myprotein.rs je radio bez problema, relativno skoro.I ja narucujem vec par godina. Danas pokusao, i nema vise Srbije u ponudjenim opcijama.
doduse, ovde mislim na UK verziju, tj standardni .com
jel vi koristite neku drugu opciju?
myprotein.rs je radio bez problema, relativno skoro.I ja narucujem vec par godina. Danas pokusao, i nema vise Srbije u ponudjenim opcijama.
doduse, ovde mislim na UK verziju, tj standardni .com
jel vi koristite neku drugu opciju?
To sam video na e-mailu posle 5 dana od kako sam vec bio porucio paket.Na iHerbu 20% popusta na sve na sajtu, traje 3 dana.
Stalno ima nekih popusta samo na odredjene proizvode, ali na bas sve na sajtu ne bude tako cesto, bude par odredjenih dana u godini na koje uvek bude popust.To sam video na e-mailu posle 5 dana od kako sam vec bio porucio paket.
Koliko cesto im budu ti malo jaci popusti?
I sve mi se cini da pre pola godine kada sam porucivao da mi je shipping bio 5,6e. Sada mi je bio oko 15e.
Kolika je bila vrednost porudzbine? Jel shipping free?Porucio sam na Nootropicdepot-a nekoliko suplemenata preko Standard Worldwide Mail-a. I evo stiglo mi posle 15 dana bez carine, na paketu su napisali izmedju 4$-6$ po suplementu i nije islo na carinu, nisam nista dodatno platio. Doneo mi postar i kaze evo stigao ti kinez, mislio sa aliexpressa stiglo![]()
UPS sa Iherb?Ja preko UPS poručio, stiglo za 4 dana. Nije bilo nikakvih dodatnih troškova pri preuzimanju paketa. Doneli na adresu, Ukupna vrednost bila 48USD.
52 evra, nije free mislim da je 11$Kolika je bila vrednost porudzbine? Jel shipping free?
Da li može da mi se javi neko ko je poručivao sa Vitacosta?
Da li mora sa shippingom da mi paket bude oko20$ ili ispod 50 da ne bih ništa dodatno plaćala??
Ima li onaj popust za prvu kupovinu
HvalaA što se tiče Aliexpresa?
Za koliko stiže roba ?
Tu se ne plaća ni PDV ni carina, ništa ako proizvod ima free shipping znači samo to, nebitnl u kom iznosu je??
UpdateIzgleda da stvarno postoji neki problem sa myprotein/myvitamins.
Pre 3 dana sam poručio sa myvitamins, još nisu poslali paket, sto se nikada nije desilo, uvek pošalju isti ili sledeći dan.
Ja sam pre neki dan napravio porudzbinu, 16 evra je cena dostave sa UPS, a 22 evra je pisalo za DHL. Drug koji redovno narucuje mi je rekao da slobodno uzmem UPS, kaze stize bez problema za nekoliko dana. Meni konkretno je stajalo ocekivano vreme 15-18 jun, a narucio sam 9-tog.Da li je neko sa iHerba koristio UPS kao dostavljaca? 3x je jeftiniji od DHL i isto je vreme dolaska paketa. Koliko bi UPS dodao na tu cenu koja pise tamo?
Hmm, a da li ima nekog dodatnog plaćanja kada paket stigne? DHL mi traži 21 dolar za shipping a UPS 8 dolara. Nešto mi tu puno čudno.Ja sam pre neki dan napravio porudzbinu, 16 evra je cena dostave sa UPS, a 22 evra je pisalo za DHL. Drug koji redovno narucuje mi je rekao da slobodno uzmem UPS, kaze stize bez problema za nekoliko dana. Meni konkretno je stajalo ocekivano vreme 15-18 jun, a narucio sam 9-tog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari