Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Pozdrav drugari ;)

Šta mislite, hoće li noćas opet da bude neki pump kerića?

imam 10.000 (čitavo bogatstvo :d) pa da li da ih rasprodam ili da čekam neku cenu?

kolko ste love uzeli, ako nije tajna?
msm ne znaci mi nista brojka novcica, vec kolko kesa ste uspeli uspesno podici i staviti u dzep?

mislim da veceras kerici nece ici ka gore vec ce nastaviti polako da padaju i padaju i padaju do mozda nekog sledeceg skoka za koji dan :smoke:

Nikad ne znas ko sve cita ovaj forum i sta su pojedinci sposobni da urade ako osete vulo. ;)

Kericima je bilo dosta za danas, istrcali su se fino. Valjda ce opet neko odvezati lanac, trebali bi sledeci put imati vecu kondiciju.

To su ovi novi kopaci sa hrpom 280x kartica + botnet :D

kako da proverim dal nisu i mene ubacili u taj botnet? nekim AntiMalwerom ili antivirusom?

Pa onda lepo stavi sell order na 10k i lezi spavaj, sta se cimas dzabe...
e matori...znam ja to sve,ali posto sam jos guster u rudarenju cilj mi je da sto bolje naucim kako se ponasa berza i ovo mi je bila sjajna prilika za to...skapirao sam kada i na koliko treba da se zaustavim kada krece pump,kada opet posle pupm-a krece blagi dump,na kojem sam zaradio poprilicno u ova 3 dana i 3 noci...sinoc kako je krenulo,mislio sam da ce prebaciti tih 10k,a izmedju 10k i 12k nije bas bilo sell order-a mnogo i lako je moglo da se desi da ode i na 12k,ali ***...ovi sto su minirali pump su se svojski potrudili da sprece to probijanje i za sada su uspeli,a moras priznati da mi je to proslo,ne bi bila zanemarljiva razlika izmedju 10k i 12k...i cisto da se zna,ako i veceras krene pump (verujem da 'oce,jer ne dozvoljavaju da ode ispod 7k) ostacu budan i ovu noc,pa nek' ide zivot :) odspavam ja koji sat,ali ne punu turu,tako da cu preziveti sve to... ;)

Једном сам ударао апарате са другаром. Уложили 10е и одустајемо на 20е. Стигли смо до 19,86 и све изгубили :)

iako nisam ljubitelj kocke,znam o cemu pricas,jer mnogo poznanika sam gledao kako bacaju kintu na taj nacin :) a ja ti zaista verujem da ce ovo preci 10k,da nije kraj pump-ovanju,bar ne jos uvek...samo se po tome vodim,a ne na cistu srecu...ugl shvatio sam poentu u tvojoj poruci i hvala ti iskreno na upozorenju,jer sam se na trenutak i zamislio...ne zelim da dodjem u iskusenje da se kockam ;)

e matori...znam ja to sve,ali posto sam jos guster u rudarenju cilj mi je da sto bolje naucim kako se ponasa berza i ovo mi je bila sjajna prilika za to...skapirao sam kada i na koliko treba da se zaustavim kada krece pump,kada opet posle pupm-a krece blagi dump,na kojem sam zaradio poprilicno u ova 3 dana i 3 noci...sinoc kako je krenulo,mislio sam da ce prebaciti tih 10k,a izmedju 10k i 12k nije bas bilo sell order-a mnogo i lako je moglo da se desi da ode i na 12k,ali ***...ovi sto su minirali pump su se svojski potrudili da sprece to probijanje i za sada su uspeli,a moras priznati da mi je to proslo,ne bi bila zanemarljiva razlika izmedju 10k i 12k...i cisto da se zna,ako i veceras krene pump (verujem da 'oce,jer ne dozvoljavaju da ode ispod 7k) ostacu budan i ovu noc,pa nek' ide zivot :) odspavam ja koji sat,ali ne punu turu,tako da cu preziveti sve to... ;)

auuuuu pa ti si u totalnom haosu..
Zacrtaj cifru po kojoj hoces da prodas coine, i ne lozi se previse jer nista ne zavisi od tebe jer su se neke tamo x,y,z osobe dogovorile da napumpaju coin iz samo njima znanih razloga, u svakom slucaju uglavnom posle ovih skokova krecu padovi, mada ne mora da znaci.. moze biti svasta (a to je odgovor o delu '' da naucim kako se ponasa berze '')
edit: mada sta tebi ja uopste i pricam sve ovo, tvoji coini radi sta hoces :)

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari ;)

Šta mislite, hoće li noćas opet da bude neki pump kerića?

imam 10.000 (čitavo bogatstvo :d) pa da li da ih rasprodam ili da čekam neku cenu?

mislim da 'oce,samo ne mogu da ti kazem tacno kada,ako si spreman da blejis u comp celu noc i da mi pravis drustvo ovde,welcome...moj savet ti je da to i uradis,jer tih 10k mozes da dignes mozda i na 15k ako bude neki lep pump veceras i sutra...ako se vec odlucis,polako i prati...cim krenu da obaraju cenu,spremi se da postavis order na neku granicu na koju mislis da ce jos da dogura i kad zamenis u ltc,cekaj prvi dump na kojem stave puno ltc-a i po toj ceni menjaj,ja sam uspeo da u'vatim dobru zaradu na taj nacin u poslednja 3 dana i 3 noci...razmisli da li zelis,pa mi pusti privatnu poruku,da ti dam neki savet...iako sam nov u svemu ovome,skapirao sam dosta brzo kako da zaradim...opet kazem...nisam najpametniji,ali mi se isplatilo sve ovo...

Poslednja izmena:
auuuuu pa ti si u totalnom haosu..
Zacrtaj cifru po kojoj hoces da prodas coine, i ne lozi se previse jer nista ne zavisi od tebe jer su se neke tamo x,y,z osobe dogovorile da napumpaju coin iz samo njima znanih razloga, u svakom slucaju uglavnom posle ovih skokova krecu padovi, mada ne mora da znaci.. moze biti svasta (a to je odgovor o delu '' da naucim kako se ponasa berze '')
edit: mada sta tebi ja uopste i pricam sve ovo, tvoji coini radi sta hoces :)
moze se reci da sam u haosu,ali sam duplirao skoro ovo sto sam imao,a nece mi biti problem jos malo da se cimam...po sistemu...dok traje,traje...kapiram i ja da ne zavisi nista od mene,zato i pratim sta se desava...hvatam pump-dump scenu i lepu cifru stvaram...iskreno i ja mislim da ce biti veliki pad posle ovoga,ali sto kazes,ko zna... :) iskreno...dosta sam naucio i od vas na ovom forumu i zahvalan sam vam na tome do neba i nazad!!!ali za pocetak zelim malo da se upustim u hvatanju razlike u ceni,pa da izvucem sto vise mogu...*** lep je osecaj kad zaradis brzo :) ako me kapiras o cemu njamke :wc: ;)

Ovde sada moze da se dogodi sledeca stvar, makar teorijski. 100x sam razmisljao kako neko moze imati 51% LTC networka, skoro pa nikako, treba jako mnogo hardwera, osim... osim ako. AKo izmisli neku valutu, kao DOGE i vestacki joj odrzava nivo cene. To sa vrlo malo BTC-a realno moze. Zatim kad se dogodi ovako nesto, pod pretpostavkom da svi ti veci poolovi i multipoolovi rade koordinisano (ovde ta moja teorija pada u vodu 99%), u jednom trenutku prebacuju sve na LTC koji kopaju kod njih DOGE i voila... imaju 60% a ne 51%.

Samo teorija, ali zanimljiv koncept za razmisljanje.

ja ne bih da rizikujem, prelazim u fiat (al ne punto! )
ovo mi sve izgleda kao organizovan pokusaj da se destabilizuje ltc tj obori na dole da bi ga neko pokupovao po nizoj ceni, jer vec konstatno je 24-26.. al neko mozda hoce JOS i to ne po ovoj ceni

koliko vidim...spremaju se za veceras...skidaju sell ordere polako...pripremaju teren za pump...ko je zainteresovan,neka ocekuje veceras pump :)

Ne verujem u večerašnji pump DOGE coina, prije će se pumpati LOTTO coin.

Ovi na BTC-e jos ne rade sa Dogecoin :trust:

Inace pratim ove multipool-ove ,veci deo dana dominira Doge a video sam i lotto.

nista od jutrasnjeg pumpanja,malo sam to i predosecao,e sad videcemo da li ce biti maximali damp i stravicno obaranje cena ili je samo zatisje od par dana npr do vikenda

Polako pada cena na Vircurex 0.00000196.

Poslednja izmena:
nestade mi sa crypsya sinoc 20 000 dogeova ..samo sam kliknuo refresh i ono 20 000 manje ..reko neka greska pa ce vrate ali ih i dalje nema..isao sam i u widroval da vidim da nije negde poslato ali nije ..poslao sam ticket al mi na onaj prosli nisu odgovorili..

Vrh Dno