delija1984
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.04.2007
- Poena
- 304
koja je dobra AGP graf. sa pixel shader 3.0 do 80e
Fancy cooleri na 7600GS su najcesce bacanje para.
Ovaj GS je GS samo po nazivu, ustvari je vise GT. Ima na sebi veoma brzu DDR3 memoriju brzine 1400MHz tako da brz GPU ima smisla. Standardni GS ima memoriju 800MHz tako da im dzaba brz GPU ako ih memorija ogranicava.A Galaxy 7600gs koja fabricki ima zalman i kosta 90e?:d
Sve zavisi kakav je racunar u pitanju.Sto se tice poredjenja AGP vs PCI-E trenutno nema razlike u 3d igrama ali pri repordukciji HD filmova PCI-e kartice imaju prednost.Naravno moras imati jaku AGP konfiguraciju da bi graficka pokazala svoj maksimum.Ne znam dali sam citao na ovom forumu ali cini mi se da se neko zalio na te malo jace Grafike za AGP slot znaci pricano je o tome da se ne ispalti (sto se po racunici ne slaze ali nema veze) ne zbog para nego zbog toga sto ne moze AGP karta da bude brza koliko i PCIe sto znaci da je taj AGP 3 ili 4 klase ispod svog imenjaka u PCIe klasi. Ne moze AGP slot da proguta jacinu te karte .
I ja se razmisljam da zamenim moju HIS 9600XT sa 7600GS!!! Nadam se da cinim pravu stvar![]()
Sto se tice poredjenja AGP vs PCI-E trenutno nema razlike u 3d igrama
Evo recimo pogledaj ovaj test x1950pro kartice u AGP verziji i njeno poredjenje sa PCI-e pandanom:Ne bih rekao...pogledaj malo upoređenja, mnogo je tu razlike...
Slazem se sa time jer nijedna jaca kartica od ove ne bi ni mogla da pokaze svoju brzinu jer bi je ostatak racunara baziranog na AGP platformi kocio(ne racunam nekog ko ima one hibridne ploce sa AGP slotom i podrskom za DDR2 i Core2duo).No dobro, ajde, u pravu si. Međutim, taj 1950Pro je verovatno i gornja granica za AGP, svaki sledeći upgrade će zahtevati prelazak na PCI-E.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari