A zasto ne koristite vircurex? Sa njima do sada bar ja nisam imao problema.
A vidim i da su na dogehouse stavili obavestenje za cryptsy:
Never use crAptsy as your withdrawal address! It has also been reported that some users are experiencing issues with withdrawals for more than 24h on crAptsy! Beware!
A zasto ne koristite vircurex? Sa njima do sada bar ja nisam imao problema.
A vidim i da su na dogehouse stavili obavestenje za cryptsy:
Never use crAptsy as your withdrawal address! It has also been reported that some users are experiencing issues with withdrawals for more than 24h on crAptsy! Beware!
Jer moze neko da kaze koliko dobija dogeova za koliku snagu...evo meni po dasboardu na doge house ne pada ispod 5mh/s nikad ,nemam uopste invalid shares a od ponoci sam dobio samo 27 000 dogeova i ako sam trebao mnogo vise ..bar 40 000 i tako svaki dan
Rado bi se preselio na neki drugi al koji ..ne nadjoh ni jedan posten
Ja sam na dogehouse sa 1.7mh/s kopao malo preko 30000 sto je malo ali ipak vise nego na ostalim poolovima. Nisam imao problema sa slanjem kucica na cryptsy sve je uredno stizalo. Evo sad sam poslao 30k kucica na cryptsy pa da vidim koliko im treba da "legnu".
1. anonymous 855,470KH/s 12,344,744.273 DOGE/day
ja sam konacno pobegao od doge house ..sad sam na has faster..deluje mi mnogo postenijigledam sad na dogehouse 5 Orphan blokova u nizu, kako da ne... cist lopovluk
ja sam konacno pobegao od doge house ..sad sam na has faster..deluje mi mnogo posteniji
https://doge.hashfaster.comdaj link pool a
daj link pool a
Kupio jutros na 76, prodao oko 12h na 88 pa sad opet kupovina na 83. Jeste da je otislo nize ali penje se to opet sigurno, daleko je ovo od krajnje cene. Obrcem milionce pa sta bude bude
https://doge.hashfaster.com
daj link pool a
https://doge.hashfaster.com al sad sam se sracunao ..ovi jos vise kradu..za 6 sati dadosemi 11 000 dogeova sa vise od 5mh/s
Meni vec mesec dana najnormalnije funkcionisu. Support im je odlican i prate svaki rast i pad cena sa isplativoscu. Meni sa 2Mh/s prosek trenutno oko 30000 kerova za 24h zbog cene. Kada se prebaci na CoinWarz i njegov profitability za Dogecoin to je tacno toliko koliko treba da bude.
to razlicito znaci nekad manje a nekad vise a meni i masi po forumu i ovom i drugima je uvek ali uvek MANJE i to ne malo manjeLjudi, ne znam kako vam do sad nije jasno da je količina kerova koje dobijate različita od bloka do bloka ? jednostavno takav je koin.
ono sto sam ja sinoc zapazio je da neka grupa ljudi poseduje enormnu kolicinu ovog coin-a i da nece dozvoliti da pukne,a sve mi se cini da ce zarad sebe tek da ga dignu do za sve nas neverovatne cifre...po meni ga treba nagomilati i cekati,biti strpljiv,jer mislim da bi se moglo isplatiti cekanje...ako gresim i ja sam u gubitku :smoke:pitaanje je samo,koliko ce ovaj doge da pada,da li opet na neku nisku vrednost sa malim difom ili tek neznatno uz nagli rast,jer mu je takva tendencija bila u poslednjih par dana i sati
bilo je u 3 navrata sinoc-jutrostreba i biti budan rano ujutru kad pocne pampovanje coin-a(kao jutros sto je bilo)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari