desp
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 1,025
Evo par fotki. Naslon je 4D. Boju birao ja, tako da ako se ne uklapa, moja je greška 
Na prvu loptu poređenjem cena zaista deluje da je preskupo, tj deluje da mozda ne vredi tu razliku, ali kad uzmes u obzir da ces u njoj sedeti minimum 5 godina, vrlo verovatno i 10, onda shvatiš koliko je ta razlika smešna s obzirom da si spasio sebe bolova i problema koji bi došli sa upotrebom neke jeftinije stolice.Nakon nekoliko dana korišćenja, zaista mogu da pohvalim Leap stolicu. Vrlo je udobna, lako se namešta, naslon za ruke je vrh. Prva dva dana mi je trebalo malo za navikavanje, ali posle toga je odlično. Teško je reći da li u poređenju sa nekom drugom jeftinijom stolicom vredi toliku razliku, ali svakako po mojem mišljenju jako udobna stolica i pun pogodak. Pre nje sam imao Spinelly koja je pristojna stolica, ali ovo je ipak drugi nivo; kako u delu za sedenje, tako i za naslon za leđa i ruke.
Uzeo sam model sa naslonom za glavu. To mi je bila najveća dilema i dva puta sam bio u radnji da probam. Meni odgovara, ne smeta mi pri sedenju a dobro dođe kad hoću da se potpuno naslonim. Može da bude i zbog moje manje visine (172-173cm).
Gledao sam još nekoliko dobrih modela, a ovu sam, pored udobnosti, izabrao i zbog relativno jednostavnog dizajna. Nije bilo u salonu da se proba Amia, što mi je žao.
Toliko me je koštao ergohuman 2 za kućnu radnu sobu, nije ok da klon košta kao original. Jeste stolica bila na nekom sniženju kada sam je pazario doduše....Odlučio sam da pošaljem Marcus-a u penziju i uradim neki upgrade ali da ne 'bacam' 1000+e, nego opet neka budžet varijanta. Vidim dosta pozitivnih iskustava sa M 801, da li je možda neko išao na mesh varijantu? Koliko brzo strada sedalni deo? Ja sam 190/85 pa joj neću biti preterano težak![]()
Gledam šta je bolje i čitam iskustva, ako je kopija bolje odrađena - što da ne. Nije mi bitno da na njoj piše "Ergohuman" nego da oradi posao.Za razliku koja je manja od 10k dindži, ti bi uzeo bi klon?
Kakvi su utisci o Venus stolici do sad? Posebno me zanima u poredjenju sa markusomJa sam pazario ovu stolicu sebi :
I mogu reći da je odlična, čak sam primetio kad duže sedim da se ne umaram toliko ko na prošloj stolici što sam imao.![]()
Venus ergonomska stolica - Stolovi i Stolice
Venus stolica za kompjuter je idealna za moderne radne prostore koji zahtevaju udobnost i podršku tokom dugih radnih dana, dizajnirana u skandinavskom stilu.www.stoloviistolice.com
Bio sam i uzeo par Markus stolica za kancelariju i par ovih stolica kao zamenu:
jer Markusa , malo ima, malo nema na stanju, dosta dobra stolica za te novce, lako se održava.![]()
Radna stolica O101 - Stolovi i Stolice
Radna stolica O101 proizvod u kategoriji Radne stolice za kompjuter i kancelariju, koji možete pronaći u našem web šopu Stolovi i Stolice. Akcijske cene +381 63 526 865www.stoloviistolice.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari