Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Ako ovo odjednom pukne nacisto da li ce opet da se vraca ? Sta se onda desava sa svim novcicima koji su ostali... ne moze tek tako bas sve da nestane... Nisu ni bas male pare u igri... Da li uopste neko moze da zna kad je peak a kad je low... Sve mi je to sumnjivo..ja se nadam jednom finom padu pa onda neverovatnom rastu jer je ovo po meni odlicno.. Tuga samo sto poolovi svi zakidaju i zezaju ali sta cete... Izracunajte Profitability na CoinWarz pa sami odradite matematiku :p

komentar na sve :)

i evo desilo se i to, mreža je prešišala LTC mrežu... 99 ghs doge 92 LTC dok ovo kucam... :)

btw kako probam neki pool zakači me neki blok od 300%, neverovatno, ceo dan u prazno vrtim maltene

Poslednja izmena:
bas zbog te isplativosti, sve se samo kaze, svaki shitkoin ima isti cilj, navuci masu, ubediti je da je to nesto dobro i sa dobrom cenom, istovar kakav niko nije video, bice novcici to ali sa jedno 10-1000x manjom cenom

e bre...sta je vama?! :D pa nije stiglo do 10k x) nemojte da mi baksuzirate jos!!! :D cekajte da obori tu cifru,pa ako zeli,neka padne kao nikada do sada,a onda ponovo novi rekord u pump-ovanju i onda vadim pare :D

pohvale za optimizam al što se toliko igraš, imao si ga na 9000 i kusur, šta ti toliko znači još 5-8% gore...

jer matori...3 noci i 3 dana oci nisam sklopio da bih docekao tih 10k i sam sam sebi zacrtao granicu ispod koje necu da odstupim!!! :) cudna je stvar inat druze moj!!! :)

jer matori...3 noci i 3 dana oci nisam sklopio da bih docekao tih 10k i sam sam sebi zacrtao granicu ispod koje necu da odstupim!!! :) cudna je stvar inat druze moj!!! :)

Pa onda lepo stavi sell order na 10k i lezi spavaj, sta se cimas dzabe...

Sakati LTC nikada nije ni osigurao poziciju druge kriptovalute i kako vreme bude odmicalo to ce biti sve ociglednije, ima jos bar nekoliko valuta koje zasluzuju da budu ispred njega.

Netcodepool je proradio.. :D

Sakati LTC nikada nije ni osigurao poziciju druge kriptovalute i kako vreme bude odmicalo to ce biti sve ociglednije, ima jos bar nekoliko valuta koje zasluzuju da budu ispred njega.

Koliko je u tom slucaju bezbedno cuvati LTC ? Ja sam dogove direktno menjao za LTC do danas kada sam prvi put prebacio u btc...

Jeste l' videli na koliko ide diff??

edit: do malo pre next bio ~4500,al' vec nije... :d

Poslednja izmena:
Ljudi šta kopati sad od ovih shitcoina?

KDC ili Doge, ili da nastavim middlecoin kao do sada...

Koliko si imao btc dnevno i sa kojom snagom na middlecoinu?

ja kopam kdc? na kdc.hashwithme.com, jel kopa jos neko, kradu li?

kad vec lepo pitas a i posto si moderator, evo ovde kopaj http://dgb.luckyminers.com/ dgb coin, pravi se vise od 2% po 1MHS pa ti vidi dal je to malo :) menjacnica tek u razvoju ima svojih problema al meni radi najnormalnije https://www.coinmarket.io mada i taj KDC nije los uopste

jedina pozitvina stvar od dizanja ove kerine je sto su ovi profitabilni coinovi manje primeceniji od strane velikih rudara sa velikim hash/rateom!

Poslednja izmena:

Једном сам ударао апарате са другаром. Уложили 10е и одустајемо на 20е. Стигли смо до 19,86 и све изгубили :)

hebeni doge, 5 dana se mlatim sa poolom, i na kraju ga napravim ali samo mi radi na 127.0.0.1, nece da "otvori" da se pristupa preko prave ip adrese

EDIT:

kao nesto zbudzih, majnujete na sopstvenu odgovornost, jedino sto je sigurno je da pool ne krade :p

http://178.79.41.195:22550

adresa poola 178.79.41.195

port 22550

username stavite svoju WALLET adresu, nikako drugacije, sifra moze bilo sta, placa se po konfirmaciji bloka, znaci ja na to ne uticem, aj pa cheers

Poslednja izmena:
Nesicu gde si to nasao?
Jel ima neki frontend ili sta? Daj malo vise informacija...

kako mislis gde? nadjes na gitu i posle budzis i pokusavas

Nesicu gde si to nasao?
Jel ima neki frontend ili sta? Daj malo vise informacija...

Nešić je svojevremeno pravio pool i za FTC. Nije bilo loše dok je dif bio mali i dok sama mreže nije previše porasla. :)

Pitanje je samo snage tog pool-a i šta uopšte može da "iskopa".

Nazad
Vrh Dno