Stigla danas Herman Miller Sayl, videćemo kako će se pokazati, za sada mi se sviđa sve, a i lepo se uklapa u enterijer :d
Koliko je placena, ako nije tajna, i da li mozda znas da li trenutno ima nekih popusta na HM / Steelcase?
Stigla danas Herman Miller Sayl, videćemo kako će se pokazati, za sada mi se sviđa sve, a i lepo se uklapa u enterijer :d
Tjele sam ja imao. Posle godinu dana krenulo sve da se guli. Do dve godine se krenula sva raspadati, tockici pukli. Ja sam tad imao 85kg pa ti vidi
Da, posto postoje samo stolice u Jysku i one od 400-600e
Ali, ako vec razmisljas o Ergohuman, zasto ne uzmes Please i za kucu, ona je tu negde u ceni?
Kolega ninja, ako cenis nacin na koji radi mehanizam naslona na please stolici, nemoj se kockati sa drugom skupom stolicom.
Od skupih proizvodjaca cije se stolice mogu naci kod nas, mislim da samo Steelcase ima tzv. sticky mehanizam, a to je po meni najbolja funkcija koju jedna stolica moze da ima.
Ako se gleda da se ustedi, pa kupi nesto znatno jeftinije, tesko je tu ista zameriti...ali ako vec placas slicno, kupi ono sto znas da ti odgovara.
Da li postoji neka alternativa Steelcase Please u tom cenovnom rangu? Na Please-u sam sedeo godinu i po dana i baš sam bio zadovoljan i hoću da je uzmem za home office pošto je Markus koji imam ok, ali nije nimalo toliko udoban kao Steelcase. Hteo bih da pogledam i neke druge stolice, obavezno je da imaju naslon za glavu.
Razmatrao sam još ovu:
https://stolicefotelje.rs/namestaj/radne-stolice/radna-stolica-ergohuman/
Ovo i mene zanima.Da li vredi Markus skuplja varijanta u odnosu na jetiniju? 4K je razlika
Na skupljoj je koža, na jeftinijoj štof. Koža je bolja za čišćenje ali nezgodna zbog znojenja. Zavisi šta ko više preferiraDa li vredi Markus skuplja varijanta u odnosu na jetiniju? 4K je razlika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari