dobar deo ekrana, sada mi je taman
takođe reklama koja se pojavi - sada se normalno vidi dugme "close ad"
Statistika na kraju nivoa nije baš "pregledna" .. ima suviše teksta .. čini mi se da bi jednostavnije bilo u fazonu sadašnje vreme - X, najbolje vreme - Y, razlika ispisana u crvenoj ili zelenoj boji u zavisnosti da li si oborio svoje vreme ili ne. I ako si oborio poruku onda neki "stamp" u fazonu "new record"
Na kraju - performanse .. ja se ovo igram na S3 za koga mislim da ima dovoljno jak hardver za najbolje postavke (need for speed i slične 3d džidža bidže rade ko zmaj) i na "normalnom" nivou nema problema (mada mi se čini da ne ide baš "najglatkije", dok mi nivo 7 - mrak - secka ??)
Performanse: e, da iza sebe imam Electronic Arts ili tako nekog, sve bi bilo dosta drugačije...Ovako pre podne posao, posle podne porodica, noću čitaj uputstva, forume, optimization tips...Dovešću igru na nivo da sve klizi, samo treba vremena...
Close Ad: bolje je kliknuti na reklamu pa je onda zatvoriti, ali dobro je da radi dugme
Hvala puno LuxoR...
Omogući raketi da uništi top na zemlji!![]()
Takodje bi bilo ekstra da ubacis kao neko ubrzanje tipa nitro koji bi se skupljao npr preko plavih kockica. To bi dosta pomoglo igračima ako im falo kona sekunda da stignu chekpoint.
Ako hoces da zaradis tesko ces to uraditi ali ja imam jedan predlog ako neko hoce dodatnih 12 nivoa da mora da plati npr 100 dinara. Sad sam ja mislio da neko posalje SMS na neki broj a ti mu skines 100 rsd koje tebi idu na racun a zauzvrat mu posaljes kod koji aktivira sledecih 12 nivoa naravno kod moze da se upotrebi samo jednom.
Ako hoces da se igra rasiri probaj da je reklamiras preko nekog sajta npr B92 tako se ona glupa igrica lajavko prosirila ko svinjski grip a nevalja ni za k###c.
Mogao bi da ubacis medalje kao sto si predlozio.
Izgled raketa bi mogao da bude malo kreativniji npr da ima crni vrh ili tako nesto.
Takodje bi bilo ekstra da ubacis kao neko ubrzanje tipa nitro koji bi se skupljao npr preko plavih kockica. To bi dosta pomoglo igračima ako im falo kona sekunda da stignu chekpoint.
A ne moze da zaradjuje sa onim reklamama u igrici i tim glupostima?
Pa ako niko ne klikne na reklamu ne moze.
Čekaj, ja nisam ni primetio da postoji vreme za koje moraš da prođeš sledeći checkpoint.
kolko bi to bilo cooolNemoj da stavljaš dugme za ubrzanje, ali možda je ok da ubrzava kad ponire, a da usporava kad povećava visinu. Ne znam koliko je komplikovano da se to izvede.
Nemoj da stavljaš dugme za ubrzanje, ali možda je ok da ubrzava kad ponire, a da usporava kad povećava visinu. Ne znam koliko je komplikovano da se to izvede.
kolko bi to bilo coool![]()
Mislim da bi trebalo malo više da ubrzava i usporava avion, čak možda da upadne u stall ako ideš previše visoko... Btw, koja je jedinica "ktas"? Ako si mislio na čvorove, u SI sistemu je oznaka "kt", a 300+ je jezivo brzo za taj aviončić.![]()
Steta sto igrica nije malo popularnija jer to zaista zasluzuje!kolko bi to bilo coool![]()
Update 2.1.1.
- Avion usporava kad se penje nebu pod oblake i ubrzava kad ide na dole.
- Rakete iz aviona uništavaju i topove na zemlji
- Rezultati se upisuju na server na 3 decimale.
Što glupo, da sam imao koga da pitam, sve bi bilo mnogo lakše...
Radim uporedo na PC-u (Win7) i iMAC-u (radim na verziji za iOS koja za sada loše radi pa je nisam pustio).
Razvojni alat je Unity3D (trenutno radim u JavaScript-u odnosno UnityScript-u) mada mislim da pređem na C# (može da donese par frame-ova, bolje je napisan compiler).
Za 3D objekte koristim Blender (radio sam dugo u 3D Studiju, ali mi nekako lego Blender, možeš i u Maji ako voliš).
Što se računara tiče, ne treba ti ništa posebno, par gigaherca, par gigabajta rama, par giga na hdd, Unity je besplatan, imaju i plaćenu verziju koja donosi mnogooo dobitaka ali košta čini mi se 70E mesečno.
Za testiranje imam par telefona, par tableta i ljude na par foruma spremne da pomognu (hvala svima)...
Pitaj sve što te interesuje, što kaže jedan drugar, neću u grob da nosim ovo što znam, a sve sam bliže![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari