Bahati [SiD] je napisao(la):...
a sta ti je na ekranu dok radis auto? trebalo bi da bude poseban patern, kao npr ovaj zakaceni.
jashta, za geometriju, boje su samo special fature. 😀 patern se stavlja zato sto je monitoru tako lakse da prepozna ivice i individualne piksele.PJ je napisao(la):cekaj, zar auto nije za podesavanje geometrije? Jel ovi paterni nisu za boje? Ili i za geometriju?
sta nema? programce na disku? pa i sta ce ti sad kad sam ga poslao. 😀PJ je napisao(la):Hm....da li to znaci da se zbog nedostatka paterna javlja greska u ato configuru? Nijedan LG ga nema? 1710B ga nema? Moj primerak ga nema?
Vrci te mi patern 😉
Bahati [SiD] je napisao(la):...
eto vidis, na poslu! a sto ne kuci? 😀 zezam se, al' moram da priznam da postujem tvoju emancipovanost! 😉
ps. prestidjo je stvarno na mestu i vredi pogledati ako ne patite za etiketama.
I meni se te trakice pojavljuju na mom LG 1510 s izgleda da je to boljka LG tft monitora :wave;Bahati [SiD] je napisao(la):...
heh, trakice... 😀 pa nisu trakice, nego "banding", sto ja neznam drugacije da prevedem nego "trakasti prikaz" 🙄
enivej, kao sto rekoh i u tekstu, sanse da ti to zasmeta u radu su minimalne.
😀 ma mogu ludi rusi da naprave kol'ko hoce instrumenata za merenje, kad jos ludji srbin to odmeri odokativno nema greske! ;Pdelimir je napisao(la):XBit Labs ima na testu 19" TFT modele...Jovo je u pravu za Sony 19" HS
- ispao je najgori na testu.
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/response-3.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari