Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Tako to ide, prvo te obraduju, ti se polakomis, onda se izhebes :p, pa onda daj da budem na nuli, ali onda odes u minus :type:....

samo manja veća a ti podešavaš broj od 0-100 od kog je manja ili veća. i ima prazan prostor između gde je kuća svakako.

Pitao me je drug koliko bi dogecoina dobio za mesec dana kopanja sa HD7750, a ja sve zbunjen, ne znam sta da mu kazem?
Zasto su svi kalkulatori u KH/s, koliko se ja secam HD7750 dobija oko 120MH/s kada kopa Bitcoin, jel je kod dogecoina nesto drugacije?

ta njegova da lupim da kopa oko 500 kh/s,

a 1000 kh/s je jednako 1 mh/s

pa ide gh, pa th...

slicne oznake ko recimo za brzinu procesora... gigahash, gigaherz...

Još kad bi znao o čemu pišeš...

Sole, kartice scrypt kopaju u khs. Ta njegova je oko 150 čini mi se. Sutra ide polovljenje nagrade na Doge pa uzmi i to u obzir pri računu.

pripazi na recnik, ne znam sto si se navrzao na mene, ali necu ti to tolerisati ;)
ako sam pogresio, imao sam dobru nameru, tako da nemoj da pametujes.

Znaci HD7750 radi 150kh/s? Moze li mi neko lepo reci koliki je potencialni profit u dogecoin-ima za mesec dana non stop rada?

ne može jer mnogo oscilira valuta... i sa cenom i sa diffom. diff se menja 6x dnevno, cena je još luđa.

po trenutnom diffu je to oko 800 kerova dnevno, od sutra podeli sa 2.

Ja sam ubacio 1000 Doge-a i podigao na 8500, posle toga sve izgubio i kasnije dodao jos dvaput po 1000 samo da povratim ulozeno i batalio... A ko ima cojones moze da proba i da ulozi sve sto ima pa da stavi na dupli dobitak, ili - ili :D

A bre zemljače, ti očigledno ne znaš za onu izreku: "Nije majka klela sina što se kocka, već što ide da se vadi." :D

Inače, to je sjajan način da izgubite mukom stečene koine. :p

ne može jer mnogo oscilira valuta... i sa cenom i sa diffom. diff se menja 6x dnevno, cena je još luđa.

po trenutnom diffu je to oko 800 kerova dnevno, od sutra podeli sa 2.

Pa jel se isplati onda kopati Dogecoin sa HD7750(ili HD5770)?

Poslednja izmena:
Vidi ga kurajber radi kerove hahaha dal je realno da covek, koji je toliko mracio i odgovarao ljude od ove valute, sad cepa pun gas i mikeri cenu po kojoj ce da istresa :D

Salim se malo, ali evo recimo da sam istrajao u svojo nameri i kopao od mozda 20tog decembra pa do sad.. i dalje kopam.. u pocetku svakodnevna prodaja iskopanog.. i sad kad je vec proslo neko vreme, volim sto svoje kerove nisam prodao onda na, sad vec 8x, manju cenu ;)

Sacekacu polovljenje.. pa i neku nedelju dalje verovatno.. pa cemo videti sta ce biti od svega, a onda na prolece da se organizujemo i napravimo neko druzenje rudara na neko prikladno mesto :D

Kopam samo zbog coinotrona. Menjam za ltc kad mislim da mi cena odgovara. Na coinotronu makar sve radi kako treba a ne kao na nekim pool-ovima da me kradu ko budalu i opet da budem na istom. Pa normalno je da se vratim na ltc. Ovo je privremeno.

Obavezno okupljanje ;)

U kojoj menjacnici menjate kerove za btc ?
Koja je bolja, cryptsy ili vircurex ?

Vircurex .

Ja prebacujem uvek direct na vircurex i nikada nisam imao problema.
A i zasto bi kad uvek prodam u roku od dan-dva.

Ja sam ubacio 1000 Doge-a i podigao na 8500, posle toga sve izgubio i kasnije dodao jos dvaput po 1000 samo da povratim ulozeno i batalio... A ko ima cojones moze da proba i da ulozi sve sto ima pa da stavi na dupli dobitak, ili - ili :D

Tako sam i ja probao neki rulet, cisto da vidim kako radi. Stavio sam 0.1 LTC, da probam i dobijem 0.12 LTC.. posle sam dodao jos 0.1LTC i naravno sve izgubio.. racunam ne moze da bude 9 puta crveno za redom, kad ono izgleda da ipak moze :d i onda sam sve batalio..
bolje da se mi drzimo kopanja, sto je sigurno sigurno je.. :D

Zato sluzi druzenje 2x :beer: 2x :smackbum: i :)
Ja na svako druzenje dodjem ali tesko odem :)

E a kad bude druzenje, ima li neka tema o tome?

jos oko 5 sati do polovljenja nagrade.. mislim da ce se dobar deo kopaca vratiti na ltc posle toga.. ali videcemo

Vrh Dno