Šta je novo?

Dogecoin [DOGE] (scrypt)

@Tihi_Bandit
"NITI igde pise, NITI ja hocu"
Ni ja nisam mnogo sta napisao,pa to tebe nije omelo da se hvatas za "prasinu"(da se ne ponavljam).

Znaci ipak nista od 6950 i 480KH?? Steta..
Sada i prvi put sada se u prici pominje "dual bios"(mozda nisi obavesten da nije moguce svaku 6950 otkljucati u 6970).

I molim te,nemoj meni da "otvaras oci"..verovatno sam prvi PC kupio(dobio) dok si jos bio u pelenama.

Mogao si ti tako mudro i zakljucis da valjam oruzije, jer ti se tako javilo iz te tvoje prasine...
I ja ne vidim u cemu je problem, jel 6950 ILI NIJE?
Ako jeste, to ce znaciti da TI naravno O5 (citaj: opet ) nisi u pravu. Nemoj da mi se sad hvatas za neke izgovore, lepo si napisao na bar 3 posta da nijedna 6950 ne daje 480 (sa lekom za tetku i bez! )

Hvala! :)
Dobro bi nam dosla svaka pomoć!
Ujedno bi zamolio svakog ko je u mogucnosti da nam se pridruži makar i sa manjim delom svojih minera.

Eto i mene da otvorimo bar jedan blok, ajd neka je sa srecom.

Svidja mi se statistika.

Bter opet ima neke probleme ili to samo meni ne prikazuje uplate ?

Poslednja izmena:
ovaj doge samo raste zadnjih par dana ..sad je duplo nego sto je bio pre nekoliko dana

Eto i mene da otvorimo bar jedan blok, ajd neka je sa srecom.

Svidja mi se statistika.

Bter opet ima neke probleme ili to samo meni ne prikazuje uplate ?
Kad se završi blok tad se obračunava ฿
Dogecoin.org tad šalje uplatu nama, i tad web stranica deli dobit.
Što nas više ima stim će brže da završi blok.
Još neko da nam pomogne eventualno?
Naš cilj je najmanje 100 MHs

Omg za dogecoin mrezu pokazuje 86GHs
Verovatno je samo na kratkoa, al nije bas lepo iznenadjenje u svakom slucaju :)

@Tihi_Bandit
Necu ni ja da duzim,kvarim temu..najvise mi bode oci ovo: "po toj tvojoj ceni od 260€" Gde i kada sam ja pominjao ikakvu cenu,icega?!!
Ne smem ni da zamislim da sam sve kucao u jednom post-u sta bi ti procitao,razumeo... :trust:

"Ti nisi skontao da ja bas pricam za ljude koji pocinju sad da kopaju da 6950 ne sme da se zaobidje"
Skontao sam da "ortak" i ti,hocete malom da uvalite robu "po jeftine pare".

"@a tebi i Nesicu ce Hogar specijalno da okaci sliku od 6950 koja baca lagano 480hesha"
Sada mi se javio,ode da tetki odnese lek,pa ce da "okaci"...

Dečko, imaš problema sa stavom, sad ću da ti okačim sliku sa 6950 koja daje 485 khash, pa ćeš malo da promeniš priču !
btw, aj da vidim ko će pogoditi temperaturu ove kartice ? od ponuđenih sa desne strane naravno ;)

A što se tiče uvaljivanja nečega, valjanja muljanja i ostalih priča, slučajno su mi izletele 2 280x ispod 300eur, pa bih mogao karte koje nisu u garanciji (čitaj 6950), iako su tihe i hladne da zamenim za novije i jače, jer nemam više toliko mesta za razbacivanje, popunio sam kapacitete, i sad moram da ukrupnjujem, to je bila poenta cele priče.
A sad što si ti ljubomoran na te karte što peglaju toliko, to je već tvoja stvar.

@Tihi_Bandit

Mislim da bi bilo krajnje vreme da i tvoje 6950 otključamo, pa da ne moram ja da se čekam sa screenshotovima !

Prilozi

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    115.8 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
Mogao si ti tako mudro i zakljucis da valjam oruzije, jer ti se tako javilo iz te tvoje prasine...
I ja ne vidim u cemu je problem, jel 6950 ILI NIJE?
Ako jeste, to ce znaciti da TI naravno O5 (citaj: opet ) nisi u pravu. Nemoj da mi se sad hvatas za neke izgovore, lepo si napisao na bar 3 posta da nijedna 6950 ne daje 480 (sa lekom za tetku i bez! )
Ono sto sam ja "lepo" napisao je "koliko znam malo koja 6950 daje 480KH"..a ti ne znas "lepo" da citas(to se uci u I razredu OŠ) ako si pak stariji,kasno ti je...
I ako je 6950 uspesno otkljucan,on je 6970 i onda pricamo o 6970!
Tako bi mogao i ja da trujem,kako sam pre par god. imao Phenom-a X2 koji daje preko 35 GFlops-a,pa kada neko "lepo kaze" nije moguce,a ja onda njemu: ..ako ne znas bla,bla..taj phenom otkljucava...bla!
I to kada kazes "opet nisi u pravu" molim samo da ostavis br. post-a,koji ti potkrepljuje tvrdnju.. 'fala.

Poslednja izmena:
Moze,al' prvo da vidimo SS gde bacaju po 480KH!?
:laugh:
:p

"@a tebi i Nesicu ce Hogar specijalno da okaci sliku od 6950 koja baca lagano 480hesha"
Sada mi se javio,ode da tetki odnese lek,pa ce da "okaci"...

hahahha
Znaci ovo nisi ti pisao?
pa da.. ostao si dosledan..
Eno ti slika gore, pa zakljuci jos nesto..
E da,i stvarno, lepu ti pricu imas.. Ti bi vidim i moju 7850 da prekrstio u r9 270 ..
6950 je 6950, to sta ljudi mogu da urade od nje i kako da je iskoriste to i dalje ne menja stvar da je to o5 samo 6950..
Ja ako chipujem auto, to je i dalje ISTI auto (samo chipovan) a ne neki drugi, jedino ako ti opet imas neku teoriju zavere, da ja ovo pisem da bi uvaljao chipovane automobile.. ko zna

Poslednja izmena:
posto i ja razmisljam o rudarenju zanima me sta mislite o USB stickovima? Mislim da su dosta isplativiji jer ne trose toliko energije kao graficke kartice.

"Hashes at 1.6GH/s."

@bandit
..crva nije ni bilo....
:smoke:

Kad se završi blok tad se obračunava ฿
Dogecoin.org tad šalje uplatu nama, i tad web stranica deli dobit.
Što nas više ima stim će brže da završi blok.
Još neko da nam pomogne eventualno?
Naš cilj je najmanje 100 MHs
Okaci ovde tvoj pool http://doges.org/ i na bitcoin forumu (nadji gde se prica od dogeu) i na slicnim i imaces mnogo mnogo vise od 100mhs ..svidja mi se pool sto je transparentna statistika al ipak je za sad slab a nemam zivaca da cekam toliko dugo za blok

posto i ja razmisljam o rudarenju zanima me sta mislite o USB stickovima? Mislim da su dosta isplativiji jer ne trose toliko energije kao graficke kartice.

"Hashes at 1.6GH/s."
samo kad kupis imaces "mali problem" ..neces moci da kopas ni ovaj dogecoin ni litecoin jer je to za bitcoine

Meni zanimljivo da doge mreza je toliko skocila pa bi mi bilo logicno da litecoin padne jer se ljudi prebace odatle (kao ja npr) ali i litecoin mreza skocila isto mnogo u isto vreme

Poslednja izmena:

"Hashes at 1.6GH/s."
Neces videti vajde od toga, slabo je to za BTC + sto neces stici skorije da ih isplatis zbog rasta diff-a, a da ne pricam o buducoj zaradi koja ce ostati mizerna(sto ih manje budes kupio to gore). Prosto i jednostavno.

BTW Al je pukla cena danas :D :D

Poslednja izmena:
ok znaci sa ovim se moze kopati samo btc? btw doge rastu celu noc, sada su 0.00000065

Reko da probam ovaj fast-pool.com/ posto mi doge house nesto mnogo malo davao zadnjih dana u odnosu na koliko trebalo i skupim 15000 koliko mi bilo stavljeno za auto pay i evo 2 dana a tih novcica nema uopste..verovatno ih nikad videti necu pa se vracam doge kucu.

A coins-e mi isplatio depozit doga posle 20 dana..vec sam se bio oprostio od njih i terao ih u pm preko suporta

Polovnu 6950 ko bude kupio taj je obican de.bil odnosno nema 2gr mozga u glavi.

Znam da ce se neki rudari naljititi na ovu izjavu, ali *** to je cinjenica.

6950 su kartice iz rudnika, znaci maksimalno su eksploatisane godinama i prakticno su pred crkavanjem a garancije NEMA.

Trose 200W a daju oko 450khs. To je jedan od najgorih odnosa Khs/W.

Kostaju oko 150e. A za nekih 40-50e vise se moze naci NOVA R9 270 koja daje isto oko 450khs a trosi max 150W.

Uz to se dobija i garancija sto je jako VAZNA cinjenica.

Nemojte reci da ih nema, jer je KP pun tih kartica po ceni od oko 200e.

Neko pljuje 7950 a hvali 6950
7950 daje oko 650-700khs a trosi 200w. To znaci da daje 50% vise khs po W od 6950. Cena struje nije zanemarljiva stavka, i ta razlika u ceni se brzo otplati kroz manji racun za struju ili kroz veci dobitak novcica.

Poslednja izmena:
Sad preveranti na KupujemProdajem osetili meso pa samo nicu novi nalozi gde prodaju kao 280x kartice ..kupovina naravno preko kurira pa koga zaj. :D

Polovnu 6950 ko bude kupio taj je obican de.bil odnosno nema 2gr mozga u glavi.

Znam da ce se neki rudari naljititi na ovu izjavu, ali *** to je cinjenica.

6950 su kartice iz rudnika, znaci maksimalno su eksploatisane godinama i prakticno su pred crkavanjem a garancije NEMA.

Trose 200W a daju oko 450khs. To je jedan od najgorih odnosa Khs/W.

Kostaju oko 150e. A za nekih 40-50e vise se moze naci NOVA R9 270 koja daje isto oko 450khs a trosi max 150W.

Uz to se dobija i garancija sto je jako VAZNA cinjenica.

Nemojte reci da ih nema, jer je KP pun tih kartica po ceni od oko 200e.

Neko pljuje 7950 a hvali 6950
7950 daje oko 650-700khs a trosi 200w. To znaci da daje 50% vise khs po W od 6950. Cena struje nije zanemarljiva stavka, i ta razlika u ceni se brzo otplati kroz manji racun za struju ili kroz veci dobitak novcica.

Prvo : Godinama ? Kupljena ovde u avgustu 2013, od mickeyrs, a on kupio od nekog lika iz pančeva koji je takodje sa bencha, čovek gejmer. Sam cooler vredi barem 30 eur. Druga kupljena isto ovde, za iste pare, iz rudnika, u kome je bila 3 meseca, ja je kupio u junu, znači nije sklopila godinu u rudniku...prelistaj unazad pa vidi da daju po 485 khash...nije najsrećnije rešenje što se tiče potrošnje, ali dok se ne skupi kinta za nešto novo, dobro rade posao, pogotovo što zaista vodim računa o klokovima i temperaturi, što se isto tako može videti iz screenshota....ne gazimo svi hw kao što je opšte mišljenje...Ja sam podešavao 4 7950 i niti jednu nisam naterao da radi preko 600khash, a koštala je barem duplo više od 6950...mala razlika u potrošnji, manje khash za duplo više para...jel ja to imam problema sa logikom možda ?
Struja je bila bitan faktor kad je cena ltca bila 2$, tako da me te demagogije pusti...Čak i ovaj dupli decembarski račun nije opterećenje na rudnik i njegovu potrošnju, možda nekih 15% od ukupno iskopanog !

Kad smo vec kod KP planiram da se otvorim za jos jedan rig 4 x R270x , pa sta bude :).
Nisam nikad kupovao tako, vise volim radnju, ali ima li neki savet, i otkud tolke graficke od decembra 2013, predomislili se ljudi ili.... I ima li negde u radnji 270x ili sam naivan :D

Kad smo vec kod KP planiram da se otvorim za jos jedan rig 4 x R270x , pa sta bude :).
Nisam nikad kupovao tako, vise volim radnju, ali ima li neki savet, i otkud tolke graficke od decembra 2013, predomislili se ljudi ili.... I ima li negde u radnji 270x ili sam naivan :D
MA gde se predomislili ,99% tih sto prodaju a novi su im nalozi su prevaranti ..ja sam prodavao na KP laptopove https://www.kupujemprodajem.com/349643-1-tseller-johny-ocene.htm i uvek sam drzao neke najnize moguce cene al uvek imas nekoliko prevaranta koji otvore nalog i lupe neku 10 eura nizu cenu i onda imas gomilu naivnih koji me kontaktiraju sa pricom uzeo bi od tebe al mi ovaj jeftiniji pa ili mi daj tako jeftino kao on ili cu da uzmem od njega ..ja im kazem uzmi od njega ali srecno ..i onda ih taj naravno zaj..posalje im sve samo ne taj laptop i onda im je kriv sajt KupujemProdajem,kriva im drzava ,svi su im drugi krivi samo nisu oni jer su teli da se ciganisu i rizikuju da kupuje od totalno neproverenog da bi "ustedeli" 10 eura

Kakve sve to veze ima sa Dogecoinom direktno ? :D

Odlazi ovo na 100+ skorije... Bice veselo...
images.weserv.jpg
DogecoinMeme3.png

^ Cega 100+ ?

dobro je stanac, ne pali se o5, da mi svi koji imamo 6950 smo de.bili jedino si ti pametan.. aj samo vise ne troluj o5 kao sto umes ok.

@Hogar, dont feed the troll!

Laznih oglasa koliko hoces, ima valjda na kup-prod lik prodaje 280x za 280€ a ostavio fixni tel, ukucas na netu taj fixni i dobijes rezultat da je to fixni predsedinka opstine Backi Petrovac :) Prepostavljam da je lik pretrpan pozivima i pitanjima o ceni MSI i Gigabyte kartica koje nikad nije ni cuo :)

Poslednja izmena:
ja moram da se pohvalim :) pazario sam kerove pre par dana za 40 satoshija i danas sam ih uvaljao za 75 :) i sad sam za svu zaradu koju sam ostvario pazario po 60 satoshija i čekam cenu da skoči na tih čuvenih 100 :) ako ne skoči, opet sam u plusu :)

ja moram da se pohvalim :) pazario sam kerove pre par dana za 40 satoshija i danas sam ih uvaljao za 75 :) i sad sam za svu zaradu koju sam ostvario pazario po 60 satoshija i čekam cenu da skoči na tih čuvenih 100 :) ako ne skoči, opet sam u plusu :)

Ja kupio pre par dana po 33 kupio 200.000 prodao 100.000 po 55 i danas 100.000 po 71... Igramo se malo ;)

Vrh Dno