Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Likovi su slali po 150 LTC i po 10 BTC u cugu...
Mogao je vlasnik prosto da postavi limit za deposit i lakse bi isplacivao posle 48h (ako je vec radio na foru da mu stalno trebaju nove uplate da bi vrsio isplate) a zaradio bi bar troduplo vise da je sajt radio jos nedelju dana bar. Zato mi je nelogicno sto su ovako brzo ugasili sajt (iako kazu da imaju neke Legalne probleme)...

Ja sam uzeo svoje milionce i to je to :)

Nije mogao da postavi limit. Ako postavi limit onda blokira sebi mogucnost da uleti veca kolicina novcica i da moze da zapali. Ako je on procenio da treba da zapali veruj mi da je odluka ispravna. Ne znam ko se uopste usudjivao da salje tamo novcice jer je cela sema totalno suluda.

pa svi su znali da ce da zapali, ali su se nadali da nece tako brzo, pa da uzmu pare dok jos moze.. zato su slali
sad neko je dobio neko izgubio.. tj. vecina je izgubila

Ah ta pohlepa... Cek samo da obrnem jedan krug. Tada se bas i gasi, kad se masa navadi da nabrzaka uzme nesto.

Klasicno sibicarenje!
Nego, da se vretimo na temu.
DOGE se sroza na ispod 190.

Dok se iplativost ne vrati na 150% u odnosu na LTC tesko da ce cena ici drasticno na gore. Ali se za sad drze dosta dobro.

To sto si rekao nema veze s mozgom. Cena mora da ide gore da bi isplativost bila veca jer ako padne diff to bi povecalo kolicinu novcica na berzi i dodatno bi oborilo cenu. Sada se dogadja sve ono sto sam pricao. 150% u odnosu na LTC je neodrzivo u svakom pogledu i moralo je pasti kad tad.
Ako bi neko hteo da poveca isplativost morao bi da upumpa poprilicno veliku kolicinu BTC-a i da se nada da necete svi istovariti svoje novcice... Tesko da bi neko bacao novce samo da vas finansira. Nivo LTC-a je neka realnost i to je sve.

sta biste vi iskusniji radili sa 250 000 kerova? i sa ~35 000 novih svaki dan? meni zao da ih dam po ovom bednom kursu... da cekam da se pojaca kurs ili se nikada nece pojacati? :)

Kurs moze da varira i na gore i na dole tako da budi oprezan. Isplativost ne verujem da ce se menjati u skorije vreme.

Sacekaj da skoci diff ltc-u pa vidi gde ce cena da krene. Sa manje od sat vremena se menja diff tako da je moguce da ce ljudi preci na kerove i da ce diff skociti na kerovima. Posle toga bi trebalo malo da poraste cena. Ne mnogo ali ako planiras da prodajes onda je bolje da prodas kad treba. Racunaj da je ovo sada neka normala i da ce cena varirati 5-7% stalno pa ako hoces mozes i da trgujes malo.
E sad ne mora da znaci da sam ja upravu ali videces i sam kako ce cena varirati. U svakom slucaju ne ocekuj cuda od kerova jer se cuda nece desiti ;)

ma daleko da ocekujem cudo, ja bi samo da se vrati na 0.000002 nesto da ne bude ona jedinica iza sest nula :) pa ja to da pratim duze vremena nesto bih znao ali ovako mrka kapa jako sam svez :) uradicu ovako ovih 250 000 stekam da malo samo poraste a ovo novo sto iskopam odma u LTC. Jel coinedup jedini menja DOGE u LTC?

Nece bas tako lako preci 200 satosija. Neki su mnogo iskusniji od tebe ali opet ne znaju, dzaba to ako ti se jednog dana ne upali sijalica i da skontas kako novcini uticu jedni na druge. Ne mozes znati sve ali uocices vremenom neke paterne koji se ponavljaju ;)
Moguce za coineup. Ja sam licno menjao sve za BTC pa posle u LTC kad je odnos bio 0.0249 tako da sam i tu ucario malo.

On se vuce kao prebijen, na njemu ne trgujem vise ni lud.

kako kad. sad kad je krš cena radi super

naravno uslovno krš cena, ne vredi doge ni toliko :D

Stavim novčanik da se sinhronizuje nakon šest dana i dok traje proces na svim karticama hash pada na 250 i tako varira između 250 do 400,nije mi jasno šta su uradili novoj verziji sa toliko oslabi snagu svih kartica!?

ne znam, ja uvek prekinem rudarenje kad sihronizujem wallet...

CPU.

Do pre 2 nedelje mi kartica pravila 5000-6000 kucica na 24h, a sad pravi jedva 2000 kucica na 24h. Kartica radi bez prekida i drzi oko 740khs. Isto mi je i na dogehouse i na multipool. U cemu moze da bude problem? U velikoj sam guzvi pa ne stizem sve da ispratim sta se desava ovih dana.

Voleo bih da i ja pratim kao ti :D
Pogledas jednom u dve nedelje.

Pa radi jedna kartica ne moze da napravi mnogo, pa se mnogo i ne opterecujem. Kad se nabere na gomili onda cu da pratim :D Nego sam primetio da nesto ne stima pa rekoh da vidim sta moze da bude problem :)

Sta radite sa doge? Imam ih oko 100000 al mi ovo mala cena a konstantno pada, dal ce se vracati na preko 200?

Ima li neko ideju dokle ce da pada ovo g.....

Sta li rade likovi koji su kupovali na 250+?

njima nista nije gore nego onima koji su npr kupovali 1btc za 1100$ ili ltc za 48$

Nazad
Vrh Dno