Šta je novo?

Dobar dual sim android mobilni?

Ako su ti traljave Xperie M2/E3/E4 u opticaju (zbog 480p ekrana kazem traljave),
Velike su kao sto sam naveo do 4,7" max mada bi najradije sony (sto bi rekli u srcu i u dusi zao mi ovog mog Z al sta da se radi kad se mora [emoji6] ) inace nikad nebi s konja na magarca al zivot nepita [emoji17] !

onda bolje gledaj nesto tipa Lumia 640, 730 Dualce
Nisam fan WP platforme hebiga a baš i nemoram u te vode sobzirom da menjam Z [emoji4] !
Sva tri ce oduvati sva gore pomenute igrackice od telefona
Kako mislis zar je moguce da jedan Asus nemoze da se nosi sa konkurencijom na bilo koji nacin?
S4 Mini ima istu boljku - samo 540p ekran.
Svi ga nahvalise i sta sad da pomislim [emoji10] [emoji10] [emoji10]
blizi sam da uzmem Asus ili S4mini i sad ovo češ češ po glavi hmmmm.... ljudi dajte neko resenje pleaseee [emoji10]

Ako ti Asusi imaju 1GB kako rece neko ispod, onda da, ne mogu da se nose sa Motorolom i S3 Duos.
Pazi, nije s4 mini los telefon, recimo - ali koliko vidim skuplji je od S3 Duos... nema to nikakvog smisla onda, sem ako nisi zaludjen da imas noviji Android, koji ce ti unistiti telefon :)

Po meni, kada za 150-200e imas odlicne modele (ove Lumie i s3 duos) sa 720p ekranom, nema nikakvog smisla ici na 480/540p ekran, ili 1GB RAM-a na Androidu.

Svi ga nahvalise i sta sad da pomislim [emoji10] [emoji10] [emoji10]
blizi sam da uzmem Asus ili S4mini i sad ovo češ češ po glavi hmmmm.... ljudi dajte neko resenje pleaseee [emoji10]
540x960 na 4.3 inča je sasvim ok.

Ako ti Asusi imaju 1GB kako rece neko ispod, onda da, ne mogu da se nose sa Motorolom
Pa kooojjjooomm daj konkretno [emoji4] ?

Pazi, nije s4 mini los telefon, recimo - ali koliko vidim skuplji je od S3 Duos... nema to nikakvog smisla onda, sem ako nisi zaludjen da imas noviji Android, koji ce ti unistiti telefon :)
Nisam zaludjen fala bogu zalim ovaj Z al al kad moram shvatite nerazumem s3 duos je kao s4 mini duos nekontam?!? Ne treba mi novi aparat bitno je da je dual sim i da je u granicama normale android naravno [emoji6] . Zato te i ne kontam.
Po meni, kada za 150-200e imas odlicne modele ( s3 duos) sa 720p ekranom, nema nikakvog smisla ici na 480/540p ekran, ili 1GB RAM-a na Androidu.
Pa sta taj s3 duos ima a da nema onaj asus best buy ili s4 mini duos? Pitanje je sad ?
Ja za moj Z svakako dobijam oko 170e tako da nekontam?!?! [emoji4]

Moto G je dual sim. Ono što mi se ne sviđa je loša kamera i samo oko 5 gb raspoložive memorije za aplikacije i fajlove, jer ne podržava memorijske kartice.
Inače je sasvim ok telefon koji ima najnoviji android. Koristim ga sa 2 sim kartice, za posao i lični broj. Čak je otporan i na vodu, pogledaj na Youtube.
Jedino ne znam da li još može da se kupi.

Moto G 2014 (2nd gen) ima dodatnu mem karticu

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_dual_sim_(2nd_gen)-6648.php

Dobar ekran, nov android, radi vrlo fino (evo nekih 3-4 meseca do sada). Čak i baterija koja je "na papiru" mala, mi se u svakodnevnom radu fino pokazala.

Par problema:
1GB ram, tako da ako ćeš da koristiš dosta aplikacija, neće biti "snappy experience" (moraćeš da čekaš dok se aplikacije zatvore/učitaju)
Ne mogu baš sve aplikacije da se prebace na mem karticu, tako da ako koristiš neku koja uzima dosta prostora, može da bude čupavo.
Kamera nije ništa posebno, ali ja ga za slikanje kotistim samo u vanrednim situacijama (skoro uvek imam dslr sa sobom)

P.S. Dosta slika i review-ova po internetu uglavnom koristi beli model koji je meni lično ružan za sve pare, ja sam uzeo crni i on je sasvim ok.

S4 Mini ima sasvim dobru kameru (do skora mislio i odlicnu). Odlican sim managment. Ali po meni najvaznija velicina. Kao stari iphone uredjaji. Sve preko 4.5 inca je preglomazno. Tu je i najbitnija razlika u odnosu na S3 duos.

King, pazi, s4 mini ce odraditi posao sigurno, ali je ipak em skuplji em slabiji od S3 Duosa (ne mora S3 Duos, ali ga imam vec duuuze vreme, prosto je neverovatno koliko se Samsung zeznuo i napravio super telefoncic, na koji se zale samo oni koji hoce najnoviji Android - to sam zezao druge iz teme :D). Cisto zbog toga mislim da nije dobra opcija. Ali ako ti ne odgovaraju dimenzije S3 Duos, to je faktor koja izbacuje iz price njega onda.

Ja bi na Motorolu G/2ndG dual isao onda od ponudjenih.

SIM Management mozete reci da je odlican kada vidite kako Lenovo odradjuje isti :) Na Samsungu jos uvek fali dosta toga po tom pitanju, mada je na S5 Duos dodatno dosta pametnih sitnica vezane za isti.

Poslednja izmena:
Moto G je dual sim. Ono što mi se ne sviđa je loša kamera i samo oko 5 gb raspoložive memorije za aplikacije i fajlove,
Pogledacu mada mesto mi nece ni trebati nesto specijalno nemam vremena da ga punim svime i svacim biće par aplikacija 2 igre(omanje)
I to je to [emoji4]
Proslo je moje doba kad sam gledao da napunim fon svime i svacim pogotovo igrama tako da kad pogledam videcu izvucicu uzi izbor pa na glasanje [emoji2] .

Moto G 2014 (2nd gen) ima dodatnu mem karticu

P.S. Dosta slika i review-ova po internetu uglavnom koristi beli model koji je meni lično ružan za sve pare, ja sam uzeo crni i on je sasvim ok.
Veliko sad imam 5" pa bi da smanjim ribu sto se kaze [emoji4] .

S4 Mini ima sasvim dobru kameru (do skora mislio i odlicnu). Odlican sim managment. Ali po meni najvaznija velicina. Kao stari iphone uredjaji. Sve preko 4.5 inca je preglomazno. Tu je i najbitnija razlika u odnosu na S3 duos.
Hmmmm dakle sve se vrti oko s4mini i sad i s3 oke dobro cu ih prostudirati pre kupovine ako se odlucim cini se da nemoze da se zaobidje samsung u polju dual sim telefona [emoji6]
Slazem se nebih isao preko 4,5" ajd da progutam i 4,7" al sve preko je previse za potrebe koje meni trebaju . Idealno bi bilo neki 4,5" [emoji4]

King, pazi, s4 mini ce odraditi posao sigurno, ali je ipak em skuplji em slabiji od S3 Duosa (ne mora S3 Duos, ali ga imam vec duuuze vreme, prosto je neverovatno koliko se Samsung zeznuo i napravio super telefoncic, na koji se zale samo oni koji hoce najnoviji Android - to sam zezao druge iz teme :D). Cisto zbog toga mislim da nije dobra opcija. Ali ako ti ne odgovaraju dimenzije S3 Duos, to je faktor koja izbacuje iz price njega onda.

Ja bi na Motorolu G/2ndG dual isao onda od ponudjenih.

SIM Management mozete reci da je odlican kada vidite kako Lenovo odradjuje isti :) Na Samsungu jos uvek fali dosta toga po tom pitanju, mada je na S5 Duos dodatno dosta pametnih sitnica vezane za isti.
Vidis nisam ni razmisljao o Lenovo aparatima hmm... kontam da oni nemaju sta da traze tu pored samsunga , sony-a, motorole pa cak i asusa ali vredi pogledati recicu drugaru da procacka malo sta se moze iskopati.

U sustini situacija trenutno kako dajete predloge je sledeca:
Samsung s4 mini
Samsung s3 duos
Moto G (1gen)
i onda ostali valda ce se naci jos koji model a da valja kako kazu sto veci izbor to bolje [emoji4]

Ja sam preko mts-a uzeo Huawei P8 Lite. Nije mi još stigao ali deluje ko dobar telefon, probao sam ga u poslovnici. Ekran je 5 inča 720p, 2 gb rama, 8-jezgara qualcom 615, 2sim kartice (mikro i nano).

Lenovo, koliko sam primetio (mada nisam posebno zagledao), pravi skoro samo ogromne telefone :D

Ako ti S3 Duos nije preveliki, ne zezaj se dalje, jedino je baterija na strani nekih drugih modela (pogotovu Motorole). Za 150e (zavisi kada i na sta naletis), smatram da nema sanse bolji fon da nadjes, a da je Android.

Znači :
Samsung s4 mini duos ili samsung s3 duos !
Uglavnom samsung.
Hvala vam svima na pomoci a sad bacam se na prodaju(mog Z nazalost s konja na magarca sto bi rekli [emoji6] ) i kupovinu!

Da ne otvaram novu temu.... Trebala bi mi preporuka za dual sim telefon do 250e, uslov da ima ekran oko 5" i da ukoliko je moguce nema slabiju specifikaciju od mog trenutnog telefona Nexus 5.

Juri neki flagship sa dual sim funkcijom,ne znam koji sve imaju to,ali video sam da ima G3 dual

G3 je savrsen, ali mi se cini da mu je cena oko 350e, to m je puno da dajem za telefon. Da postji g2 dual sim to bi mi bio izbor....

Ne vidim bolji izbor trenutno od Jiayu s3 ili Lenovo k3 note. Meizu m1 note takodje.

Sasvim pristojne specifikacije a cena u okviru očekivanog.

Imas nov neotoakovan k3 note na bench oglasima za 220 eur mada bih ja radije narucio od proverenog prodavca na aliexpress, - u. Cini mi se oko 150 usd + carina i pdv, = svakako manje od 220 eur.
Odlican telefon a znacajno ispod cene koju planiras da platis.

Ogradjujem se samo jer ga nisam drzao u rukama. Jiayu s3 jesam i nemam nikakve zamerke. Imas moj review za jiayu na bench-u. Sada je dosta jeftiniji nego tada, verzija sa 3GB ram.

Poslednja izmena:
Max 32%.

Veoma često daleko ispod toga pogotovo kada su skuplji telefoni u pitanju. Doduše, čista lutrija.

Потражи Alcatel Idol 3 dual sim. Има га у верзији 4,7" и 5,5".

Imas nov neotoakovan k3 note na bench oglasima za 220 eur mada bih ja radije narucio od proverenog prodavca na aliexpress, - u. Cini mi se oko 150 usd + carina i pdv, = svakako manje od 220 eur.
Odlican telefon a znacajno ispod cene koju planiras da platis.

Ogradjujem se samo jer ga nisam drzao u rukama. Jiayu s3 jesam i nemam nikakve zamerke. Imas moj review za jiayu na bench-u. Sada je dosta jeftiniji nego tada, verzija sa 3GB ram.

Prodao covek telefon dok smo stupili u kontakt...., a taman sam hteo da kupim taj Lenovo K3 note.

Imas sada alfanautisov oglas za s5 duos (malo probija budzet) pa vidi... Ili jednostavno naruči sa od proverenog prodavca sa alija. 25-30 dana brzo prodje u iščekivanju nove igračke.

Video sam, ali mi plava boja bas ne odgovara :).

Elem, moze li preporuka za kupovinu Dual sim telefona preko Jaymart sajta, imaju veliku ponudu, a za pola telefona prvi put cujem, jer su vecina za Azijsko trziste. Imam varijantu da mi se donese sa Tajlanda za koji dan, ali moram u narednih 10 sati da javim koji tel hocu. Izvinjavam se unapred adminima, jer ovo nije pravi podforum za ovakvo pitanje.

Poslednja izmena:
Za sada mi je izbor pao na ALCATEL Onetouch Idol X+, ima veoma jaku specifikaciju, a cena mu je oko 160e.

Taj K3 Note sa oglasa je došao kod mene u posed :) Veruj mi, samo Lenovo za te pare, ništa drugo, telefon vredi svaki dinar, a vredi i više. E sad, ako naručiš kod kineza, traži da ga rutuju i da stave internacionalni rom.

Eo da prijavim da sam uzeo samsung s4 galaxy duos mini . Mogu reci da je telefon stvarno izdasan brz i neda se ugusiti bar zasad aplikacije lete prosto dobro de neije to ona sigurnost otvaranja kao kod xperie Z ali mali prati fino sve mogu priznati da sam zadovoljan
Eventualno zamerka steta sto nije 4,5" bio bi strava ali i ovo je ok iskreno ram se nezagusuje ima uvek oko 500-700mb slobodnog rama sve u svemu odlican aparat pun pogodak za nekog kome treba dual sim telefon :)

Vrh Dno