Dhl ti nece naplatiti nistaJedno pitanje u vezi dhl/ups i iherb. Da li naruciti preko dhl/ups sa iherba ili izabrati "local post plus" opciju? vrednost paketa je ispod 50e (nemam kodove za popust, to je prava cena), naplatice mi pdv ali da li u tom slucaju naplacuju jos neke troskove dhl/ups? Spediciju ne naplacuju jer nema carine... Ali mozda ima nekih drugih troskova zbog pdv-a?
uf za artrozu ti je najbolja umerena fizcka aktivnost, pre svega u skladu sa mogucnostima. Ojacaj misice kako bi smanjio opterecenje na vec nacet zglob i time usporio dalju degradaciju. Od jeftinijih stvari mozes probati glukozamin, kondroitin i msm. Cini mi se da je trenutno najjeftinije kupiti u srbotrade. Mada to moras piti bukvalno godinama da bi primetio ista. Pitanje je i dal hoce biti nekog pomaka na bolje. Od skupljih stvari postoji prp i stem cell terapija. Al bez adekvatne fizicke aktivnosti ne ocekuj dobre rezultate.Pozdrav drugari. Vidim da ovde ima znalaca, pa me interesuje neka preporuka za artrozu
Vecina omega 3 suplemenata ima dodat samo vitamin E kao antioksidans, u malim kolicinama i to je obicno naznaceno na deklaraciji pozadi.obratite paznju na unos omega3 zbog povecanog unosa vitamina a koji je stetan u vecim kolicinama. Nisam izmislio toplu vodu ,dobio sam savet od par kvalifikovanih ljudi
Mislim da sam nasao da Carlson labs ima deklaraciju "low on vitamin a".
Ne igrajte se sa naručivanjem probiotika, jer se kod nas vode kao lekovi, a ne suplementi. Uvoz lekova nije dozvoljen, pa lako mogu da vam traže uvozne dozvole ALIMS-a i vrate ceo paket (a iHerb ne radi povraćaj novca tako lako, a isporuke nikako).Na iherbu ce tokom celog aprila biti nekih novih popusta svaki dan. Do sad je bilo 20% na sve prozvoda od california gold nutrition, lake avenue nutrition, na sve probiotike na celom sajtu, evo sad je aktuelan popust na Sports Nutrition.
Ni za Bosnu vec sigurno 6 meseci.Do sad sam narucivao samo sa myproteina, ali ne dostavljaju vise za Srbiju, pa sad trazim alternativu.
Od kada?Do sad sam narucivao samo sa myproteina, ali ne dostavljaju vise za Srbiju, pa sad trazim alternativu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari