Ovo su korisitli translate opciju na browseru..videh ovo na Redditu malopre
jel ovo na slici hrvatski ili neki sličan jezik npr slovacki i sl?
Pogledajte prilog 476554
Пре само 3 године.Pojavio se IMAX za neke serije i filmove
Hvala na odgovoru, ne treba mi jeftinije, uzeo sam Netflix i sada cu Disney, i ne razmisljam o raznim problemima.Za srpsku pretplatu standardno, na njihovom sajtu. Ako hoćeš jeftinije, mislim da više nema načina jer je pre moglo preko Apple turskog naloga, ali je Disney ukinuo plaćanje preko Apple-a za nove korisnike (ne nove u smislu novog Disney naloga nego ko se prvi put pretplaćuje preko Apple-a).
Indijci ne koriste istu aplikaciju.Koliko je preko apple Indije? Sta nam je sada jeftinije od brace Turaka?
Pre par dana su uveli plan sa reklamama u Turskoj.Od kad imaju dva plana? Jel to samo za Apple?
Sad kad svi izlažemo a pojavi se lokalizacija!
NemaZnaci alternative osim Turaka koji sada manje vise imaju nasu cenu nema?
Da ima kodova poput: https://www.g2a.com/apple-itunes-gift-card-100-egp-itunes-key-egypt-i10000156778292 da li bi onda prolazilo? Da li je neko testirao mozda? Pitam jer bice kodova verovatno u nekom trenutku.
I da imaš kodove, opet ne može. Disney je ukinuo naplatu preko Applea za nove korisnike.Da ima kodova poput: https://www.g2a.com/apple-itunes-gift-card-100-egp-itunes-key-egypt-i10000156778292 da li bi onda prolazilo? Da li je neko testirao mozda? Pitam jer bice kodova verovatno u nekom trenutku.
Meni se i dalje isto ovako prikazuje i teram dok god mi bude skidao 135 TRL. Neću im vala plaćati 10 € preko TR. Mada, ako ne bude reklama kod nas ni sa ovim Basic planom, možda njega isprobam kada Premium povećaju na 350 TRL.Hvala na pojasnjenju.
Imamo jos jedno pitanje:
Pogledajte prilog 481461
Rekli smo da je pitanje vremena kada ce i mesecni plan da skoci. Sa oba ova mesecna plana maksimalan broj uredjaja koji moze da gleda je do 4?
Da, oba plana su 4K i 4 uređaja.Hvala na pojasnjenju.
Imamo jos jedno pitanje:
Pogledajte prilog 481461
Rekli smo da je pitanje vremena kada ce i mesecni plan da skoci. Sa oba ova mesecna plana maksimalan broj uredjaja koji moze da gleda je do 4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari