tarantula888
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 175
И веома брзо шаљу,за сваку су препоруку.
Да, плаћа се отварање пакета.Na paket vrednosti od 39$ sa Vitacosta, naplacen PDV 863 din + ostali troskovi = 1020 din.
Da li je to uobicajeno?
Hvala na odgovoru, kontao sam i to da uvedem ribu 2-3 nedeljno ali da li je stetno jesti toliko ribe iz konzerve, pošto trenutno nisam u mogućnosti da spremam svežu ribu?Umesto tableta omega 3 možeš da uvedeš sardinu 2-3 puta nedeljno. Za stolicu uvedi hranu bogatu nesvarljivim vlaknima.
![]()
Hrana bogata vlaknima (2025) ✔️ Vlakna u ishrani - OneFit
Hrana bogata vlaknima ✅ doprinosi održavanju zdrave težine i dobrog izgleda ✅ pomaže u borbi protiv srčanih oboljenja.onefit.rs
Циљ је да се једе риба,а не разни сосови приде,јер ни цијена није иста.За неколико конзерви рибе у маслиновом уљу могу купити флашу маслиновог уља.Мени је битна једноставност и приступачност и однос цијена/квалитет.Ima kod nas da se kupi sardina koja nije u ulju. Meni lično lepše nego standardne.
Neko je čini mi se ovde spominjao da u lidlu imaju neke u biber sosu ili nešto slično, ali ih nikada ne nađoh.
Za cenu 1 konzerve sardine, imaš 1kg zleđenih papalina, ne treba ništa spec da se sprema, može u rernu, ali ja praktikujem pirjanjanje u poklopljenom tiganju, na kraju preliješ maslinovim uljem i začiniš po ukusu, max 15-20 min .Hvala na odgovoru, kontao sam i to da uvedem ribu 2-3 nedeljno ali da li je stetno jesti toliko ribe iz konzerve, pošto trenutno nisam u mogućnosti da spremam svežu ribu?
Jel' zna neko da li valja ovaj d3
https://apotekamo.rs/prodavnica/bivits-activa-vitamin-d3-2000iu-60-tableta/![]()
BiVits Activa vitamin D3 2000IU 60 tableta - Apotekamo
BiVits Activa vitamin D3 2000IU je pouzdan dijetetski suplement koji prevenira nedostatak vitamina D3. Možete ga pronaći ovde. Besplatna dostava.apotekamo.rs
sjajna preporuka. ostrovit je najveca evropska firma za sirovine zato su im cene niske i mogu da zavaraju da su nekvalitetni. probao sam redukovani glutation bio je na akciji 50% a uzeo sam i citrat, prezadovoljan@powertension
Имаш и онај мг цитрат у праху,Островит 200 г.Узео на акцији са 50% попуста.Умјесто 3 мјерице узимам једну и то ми одговара.Код конзервиране рибе је најгоре уље које наравно можеш просути,остало је у реду,и сам користим колико могу уз мало шарања(сардина,харинга,туњевина,папалина замрзута итд.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari