Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

Danas od 5h-15h sam dobio oko 10000 na multipool-u (1360KH/s u cgmineru, gomila rejected shares). Smorio sam se i presao na drugi pool. Veceras oko 19h ukljucim opet da vidim da li se stanje popravilo, pustim ga do 19:30h i ponovo se gomilale rejected (6-7%) i ponovo iskljucim. Pre desetak minuta mi stize 7100 za tih pola sata kopanja na multiju. Zavisi od bloka, kako naleti...

Posto sam nov u celoj ovoj prici imam jedno pitanje pa bih bio zahvalan ako neko od iskusnih rudara moze da mi odgovori :)
Elem, mine-ujem na scryptpools vec nekih 40-ak minuta i imam 0 confirmed i 482.48738 unconfirmed...
Da li je ovo normalno ponasanje? :D
Hvala unapred...

Inace koristim guiminer i r9280x, imam oko 680khash/s

Posto sam nov u celoj ovoj prici imam jedno pitanje pa bih bio zahvalan ako neko od iskusnih rudara moze da mi odgovori :)
Elem, mine-ujem na scryptpools vec nekih 40-ak minuta i imam 0 confirmed i 482.48738 unconfirmed...
Hvala unapred...

ok ti je to, uvek kasni malo

Hvala unapred...

Da, treba 100 konfirmacija, lupit cu, za sat vremena bit ce potvrđeno ono iz najranije runde.

na koju menjačnicu prebaciti ove kučiće?

nego jel se ovo isplati uopšte, meni nešto nije jasno, od sinoć sam napravio 32.000 kerova, po kursu 0.00000069 to izađe svega 0.022btc, što je priznaćete jako malo sa 2xr9 280x

Pa to je to ako sada kopas :(

Neki kazu da su ovi DOGE coini siteops coini i da ih oni i kontrolisu pustaju ih onda kad padne cena dole jer dok si ih kopao cena je bila super a kada ti "stignu" na berzu onda i ne vredi ni pola. A posto vise ni ne skace cena ne znam kolko ih je isplativo kopati s`obzirom da su bili po 0.0xxx220 a sada su 70 + diff skocio. To ko je kopao dok niko nije ni znao za njih taj se omastio.

Poslednja izmena:
Sta je pametnije da prodam sve DOGE,eventualno ostavim 10% i kupim 4-5LTC ili da kupim nekoliko stotina WDC?

I dalje se 2+ puta više isplati nego kopati ltc, makar služio samo za prebacivanje doge > ltc.

momci nov sam u ovome iako dovoljno "mator" da prepoznam solidan posao,tako evo 20tak dana istrazujem ovo trziste virtuelnih moneta, naravno fora u svemu postoji ali kontam da treba cepati po novim monetama.
gledam pratim danima ovu tabelu .... http://dustcoin.com/
po svemu sudeci kladio bih se na digitalcoin da ce za 15-20 dana skociti??? Dogee se polako gase iako se vise isplati 100% od LTC.
Zeleo bih pre ozbiljnog ulaganja u ovo da podelimo iskustva(koja nemam) ali najbitnije razmisljanja.

momci nov sam u ovome iako dovoljno "mator" da prepoznam solidan posao,tako evo 20tak dana istrazujem ovo trziste virtuelnih moneta, naravno fora u svemu postoji ali kontam da treba cepati po novim monetama.
gledam pratim danima ovu tabelu .... http://dustcoin.com/
po svemu sudeci kladio bih se na digitalcoin da ce za 15-20 dana skociti??? Dogee se polako gase iako se vise isplati 100% od LTC.
Zeleo bih pre ozbiljnog ulaganja u ovo da podelimo iskustva(koja nemam) ali najbitnije razmisljanja.

Dugorocno od razmisljanja ce samo da te zaboli glava, jer cesto nema nikakve logike iza svega ovoga.
Zivi za momenat :)

Koja je od gore pomenutih menjačnica najsigurnija?
Ne bih ništa unovčio u skorije vreme, samo da ih ostavim tamo i da ih čuvam, vircurex?

Wallet ako će čuvaš... nema bolje varijante.

od danas i ja malo kopam ove "kucne ljubimce" ali mi nije jasno koji wallet treba za njega i gde se skida pa ako je neko voljan da me posavetuje,hvala

Nazad
Vrh Dno