Šta je novo?

Dobra grafa AGP

Za te pare samo neka 7600GS DDR2 dolazi u obzir.

Ako se odlucis za 7600GS, preporuka za MSI!

pa kod nas mogu da se nadju jedino zotac , asus i msi i koliko znam jedino msi ima verzu=iju sa aktivnim hladjenjem. Sve tri kartice su izmedju 80-90E. Ja bih uzeo asus pa bih naknadno stavio neki kuler.

Kod kupovine 7600GS najbitnije je brzina ugradjene memorije na kartici posto je ona ogranicavajuci faktor za uvecanje perfomansi overclockom. Dizanje brzine samog GPU ima mnogo manji uticaj nego dizanje brzine memorije.
Fancy cooleri na 7600GS su najcesce bacanje para.

A Galaxy 7600gs koja fabricki ima zalman i kosta 90e?:d
Ovaj GS je GS samo po nazivu, ustvari je vise GT. Ima na sebi veoma brzu DDR3 memoriju brzine 1400MHz tako da brz GPU ima smisla. Standardni GS ima memoriju 800MHz tako da im dzaba brz GPU ako ih memorija ogranicava.

Poslednja izmena:
Ne znam dali sam citao na ovom forumu ali cini mi se da se neko zalio na te malo jace Grafike za AGP slot znaci pricano je o tome da se ne ispalti (sto se po racunici ne slaze ali nema veze) ne zbog para nego zbog toga sto ne moze AGP karta da bude brza koliko i PCIe sto znaci da je taj AGP 3 ili 4 klase ispod svog imenjaka u PCIe klasi. Ne moze AGP slot da proguta jacinu te karte .

Ne znam dali sam citao na ovom forumu ali cini mi se da se neko zalio na te malo jace Grafike za AGP slot znaci pricano je o tome da se ne ispalti (sto se po racunici ne slaze ali nema veze) ne zbog para nego zbog toga sto ne moze AGP karta da bude brza koliko i PCIe sto znaci da je taj AGP 3 ili 4 klase ispod svog imenjaka u PCIe klasi. Ne moze AGP slot da proguta jacinu te karte .
Sve zavisi kakav je racunar u pitanju.Sto se tice poredjenja AGP vs PCI-E trenutno nema razlike u 3d igrama ali pri repordukciji HD filmova PCI-e kartice imaju prednost.Naravno moras imati jaku AGP konfiguraciju da bi graficka pokazala svoj maksimum.

I ja se razmisljam da zamenim moju HIS 9600XT sa 7600GS!!! Nadam se da cinim pravu stvar:)

cinis, mnogo je brza od 9600xt jedno 2-3puta ali gledaj 7600gs sa ddr3:wave:

http://www.3records.co.yu/forum/
Galaxy 7600GS DDR3 256MB HD 1.2ns AGP 80
Galaxy 7600GS ZALMAN 256MB DDR3 AGP 90
Galaxy 7600GT DDR3 256MB HD 1.2ns AGP 102
Gainward 8248 GF7600GT AGP 256MB DDR3 107
Gainward 8286 GF7600GS AGP 256MB DDR3 92

No dobro, ajde, u pravu si. Međutim, taj 1950Pro je verovatno i gornja granica za AGP, svaki sledeći upgrade će zahtevati prelazak na PCI-E.
Slazem se sa time jer nijedna jaca kartica od ove ne bi ni mogla da pokaze svoju brzinu jer bi je ostatak racunara baziranog na AGP platformi kocio(ne racunam nekog ko ima one hibridne ploce sa AGP slotom i podrskom za DDR2 i Core2duo).

Nazad
Vrh Dno