Shomi22
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.09.2013
- Poena
- 605
Moja oprema
- Laptop
- Dell XPS 16 9640
- Tablet
- iPad Pro M1 12,9” (2021)
- Mobilni telefon
- IPhone 12 Pro 256GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Dušek je definitivno stvar za koju ne treba žaliti novac, jer čovek pola života provede spavajući. Lično sam promenio dosta dušeka i manje-više nisam bio zadovoljan. To su uglavnom bili dušeci u cenovnom rangu od 300-500e. Počev od Simpovih, pa do hvaljene Schlarafie. Veličina kreveta mi je 160x200. A onda sam na preporuku kuma, otišao u jednu radnju na Vračaru, koja uvozi najčuvenije brendove u svetu dušeka, kao što su Tempur, King Koil, Yves Delorme, Serta… Naravno, u samom startu sam bio šokiran cenama. Jednostavno, tada nisam ni znao da dušeci mogu toliko da koštaju. Nikada ranije nisam koristio dušeke sa memorijskom penom, pa sam probao tvrdi Tempurov model. Za 5 minuta ležanja osetio sam kao da lebdim, ali nažalost s obzirom na cenu od preko 2000e, odustao sam. Na kraju sam prelomio i izabrao Sertu model Switzerland (34cm), američka kompanija koja oprema većinu hotela, a koji je bio skoro upola jeftiniji, čini mi se da sam ga platio oko 1000-1200e na nekom finom popustu koji su tada imali. Preporodio sam se. Evo, već ga imam skoro 5-6 godina i dalje je kao nov. Najbolja kupovina u mom životu. Obiđite sve, probajte i ne obazirite se na cenu. Po meni, dobar dušek je nepogrešiva investicija. Dobar san nema cenu.😁 Evo par sličica.
Poslednja izmena: