Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

E sad se pojavilo i onih 7000 i oni 5000 na konfirmaciji, jedan ima 255 drugi 105 confirmations i pise "pending"... klasicni LOPOVI i muljatori

Jer moze neko da kaze koliko dobija dogeova za koliku snagu...evo meni po dasboardu na doge house ne pada ispod 5mh/s nikad ,nemam uopste invalid shares a od ponoci sam dobio samo 27 000 dogeova i ako sam trebao mnogo vise ..bar 40 000 i tako svaki dan

Rado bi se preselio na neki drugi al koji ..ne nadjoh ni jedan posten

Poslednja izmena:
Ja ga nisam koristio iz razloga sto mi je jako nepregledan,konfuzan i manji mi je bio ucinak transakcija takodje dosta sporiji od cryptsy-ja po p[itanju depozita i povlacenja istog. E sada je Cryptsy rekorder po "brzini":D
A zasto ne koristite vircurex? Sa njima do sada bar ja nisam imao problema.
A vidim i da su na dogehouse stavili obavestenje za cryptsy:

Never use crAptsy as your withdrawal address! It has also been reported that some users are experiencing issues with withdrawals for more than 24h on crAptsy! Beware!

Ja ga nisam koristio iz razloga sto mi je jako nepregledan,konfuzan i manji mi je bio ucinak transakcija takodje dosta sporiji od cryptsy-ja po p[itanju depozita i povlacenja istog. E sada je Cryptsy rekorder po "brzini":D
A zasto ne koristite vircurex? Sa njima do sada bar ja nisam imao problema.
A vidim i da su na dogehouse stavili obavestenje za cryptsy:

Never use crAptsy as your withdrawal address! It has also been reported that some users are experiencing issues with withdrawals for more than 24h on crAptsy! Beware!

Jer moze neko da kaze koliko dobija dogeova za koliku snagu...evo meni po dasboardu na doge house ne pada ispod 5mh/s nikad ,nemam uopste invalid shares a od ponoci sam dobio samo 27 000 dogeova i ako sam trebao mnogo vise ..bar 40 000 i tako svaki dan

Rado bi se preselio na neki drugi al koji ..ne nadjoh ni jedan posten

Sustina i jeste da nema postenih. Jos je najposteniji DOGEHOUSE koji krade 20-30%. Ja se vratio na LTC, tu me bar niko ne krade. Ne greje me tih 10% vise nego na LTC-u, vise me greje da ne pravim pare nekom tamo m*jmunu jer krade od mene.

Ja sam na dogehouse sa 1.7mh/s kopao malo preko 30000 sto je malo ali ipak vise nego na ostalim poolovima. Nisam imao problema sa slanjem kucica na cryptsy sve je uredno stizalo. Evo sad sam poslao 30k kucica na cryptsy pa da vidim koliko im treba da "legnu".

Hehe kako sam se ovde pozalio na Crypstsy tako je sve zivo leglo svih 4 depozita !!!

Ja sam na dogehouse sa 1.7mh/s kopao malo preko 30000 sto je malo ali ipak vise nego na ostalim poolovima. Nisam imao problema sa slanjem kucica na cryptsy sve je uredno stizalo. Evo sad sam poslao 30k kucica na cryptsy pa da vidim koliko im treba da "legnu".

Sad mi stize deposit 6029 DOGE... gledam sat je to i imam sta da vidim, to je od "noces" od ponoci priblizno, ni to nije stiglo sve do sada, kasni 15 sati!?!?! a u medjuvremenu stizu drugi depositi? Stvarno su sabani, muvatori, prevaranti.

^^
Vjerovatno botnet.

BTW Legli kerovi prije pola sata

gledam sad na dogehouse 5 Orphan blokova u nizu, kako da ne... cist lopovluk

Serveri polako pucaju, ja bio na Fast-pool pa sad multipool i oba dva imaju probleme, izgleda kinezi krenuli velikim snagama na DOGE. :d

^^
Ja sam pobjegao od kerova :D Diff je velik a pool krade samo tako.

Poslednja izmena:
daj link pool a

https://doge.hashfaster.com al sad sam se sracunao ..ovi jos vise kradu..za 6 sati dadosemi 11 000 dogeova sa vise od 5mh/s

Meni vec mesec dana najnormalnije funkcionisu. Support im je odlican i prate svaki rast i pad cena sa isplativoscu. Meni sa 2Mh/s prosek trenutno oko 30000 kerova za 24h zbog cene. Kada se prebaci na CoinWarz i njegov profitability za Dogecoin to je tacno toliko koliko treba da bude.

Poslednja izmena:
Meni vec mesec dana najnormalnije funkcionisu. Support im je odlican i prate svaki rast i pad cena sa isplativoscu. Meni sa 2Mh/s prosek trenutno oko 30000 kerova za 24h zbog cene. Kada se prebaci na CoinWarz i njegov profitability za Dogecoin to je tacno toliko koliko treba da bude.

pa kako onda meni manje nije mi jasno..a iste masine kad prebacim da majnuju litecoin bude u 1 promil tacno kao na digitronu

JEr su ti svi na jednog workera ili na vise ?

Poslednja izmena:
pitaanje je samo,koliko ce ovaj doge da pada,da li opet na neku nisku vrednost sa malim difom ili tek neznatno uz nagli rast,jer mu je takva tendencija bila u poslednjih par dana i sati

reward je od 0 - 1000000
sto znaci svaki pool koji ima bar malo preko 500K prosek po bloku (dal ukupno dal 24 sata ko sta gleda..) je iznad prosecan pool
ne znam sto ocekujete da vam svaki blok bude bar 800K
i bas zato kalkulator opusteno stavite sa strane, jer za ovaj koin tako necete izracunati kao sto ste navikli

Poslednja izmena:
pitaanje je samo,koliko ce ovaj doge da pada,da li opet na neku nisku vrednost sa malim difom ili tek neznatno uz nagli rast,jer mu je takva tendencija bila u poslednjih par dana i sati
ono sto sam ja sinoc zapazio je da neka grupa ljudi poseduje enormnu kolicinu ovog coin-a i da nece dozvoliti da pukne,a sve mi se cini da ce zarad sebe tek da ga dignu do za sve nas neverovatne cifre...po meni ga treba nagomilati i cekati,biti strpljiv,jer mislim da bi se moglo isplatiti cekanje...ako gresim i ja sam u gubitku :smoke:

treba i biti budan rano ujutru kad pocne pampovanje coin-a(kao jutros sto je bilo)

Vrh Dno