Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Mogao bi neko napisati tutorijal za sve te wallete vec jednom...tipa koje skinuti, kako se instalira, podesava, bekapuje itd ;)

Slazem se sa @Prodayem

Šta onda preporučujete, ima li smisla trenutno kopati na pool-ovima poput LTCRabbit ili kopati direktno LTC? Ili nastaviti sa kopanjem DOGE?

Direktno je uvek bolje e sad sta trenutno kopati to je vec pitanje ...

ja sam se vratio na ltc.. diff na doge previse oscilira plus poolovi malo zakinu..
ovo mi je za sad sigurnija varijanta - bar znam koliko dobijam..
e sad za ubuduce sta ima perspektivu, ko bi ga znao.. ionako to sve konvertujem u btc pa mi je sve jedno

Ko zna sta moze da bude sa dodge-om. Realno, trajao je i vise nego sto se bilo ko nadao i kolike su mu sanse bile.

Ja sam se vratio na ltc.

Šta onda preporučujete, ima li smisla trenutno kopati na pool-ovima poput LTCRabbit ili kopati direktno LTC? Ili nastaviti sa kopanjem DOGE?

možda da probaš middlecoin na dan-dva, verujem da ćeš više dobijati (doduše u btc) nego na ltc direkt. posle promeni u ltc ako njega više voliš.

^ Hvala za preporuku, isprobaću. :)

mozda ove pande, verovatno jer sam rekao da necu da ih kopam? trenutno kopam maxa cini mi se da je isplativiji od ltc-a

Ima li ko ideju dokle ce da pada ovaj odnos doge/btc?!...krelac ja tj prokletinja kad ne zamenih na 280 :(

ja sam istresao sve sto mi je ostalo na 250 tako da sam zadovoljan. Nakupovao sam se ltc-a i bas me briga.

I sada ćeš ponovo direktno LTC na Coinotronu? :)

Ne znam kako radi Cointron ja sam vise za Litecoinpool stale je bas mali i radi kao sat uvek je i tako bilo.

Prilozi

• 2014-02-15 08_43_58-Greenshot.jpg
    2014-02-15 08_43_58-Greenshot.jpg
    223.9 KB · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
Vi ste stvarno mislili da ce ovo da "odapne" tek tako ? :) ... Jedva cekam cenu 300+ . Nema razloga zasto je ne bi bilo.

Zato sto sam novcic vec ima dovoljno izgradjen nivo popularnosti u svetu kripto valuta.

Ma daj, dinamika u kriptovalutama je takva da mu trenutna popularnost ništa ne znači. Je l ima neka specifična vrednost u odnosu na neki drugi shitcoin?

Zato sto sam novcic vec ima dovoljno izgradjen nivo popularnosti u svetu kripto valuta.

Dovoljno izgradjen?!? Za dva meseca?!? :trust:
Cekaj samo da naleti prvi problem pa ces da vidis kako pacovi napustaju brod. Super je Dodge krenuo ali nista u njemu nije tako posebno da bi se razlikovao od ostalih. Ako neko drzi cenu da bude isplativiji od LTC-a odrzace se, ako ne, tonuce polako...

Dovoljno izgradjen?!? Za dva meseca?!? :trust:
Cekaj samo da naleti prvi problem pa ces da vidis kako pacovi napustaju brod. Super je Dodge krenuo ali nista u njemu nije tako posebno da bi se razlikovao od ostalih. Ako neko drzi cenu da bude isplativiji od LTC-a odrzace se, ako ne, tonuce polako...

Dovoljno je izgradjen ZA ova dva meseca SAMO .. Na to sam mislio.

Generalno svaki novcic moze da propadne ako neko to odluci. Ako pogledamo na period recimo od pocetka godine nema razloga da Doge ne bude 3. po popularnosti iza BTC-a i LTC-a.

Na koji problem tacno mislis ? Ili samo pretpostavljas ?

Iskreno nije mi stalo ni do ovog niti do bilo kog drugog novcica, bitno mi je samo da donose zaradu, nista vise. Ali mislim da se Doge bas fino "izgradio" za ova 2 meseca otprilike.. I da nema razloga da nestane tek tako(za sada) ili da mu drasticno opadne cena(sto opet zavisi od nekog drugog). O tome moze samo da se spekulise.

Ali ovo stanje sigurno nije doslo tako samo od sebe, pokazuje bar neku popularnost u gomili raznoraznih kriptovaluta:
Image_005.jpg

Nazad
Vrh Dno