kolko ste love uzeli, ako nije tajna?
msm ne znaci mi nista brojka novcica, vec kolko kesa ste uspeli uspesno podici i staviti u dzep?
ja sve sto sam nocas zaradio sam danas izgubiokolko ste love uzeli, ako nije tajna?
msm ne znaci mi nista brojka novcica, vec kolko kesa ste uspeli uspesno podici i staviti u dzep?
Bas ce neko da ti napise koliko zaradjuje. Nemoj da si dijete![]()
kako da proverim dal nisu i mene ubacili u taj botnet? nekim AntiMalwerom ili antivirusom?
mislim da veceras kerici nece ici ka gore vec ce nastaviti polako da padaju i padaju i padaju do mozda nekog sledeceg skoka za koji dan :smoke:
e matori...znam ja to sve,ali posto sam jos guster u rudarenju cilj mi je da sto bolje naucim kako se ponasa berza i ovo mi je bila sjajna prilika za to...skapirao sam kada i na koliko treba da se zaustavim kada krece pump,kada opet posle pupm-a krece blagi dump,na kojem sam zaradio poprilicno u ova 3 dana i 3 noci...sinoc kako je krenulo,mislio sam da ce prebaciti tih 10k,a izmedju 10k i 12k nije bas bilo sell order-a mnogo i lako je moglo da se desi da ode i na 12k,ali ***...ovi sto su minirali pump su se svojski potrudili da sprece to probijanje i za sada su uspeli,a moras priznati da mi je to proslo,ne bi bila zanemarljiva razlika izmedju 10k i 12k...i cisto da se zna,ako i veceras krene pump (verujem da 'oce,jer ne dozvoljavaju da ode ispod 7k) ostacu budan i ovu noc,pa nek' ide zivotPa onda lepo stavi sell order na 10k i lezi spavaj, sta se cimas dzabe...
Једном сам ударао апарате са другаром. Уложили 10е и одустајемо на 20е. Стигли смо до 19,86 и све изгубили![]()
e matori...znam ja to sve,ali posto sam jos guster u rudarenju cilj mi je da sto bolje naucim kako se ponasa berza i ovo mi je bila sjajna prilika za to...skapirao sam kada i na koliko treba da se zaustavim kada krece pump,kada opet posle pupm-a krece blagi dump,na kojem sam zaradio poprilicno u ova 3 dana i 3 noci...sinoc kako je krenulo,mislio sam da ce prebaciti tih 10k,a izmedju 10k i 12k nije bas bilo sell order-a mnogo i lako je moglo da se desi da ode i na 12k,ali ***...ovi sto su minirali pump su se svojski potrudili da sprece to probijanje i za sada su uspeli,a moras priznati da mi je to proslo,ne bi bila zanemarljiva razlika izmedju 10k i 12k...i cisto da se zna,ako i veceras krene pump (verujem da 'oce,jer ne dozvoljavaju da ode ispod 7k) ostacu budan i ovu noc,pa nek' ide zivotodspavam ja koji sat,ali ne punu turu,tako da cu preziveti sve to...
![]()
Pozdrav drugari
Šta mislite, hoće li noćas opet da bude neki pump kerića?
imam 10.000 (čitavo bogatstvo :d) pa da li da ih rasprodam ili da čekam neku cenu?
moze se reci da sam u haosu,ali sam duplirao skoro ovo sto sam imao,a nece mi biti problem jos malo da se cimam...po sistemu...dok traje,traje...kapiram i ja da ne zavisi nista od mene,zato i pratim sta se desava...hvatam pump-dump scenu i lepu cifru stvaram...iskreno i ja mislim da ce biti veliki pad posle ovoga,ali sto kazes,ko zna...auuuuu pa ti si u totalnom haosu..
Zacrtaj cifru po kojoj hoces da prodas coine, i ne lozi se previse jer nista ne zavisi od tebe jer su se neke tamo x,y,z osobe dogovorile da napumpaju coin iz samo njima znanih razloga, u svakom slucaju uglavnom posle ovih skokova krecu padovi, mada ne mora da znaci.. moze biti svasta (a to je odgovor o delu '' da naucim kako se ponasa berze '')
edit: mada sta tebi ja uopste i pricam sve ovo, tvoji coini radi sta hoces![]()
Kopa li neko na ovom pool-u :
https://doge.cryptoculture.net/index.php
Samo teorija, ali zanimljiv koncept za razmisljanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari