Ja sam ga uzeo i nisam platio carinu i porez, DHL shipping.Razmisljam se da narucim Atlas headrest za svoj Haworth Fern, medjutim na sajtu imaju nekoliko opcija isporuke:
Pogledajte prilog 455669
Kontam da potencijalno izaberem DHL posto imaju u Nisu, jel neko uspeo do sada sa njima nesto da ishandleuje?
To ti je glupo stackovati isti model, pogotovo sto je lako dobavljiv, sacuvaj pare ili ustedi za nesto boljeDa li je neko uzimao belog Markus-a?
Imam tamnosivi, ok je ali se nešto razmišljam da uzmem beli!.
M291 koristim vec 3 godine, ista je kao i prvog dana, sedalni deo je stof, naslon mreza. Dosta je udobna moze na njoj da se sedi i preko 8h.Tu Modrulj ako se dobro secam prave Rusi, ne secam se bas u detalje kakva mi je bila, ali je bila pored nje neka koja moze sedalni deo da ima i mrezicu i jastuk, koja je bila dosta udobnija. Ta sa linka je i meni delovala neunistivo, ali se secam samo da nije bila bas udobna. Naslon za glavu ima neka cudna podesavanja, ali se secam da mi nije odgovarao.
Šta si izabrao na kraju ako nije tajna?Po preporuci iznad od kolege Xeroj87, otišao sam da probam Frank stolicu, i u još par radnji probao stolice u sličnom cenovnom rangu.
Frank (Temma Trade) - Dosta dubok sedalni deo, udobna, jedino se naslon zaključava na mestu koje mi baš i ne odgovara najbolje (samo 3 tačke zaključavanja ima).
Radna stolica Frank - Kancelarijske stolice i fotelje
visoki leđni naslon crna konstrukcija sedište, leđni naslon i naslon za glavu mrežasti lumbarni podupirač podesiv po visini naslon za glavu podesiv po visini i uglu rukonasloni podesivi po visini, dubini, širini sa gornjom mekom oblogom sinhro mehanizam hromirana baza gumeni točkićistolicefotelje.rs
Polar (Emu) - Podesivo sedište po dubini, kvalitet dobar, lumbalni deo koji se podešava ne može baš da "pogodi" moja ledja kako mi odgovara.
Radna Stolica POLAR - EMU nameštaj Beograd
Opis: Sedište fotelje sastoji se od školjke izlivene u kalupu od polipropilena i jastuka izlivenog u kalupu od poliuretenske pene. Dubina sedišta se podešava slajderom. Leđa i naslon za glavu imaju ram koji je izliven od poliamida na kome je razapeta mreža od poliestera koja pruža elastičnu...www.emu.rs
M291 (Modrulj) - Kako je već pisano, napravljena kao tenk, sa mnogo podešavanja i za sedište, naslon za ledja i glavu. Šta znam, sve ima, a opet globalni utisak ne oduševljava nešto pretarano.
Ergonomske stolice Modrulj M291/TS - stolice za pravilno sedenje.
Ergonomske stolice Modrulj serije M291 podrška anatomiji korisnika. Lumbalni nosač u dve zone pruža podršku za leđa bez obzira na veličinu osobe koja sedi.kancelarijske-stolice.com
Evo baš danas sam išao ponovo u EMU i Modrulj i nakon malo duže probe, naručio sam M291.Šta si izabrao na kraju ako nije tajna?
Meni JÄRVFJÄLLET ne pase nikako. Nista mi se ne svidja na njoj. Definitivno moras da je probas.
Napravi spisak sta stolica treba da ima po tvom kriterijumu i kreni polako da trazis i isprobavas.
Meni je Markus bio prvi koji je chekirao ono sto mi treba i definitivno je za te pare bio najbolja kupovina. I tada su se zalili ljudi da ima kratak sedalni deo ali kada se sedi ispravno sve je ok, taman je kako treba. S druge strane probao sam i neke 3x skuplje stolice koje mi jednostavno nisu odgovarale.
Moras da isprobavas, nema ti druge.
U pravu si. Kad postaviš prava pitanja ima tu ponešto dodati..Znaci, metalna petokraka... Neces kozu? Mrezasta ledja? Kakvi rukohvati? Mehanizam? Hoces da se sedalni deo naginje s naslonom ili ne?
Ima tu stvari da dodas
Izgleda da ću morati da se dokotrljam u BG samo da isprobam ove stolice.Evo baš danas sam išao ponovo u EMU i Modrulj i nakon malo duže probe, naručio sam M291.
Preporuka i za SL-F12A iz EMU radnje.
Imam 191cm i 110 kg, koristim JÄRVFJÄLLET već tri godine. Da bi stolica bila udobna, moraš pravilno da sediš na njoj. Sedalni deo se sabije posle par sati sedenja, tako da sediš na pločiI ja bih bio zahvalan ako bio neko iskusan mogao dati preporuku. Ja sam teza kategorija od Jovan-a 200cm i 110kg. Pa bi i budzet i do 300-400e imao
Videh u Ikei jedino ovu JÄRVFJÄLLET https://www.ikea.com/rs/sr/p/jaervfjaellet-kancelarijska-stolica-s-rukohvatima-grann-bela-40521852/
Gledah i ove Modrulj i MBstolice ali je toliko sirok izbor d ane znam ni sta bih gledao bez usmerenja.
Valjalo bi da je udoban sedalni deo posto mi je to slaba tacka.
Imam trenutno staruuu INet stolicu dok su se jos uvozile iz Italije u Anaksu. Bas je bila tesko neunistiva Deluje mi da je to sada sa padom kvalitete posto kosta 43.000 koliko sma je platio i pre 15 godina tamo
Hvala ti puno na javljanju da je otpišem pošto mi je levi guz trenutno najslabija tačka 👍Imam 191cm i 110 kg, koristim JÄRVFJÄLLET već tri godine. Da bi stolica bila udobna, moraš pravilno da sediš na njoj. Sedalni deo se sabije posle par sati sedenja, tako da sediš na ploči
Imam JÄRVFJÄLLET visok sam 188 86kg i samo je za pravilno sedenje. Namerno sam ga kupio da pravilno sedim ali sam se pokajao Da bi se zavalio u stolicu i koristio naslon za glavu malo se spustim u sedalnom delu, ne moram ali navika ili već... Sedalni deo je kratak, može da se izvuče ali je kratak. Nisam na ivici sedalnog dela ali je jako blizu. Predhodna stolica je bila duža za 5cm i dosta mi je značilo. Ako ćeš pravilno da sediš, sa tvojim visinom, si na granici za naslon za glavu. Naslon za glavu koristim samo kad gledam neki film ili yt. Ima samo podešavanje po visini. Ako sedim pravilno mogu da ga koristim samo ako je naslon za leđa pod 90 stepeni i tada se osećam kao robot Ako spustim naslon za leđa i pravilno sedim gledam u plafon, znači mora malo da se spustim. Stolica je posle 3-4 godine korištenja još uvek čvrsta. Mislim da je cena visoka, sada bi se odlučio za neku drugu.Bejah u modrulj i MB stolice. od silnog izbora u Modrulj nista za dvometrasa da sedne na nju bez obzira na cenu a u MB stolice samo skroma b 35 od 20k
koja je preudobna i cvrsta ali da bi je koristio mora da je nacurim bez naslona za glavu.Ergonomska Radna stolica B 35 G CRNA, cena sa pdv-om | MB Stolice Beograd
Ergonomska radna stolica sa velikim mogucnostima prilagođavanja svakom pojedincu. Mogucnost biranja boja i materijala. Sediste drveno sa MEMORI SUNDJEROM umbstolice.rs
Ne znam vise gde da gledam bio sam uveren da ovde ima nesto samo da moze eventualno da bude preskupo. Ono skuplje premalo z amene kao igrackica
Zakleo bih se da mi je na JÄRVFJÄLLET bio ok naslon z aglavu po visini, mozda joj dam jos jednu sansu pa je upotpunim memorijskim jastukom za dupe ako ostalo bude ok.
Ako neko ima ideju gde jos da prosetam da ima sanse hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari