Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Da li negde moze da se se vidi sta dolazi/odlazi u D+?
Izmedju ostalog, da li se zna kada ce doci ovaj novi Dr Strange?

Došao je Strange, pre neki dan.

Hulu kao i 20th century fox su u vlasništvu Disney-a. Sva prava su njihova.

Na primer koje?
HBO - The Great, Normal People, Ramy, Castle Rock, Conversation with Friends, Looking For Alaska, Casual
Prime je imao - Little Fires Everywhere, Nine Perfect Strangers

Siguran sam da ih ima još, ove sam gledao pa znam.

To je razlog, Turci ne dozvoljavaju da se filmovi prikazuju bilo gde u prvih pet meseci od bioskopske premijere:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness has been released on Disney+ worldwide as of today. Well, the movie is not yet in Disney+ Turkey. This will also apply to other Marvel movies that will be released in the coming period, and even to all movies that will be released. So, why aren’t movies released on platforms soon after they’re released in Turkey?

The movies that have been evaluated and classified for the first time in commercial circulation in movie theaters will be released in cable, satellite, terrestrial, internet and other media that have paid broadcasting since the date of their release. within five monthsfree broadcast satellite, terrestrial, internet and other media within six months It may not be published or transmitted to the public for commercial purposes.”

Zar nisu naslovi na osnovu IP adrese a ne gde smo kupili pretplatu? Ja npr koristim US pretplatu a ponuda mi se drastično povećala od kada je D+ dostupan kod nas a ja prestao da koristim više US VPN.

Onda nije do toga, nešto je interno kod tebe @dexx01

Hm, šta bi moglo? Početna strana je slična kao kod @Markic, Disney Highlights, ona tri naslova što se vide su isti, samo nema na vrhu doktora...

Probao da napravim turski nalog i nece 😭 ako je neko voljan da napravi neka me ima u obzir za clana. U medjuvremenu sam aktivirao domaci nalog na mesec dana i na prvi pogled ponuda odlicna.

Hint: prilikom pravljenja profila obratite paznju na age restriction, mislim da je po default-u 14+. Desilo mi se da ortak kaze da ima wu-tang clan seriju a ja nisam uspeovao kod sebe da nadjem. Kada sam izeditovao na 18+ pojavila se, tako da moguce da je ovo bio problem sa novim dr.strange-om ;)

Jel nas ima da napravimo grupu, sa nasom pretplatom? Kad se podeli na 4oro, ni to nije toliko skupo...

Na mene racunajte kad budu ubacili prevode.😊Ovako mi se ne isplati da plaćam.
@genius ,slažem se,nije skupo ni preko Srbije.195 din mesečno ako uzmeš na godišnjem nivou.

Pa da, 20e godisnje, ako se podeli na 4. Dodjemo na tursku cenu :)

Nazad
Vrh Dno