Challenger762
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.01.2014
- Poena
- 170
Ako ti se kupuje jos ili nekome drugome ostalo mi je jos 30.000 Doge pa da zaobidjemo menjacnice i njihovu proviziju. Zamena samo za LTC.
Ako ti se kupuje jos ili nekome drugome ostalo mi je jos 30.000 Doge pa da zaobidjemo menjacnice i njihovu proviziju. Zamena samo za LTC.
cena je skoro duplirana za 2 dana tako da za kupovanje je kasno.Vecina misli da se sad kupuje tj cuvaVidecemo posle halvinga ko je u pravu.
Ista podesavanja cgminer-a za ltc i dodge, ltc radi danima stabilno, dodge puca posle pola sata.
Koja je caka?
probaj na dogehouse, na stratum+tcp://stratum2.dogehouse.org:943 ( Low diff )
Imao sam isti problem i prebacio se na dogehouse...
Ne znam sto bespotrebno baksuzirate.. osim ako niste zakasnili na voz pa prodali jos po 50-60 ... ili tih famoznih 100... Sto da ne skoci na 300, zar nije bolje po sve ?
konacno si docekao i taj momenat da je doge otisao preko 10k sad ces moci mirnije da spavasja reko' jos pre par nedelja da ce ovo probiti 10k kad tad i 300-tku ce...
nisam zeleo sve ovo vreme prodati ni jedan DOGE i videcemo za par dana da li sam pogresio ili sam doneo dobru odluku...sto bi rekli "ko lud,ko pametan!!!"
meni radi lepo na dogehouse, ali ne dobijam ni priblizno kolko laze lazljivi coinwarz, a bogami ne dobijam ni kolko kaze coinotron calculator...
sad isprobavam dogehashfast i on imam vardiff, videcu za par sati dal mi kopa bolje od dogehouse-a ili ne...
Ne znam sto bespotrebno baksuzirate.. osim ako niste zakasnili na voz pa prodali jos po 50-60 ... ili tih famoznih 100... Sto da ne skoci na 300, zar nije bolje po sve ?
![]()
Da li je dogehouse bolji od coinotrona ?
bolji je ako kopas sa jednom grafickom, ako kopas sa vise, coinotron je ozbiljniji i kvalitetniji pul...
"MOŽE DA BUDE ALI I NE MORA."![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari