Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Pustio par naslova, nema. A nema ni u podešavanjima jezika interfejsa.

Pojavio se IMAX za neke serije i filmove

Prilozi

• Screenshot_20250119_105717_Chrome.jpg
    Screenshot_20250119_105717_Chrome.jpg
    92 KB · Pregleda: 149
Poslednja izmena:
Za srpsku pretplatu standardno, na njihovom sajtu. Ako hoćeš jeftinije, mislim da više nema načina jer je pre moglo preko Apple turskog naloga, ali je Disney ukinuo plaćanje preko Apple-a za nove korisnike (ne nove u smislu novog Disney naloga nego ko se prvi put pretplaćuje preko Apple-a).

Za srpsku pretplatu standardno, na njihovom sajtu. Ako hoćeš jeftinije, mislim da više nema načina jer je pre moglo preko Apple turskog naloga, ali je Disney ukinuo plaćanje preko Apple-a za nove korisnike (ne nove u smislu novog Disney naloga nego ko se prvi put pretplaćuje preko Apple-a).
Hvala na odgovoru, ne treba mi jeftinije, uzeo sam Netflix i sada cu Disney, i ne razmisljam o raznim problemima.

I dalje mi stoji 135 TRL mesečno i da je sledeće obnavljanje 16. marta. Pod "See all plans" je takođe i dalje ta cena za mesečno, ali se pojavila i godišnja cena od 3500 TRL. Možda će fazno da povećavaju, kao i većina.

Koliko je preko apple Indije? Sta nam je sada jeftinije od brace Turaka?

Izgleda da su na ovom Basic paketu sa reklamama podignuli kvalitet slike na 4K i 4 uređaja istovremeno. Plus u Srbiji nema reklama pa to onda ispadne kao premium paket kad se kod nas gleda?

IMG_6880.jpeg

Od kad imaju dva plana? Jel to samo za Apple?

Sad kad svi izlažemo a pojavi se lokalizacija!

Od kad imaju dva plana? Jel to samo za Apple?

Sad kad svi izlažemo a pojavi se lokalizacija!
Pre par dana su uveli plan sa reklamama u Turskoj.

A ovo na Appleu “Basic US only” je bug koji se već dugo vremena vuče, to je američki plan sa reklamama ali po turskoj ceni.

Koliko sam skužio mi ostajemo na pretplatu sa reklamama? Ko hoće bez reklama treba uzeti skuplju...A reklama kod nas ne bi trebalo biti...

Mislim da ce svi da bude prebačeni na plan bez reklama automatski.

Tako je, ne prikazuju reklame ovde, iako je plan sa reklamama. Ja trenutno imam Disney+ Basic preko Amerike (Black Friday Deal) i ne prikazuje mi reklame ovde.

Ipak neće?

"Pretplata na Disney+ s oglasima nudi se za 164,90 TL mjesečno, dok se pretplata na Disney+ bez oglasa nudi za 349,90 TL mjesečno. Korisnicima koji su se prethodno pretplatili na platformu članstvo će biti pretvoreno u članstvo za Disney+ Ads počevši od sljedećeg datuma obnove. Oni koji ne žele vidjeti oglase morat će platiti dodatne naknade.Uz pretplatu na Disney+ Ads, korisnicima se prikazuju oglasi na početku i tijekom nekoliko minuta sadržaja. Predstavljene su reklame više od 30 marki."

Znaci alternative osim Turaka koji sada manje vise imaju nasu cenu nema?

Hvala na pojasnjenju.

Imamo jos jedno pitanje:
1739914560865.png

Rekli smo da je pitanje vremena kada ce i mesecni plan da skoci. Sa oba ova mesecna plana maksimalan broj uredjaja koji moze da gleda je do 4?

Hvala na pojasnjenju.

Imamo jos jedno pitanje:
Pogledajte prilog 481461

Rekli smo da je pitanje vremena kada ce i mesecni plan da skoci. Sa oba ova mesecna plana maksimalan broj uredjaja koji moze da gleda je do 4?
Meni se i dalje isto ovako prikazuje i teram dok god mi bude skidao 135 TRL. Neću im vala plaćati 10 € preko TR. Mada, ako ne bude reklama kod nas ni sa ovim Basic planom, možda njega isprobam kada Premium povećaju na 350 TRL.

Meni upravo naplatiše 164 TLR.
Bez najave da ce da se menja.
Ako ostane, ne smetaju mi reklame i onako retko gledam Disney.

Poslednja izmena:
Ne postoje reklame u Srbiji, spomenuto je već par puta. Nebitno da li je plan sa reklamama ili ne.

Nazad
Vrh Dno