Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

isplati li se ovo kopati sa ovim diff-om pustio sam da probam sa 2x7970 ??

he nadjoh i account na vircurex-u iz dana BTC majninga :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
Super :wave:

zajedno.jpg

Imam asus DC2T R9 280X , 2 komada. Problem je kako ih 'naterati' na stabilnih 750 hasha :) Pomagajte ljudi :)

Ovako po milioniti put
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
color 70
cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u username -p password --scrypt --thread-concurrency 8192,8192 -I 13 -g 2 -w 256
klokovi 1070/1500 napon ovisno od Asic quality karte pa probaj ;)

gui.jpg

ОВо су ми подешавања у гуи мајнеру. Прво сам то подесио, а цг мајнер сам пробао данас да видим шта и како. Искрено, слабо разумем тематику јер сам нову овоме па још увек питам и учим :)

To su ta podesavanja samo klokove stavi na 1070/1500 i peglaj 2 dana za mene :D

Inace, kruzila je prica da ne treba koristiti GUIMiner jer navodno ima nekih gubitaka kojih nema u cg mineru. Greska. GUIMiner JESTE cgminer. Rudarim neko vreme s njim i nemam nikakvih problema ni gubitaka, koliko prijavi on, prijavi i pool. Moze se dodati gomila radnika i za LTC i za DOGE bez ikakvih gubitaka, a nema smaranja sa DOS-like komandama.

Probaj ti cgminer i ona podesavanja sto sam ti dao ;)

Probaj gpu thread 1, intensity 19, i tc oko 21000

Пробао сам и још слабије. Видећу са овим твојим подешавањима преко цг мајнеру. Које драјвере користити ? 13,11 бета или 13,12 ?

Te poslednje ..

probaj sa ovim meni ovde baca 785

-I 13,13 --gpu-engine 1160,1160 --gpu-memclock 1800,1800 --thread-concurrency 8192,8192 -g 2

ili 740 sa ovim

-I 13,13 --gpu-engine 1080,1080 --gpu-memclock 1500,1550 --thread-concurrency 8192,8192 -g 2

u pitanju je ASUS 280x DCII top

Ja u guimineru nisam nikad uspeo da dobijem sa recimo 7950 isto onoliko koliko neki od vas prijavljuju sa cg minerom + bat file itd ;). Ovako jeste jednostavan za koriscenje, ali mi izgleda da na drugi nacin moze vise da se izvuce...Za neki dan cu ubaciti i Sapphire 280x pa me bas zanima sta cu dobiti posto je xfx 280x kesa za rudarenje sa guiminerom :)(a verovatno u bilo cemu).

edit-btw cena ovoga fino pada tako da uskoro isplativost kao LTC i onda diff za LTC skace ponovo ;).

Poslednja izmena:
Daj boze da bude 0.000001, posto je sada 0.00000045 :D

mislim na vrednost u ltc ;) posto ga i menjam za ltc pa mi u glavi ta cifra

Dosta je i trajao, taman malo da rastereti LTC i da padne diff nekih 10ak %. Bilo bi lepo kada bi se uskoro pojavio i neki catecoin :D itd itd :)

Ali smo zato za 5 dana nakopali 3x više (pretvoreno u BTC/LTC) nego da smo kopali LTC :smoke:
Nego, (znam da nije mesto za to al moram da pitam) da li se mogu extenderi "produžiti" jednostavnim ubadanjem jedan u drugi a da ne dodje do neke havarije....?

Ja u guimineru nisam nikad uspeo da dobijem sa recimo 7950 isto onoliko koliko neki od vas prijavljuju sa cg minerom + bat file itd ;). Ovako jeste jednostavan za koriscenje, ali mi izgleda da na drugi nacin moze vise da se izvuce...Za neki dan cu ubaciti i Sapphire 280x pa me bas zanima sta cu dobiti posto je xfx 280x kesa za rudarenje sa guiminerom :)(a verovatno u bilo cemu).

edit-btw cena ovoga fino pada tako da uskoro isplativost kao LTC i onda diff za LTC skace ponovo ;).

Onda nisi dobio ni sa cgminerom,ili si se loše izrazio. Guiminer je samo windows shell za cgminer.

Ali smo zato za 5 dana nakopali 3x više (pretvoreno u BTC/LTC) nego da smo kopali LTC :smoke:
Nego, (znam da nije mesto za to al moram da pitam) da li se mogu extenderi "produžiti" jednostavnim ubadanjem jedan u drugi a da ne dodje do neke havarije....?

Iz licnog iskustva, mogu bez problema.

IZ licnog iskustva - kod mene ne rade :) mislim da sam tu kombinaciju probao na hydra + neka safirka (7970 ili 7950).

Nazad
Vrh Dno