Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

ja sam obrnuo "malo" više :)

Koji sam ja pacer. Ja iskopam 10 000 pa prodam. :smash:

Ja se nisam toliko igrao menjacnicom, u steku me ceka 2.5mil. i cekamo Mesec. :d Taman da se mlad i lep penzionisem. :p

de kopate dogije ?fast-pool.com? Kopam tamo , od malo pre , pa vidim ne ispisuje tacno hash rate . Jel to tamo tako stalno ili ce popraviti kako kazu?

Poslednja izmena:
Pitaj ove. Oni imaju odgovor.

Ode difictly na 800..net 60 gh/s ..e sad meni nije jasno odakle dolaze ti novi majneri jer gledam na ltc i ostalim coinima stanje mreze nepromenjeno..valjda bi trebalo na tim drugima da se smanji

MA gde se predomislili ,99% tih sto prodaju a novi su im nalozi su prevaranti ..ja sam prodavao na KP laptopove https://www.kupujemprodajem.com/349643-1-tseller-johny-ocene.htm i uvek sam drzao neke najnize moguce cene al uvek imas nekoliko prevaranta koji otvore nalog i lupe neku 10 eura nizu cenu i onda imas gomilu naivnih koji me kontaktiraju sa pricom uzeo bi od tebe al mi ovaj jeftiniji pa ili mi daj tako jeftino kao on ili cu da uzmem od njega ..ja im kazem uzmi od njega ali srecno ..i onda ih taj naravno zaj..posalje im sve samo ne taj laptop i onda im je kriv sajt KupujemProdajem,kriva im drzava ,svi su im drugi krivi samo nisu oni jer su teli da se ciganisu i rizikuju da kupuje od totalno neproverenog da bi "ustedeli" 10 eura

pa jest zbog kupca nezgodno kurirskom sluzbom al kako drugacije... evo recimo kad nadjem kupca za svoju 280X, ako bude iz bg - mozemo da se nadjemo, al sta ako je iz Nisa? pa necu ici tamo da mu odnesem da proba?

Fino kucici rastu :) prodao sam nesto sitno a ostatak ceka 100 pa da se istresem

Hajde jos jednom, koji je trenutno najbolji pool dogehouse,hashfaster,cryptoculture ? Mozda je trebalo ranije, ali bih da prebacim koju kartu da kopa malo i ove kerustine :) ...

Ako moze i da mi neko kaze, koliko je po trenutnom difikultiju normalno da ispisuje kH (na poolu), tj sta mogu da ocekujem (kako bih mogao da uporedim kada karte krenu da kopaju), za recimo 24h (koliko iskopanih kerova itd) ?

Poz.

Poslednja izmena:
@diviner: Sva tri koja si naveo su OK, tesko je reci koji ce biti "najsrecniji". Trenutno kopam na Hashfaster, ako ti to nesto znaci :)

Cryptsy ponovo usporio sa depositom? Prethodna 3 dana je sve bilo OK, a sad vec pola sata nema uplate koju sam poslao, iako je u novcaniku sve OK, potvrdjeno. Na Cryptsy nije cak ni dole u tabeli kao "unconfirmed", pre su bili toliko fini da makar znas da ce biti raspolozivo nekad.

@diviner: Sva tri koja si naveo su OK, tesko je reci koji ce biti "najsrecniji". Trenutno kopam na Hashfaster, ako ti to nesto znaci :)

Cryptsy ponovo usporio sa depositom? Prethodna 3 dana je sve bilo OK, a sad vec pola sata nema uplate koju sam poslao, iako je u novcaniku sve OK, potvrdjeno. Na Cryptsy nije cak ni dole u tabeli kao "unconfirmed", pre su bili toliko fini da makar znas da ce biti raspolozivo nekad.
I meni isto ..kakvi pola sata ..dok se pojavi traje ceo dan a pre bilo 5 minuta max

Hajde jos jednom, koji je trenutno najbolji pool dogehouse,hashfaster,cryptoculture ? Mozda je trebalo ranije, ali bih da prebacim koju kartu da kopa malo i ove kerustine :) ...

Ako moze i da mi neko kaze, koliko je po trenutnom difikultiju normalno da ispisuje kH (na poolu), tj sta mogu da ocekujem (kako bih mogao da uporedim kada karte krenu da kopaju), za recimo 24h (koliko iskopanih kerova itd) ?

Poz.

probaj ovde: http://dustcoin.com/ a mozes i ovde da poredis: http://www.coinwarz.com/miningprofitability/litecoin

Ne da je usporio nego i krade. Stigne mi deposit od 8000 coina, ne stigne od 7000 i stize sledeci posle njega od 5000. Poslao sam im reklamaciju. Koji su to lopovi, prosto za neverovati. Vratio sam se na LTC jer:

1. Dogehosue krade cca 20-30%, kao los im pool luck nekih 7% i umesto da im prosecna runda nosi 500.000 DOGE ja sabirao zadnjih 15-20 sati ono prosek 402.000 !!!!, to bi na 200 rundi tako lepo moralo sve da se uproseci, ali ne, kod nih je uvek tu u zoni 400-410.000 !!!

2. Cryptsy krade doposite, vestacki stvara kasnjenja svaki put kad skace cena nekog coina, a kada mu ponovo padne e onda se pojave na kraju depositi. Ako i ne padne... pa hejj... kasnice vam deposit i po 2-3 dana sa 5-6 ticketa rasprave sa njima, sve dok ne padne sa recimo 90 nazad na 60 DOGE. I ne nije ovo moj trip i "teorija zavere" to je SVAKi put tako.

3. Kad kopam na litecoinpool.org sve ide po digitronu, sve se uklapa, sve je uvek na vreme tu.

4. Nervira me kada neko krade, sto pool, sto cryptsy, necu nekome da pravim lovu zato sto dozvoljavam da me krade kao DOGEHOUSE za oni 20-30%. Na 10GH/s koliki im je sada pool, ljudi to je 2-3 GH/s. Ti nakradu za 24h koliko meni treba da za tacno 400 dana rudarenja sa 10 280x grafika.

Poslednja izmena:
Cim skoci cena cryptsy se zagusi sa depositima, prevaranti naopako

A zasto ne koristite vircurex? Sa njima do sada bar ja nisam imao problema.
A vidim i da su na dogehouse stavili obavestenje za cryptsy:

Never use crAptsy as your withdrawal address! It has also been reported that some users are experiencing issues with withdrawals for more than 24h on crAptsy! Beware!

Meni se pojavilo u koloni "pending", ali pise da ima samo 3 konfirmacije, naravno pisace tako dok oni to malo obrnu, pa ce mi uredno prebaciti posle. Nikako nije slucajno, lopovi su. Uvek saljem manje sume tamo, radilo mi je OK u poslednje vreme, sad nece videti od mene nista u narednim danima.

Ne da je usporio nego i krade. Stigne mi deposit od 8000 coina, ne stigne od 7000 i stize sledeci posle njega od 5000. Poslao sam im reklamaciju. Koji su to lopovi, prosto za neverovati. Vratio sam se na LTC jer:

1. Dogehosue krade cca 20-30%, kao los im pool luck nekih 7% i umesto da im prosecna runda nosi 500.000 DOGE ja sabirao zadnjih 15-20 sati ono prosek 402.000 !!!!, to bi na 200 rundi tako lepo moralo sve da se uproseci, ali ne, kod nih je uvek tu u zoni 400-410.000 !!!

2. Cryptsy krade doposite, vestacki stvara kasnjenja svaki put kad skace cena nekog coina, a kada mu ponovo padne e onda se pojave na kraju depositi. Ako i ne padne... pa hejj... kasnice vam deposit i po 2-3 dana sa 5-6 ticketa rasprave sa njima, sve dok ne padne sa recimo 90 nazad na 60 DOGE. I ne nije ovo moj trip i "teorija zavere" to je SVAKi put tako.

3. Kad kopam na litecoinpool.org sve ide po digitronu, sve se uklapa, sve je uvek na vreme tu.

4. Nervira me kada neko krade, sto pool, sto cryptsy, necu nekome da pravim lovu zato sto dozvoljavam da me krade kao DOGEHOUSE za oni 20-30%. Na 10GH/s koliki im je sada pool, ljudi to je 2-3 GH/s. Ti nakradu za 24h koliko meni treba da za tacno 400 dana rudarenja sa 10 280x grafika.
Isto i kod mene za doge house ..ovde sam pisao al mi kazu da se tripujem..razumem jedan dan da bude 20-30% manje jer je u pitanju sreca ali onda bi sledeci put bio 20-30% vise ..al meni svaki dan 20-30% manje dok na wemineltc uvek u promil tacno dobijem kako treba..al opet kopam doge jer i pored toga sto kradu izadje mi nesto vise u odnosu na litecoin..steta sto za doge nema nijedan posten pool ..sve lopovi..probao sam onaj fast pool i 2 dana sam cekao da mi isplate u novcanik iskponane novcice..vec sam se bio oprostio od njih

A na cripsy evo fali vec nekoliko depozita..cim pocne da skace doge ista prica

Poslednja izmena:
Auuu koliko su kerovi narasli. Ja ih prodao za 52 :). Ne kapiram otkud toliki rast. Ko ih kupuje dok su ovako jaki?

Nazad
Vrh Dno