Rio
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.03.2005
- Poena
- 695
Nece ljudi sedeti u stolici, nego ti. Kupi sta ti najvise odgovara.I dalje sam u dilemi.
Na strani Markusa je kvalitet, 10 godina garancije i preporuka ljudi, a na strani SX-a je to sto sam probao fotelju i deluje mi da, zbog jaceg(ili bogatijeg) sedista ima bolju podrsku za kicmu, sto mi je najbitnija stvar.
Nacin placanja nije vise toliko bitan, resio sam da za dobru(bolju od trenutne) stolice ne treba to da mi bude presudno.
Ali probaj vise stolica, mozda nadjes bolju, ili ti vise njih odgovara, pa izaberes najbolju ponudu.
Inace, sto se tice 10 godina, da li neko ima overen papir na kom to pise? Da ne bude da je 10 godina garancije na dostupnost delova, ili tako nesto.
Deluje mi bas nerazumno da je garancija tolika, pogotovo bez preciziranja izuzetaka, jer cak i neke jako skupe stolice imaju razlicite garancije na liftomat, mehanizam, materijal...
Ako ovi stvarno daju 10 god. prave garancije, to je jako vazan detalj, i sve je vazniji sa porastom kilograma.
Edit: fiskalni je dovoljan za mininalnu, zakonom regulisanu garanciju od dve godine.
Poslednja izmena: