magny_cours
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.06.2010
- Poena
- 200
E ti koji su kupovali LTC po 48$ su ipak bez konkurencije, ako nista istorija ce ih pamtiti :smoke:
E ti koji su kupovali LTC po 48$ su ipak bez konkurencije, ako nista istorija ce ih pamtiti :smoke:
Ja imam 1.5.2.0, ali nece da se sihronizije...ipak hoce,samo ide "kilavo".Jel ima neko probl;ema s sinhronizacijom walleta za doge?
ispratih ceo tutorijal sa ovog linka i opet nece....
http://goo.gl/DnF4kn
Ja imam 1.5.2.0, ali nece da se sihronizije...ipak hoce,samo ide "kilavo".
maxconnections=100
addnode=95.85.29.144
addnode=162.243.113.110
addnode=146.185.181.114
addnode=188.165.19.28
addnode=166.78.155.36
addnode=doge.netcodepool.org
addnode=doge.cryptoculture.net
addnode=dogepool.pw
addnode=78.46.57.132
Nece puci, neko ce uvek kopati to i odrzavace diff u skladu s cenom. Ali bas da ima potancijala i nema. Koliko je ozbiljan coin sa slikom kera toliko i perspektive ima. Ne mogu sad s fona da vidim, koliki je diff?kako stoje stvari, dogge se priblizava tacki pucanja (ako neko ne uleti da ga brani) , sto znaci transfer dodatnih bar 50GHS mreze ka LTC-u = new diff record for ltc
ma nema više ni isplativosti. padne diff na 800-900 i bude +20% na ltc pa onda navale ljudi pa za 4h skoči na 1200 pa spadne na -10% pa onda odu i tako u krug. ajde ono pre kad je konstantno bio 1.5-2x u odnosu na LTC pa i nekako, ove sad što ga kopaju stvarno ne razumem. ljudi su izgleda zaboravili koja mu je bila cena dok nisu krenuli da ga pumpaju. podsetiće se uskoro izgleda![]()
to je dobra vest..nema vise random gluposti
Zar nije slucaj da kada raste cijena, sto je upravo sada, raste i diff ?
veća cena =prelazak kopača na taj coin=povećanje mreže=veći diff ili sam u zabludiDiff nema veze sa cenom nego sa snagom mreze.
ajd malo procitaj ovaj tekst sto sam iskopirao pa onda komentarisi..multipoolovi su varali na dogeu da bi dobijali vise coina sa isti hash rate nego ostali i naravno odmah prodavali gomilu dogea i konstantno mu obarali cenu.veća cena =prelazak kopača na taj coin=povećanje mreže=veći diff ili sam u zabludi
veća cena =prelazak kopača na taj coin=povećanje mreže=veći diff ili sam u zabludi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari