Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Cao ljudi, nasao sam neki kod za UK na nekom sajtu, 30 evra na godisnjem nivou i posle me vodi na deo disney plus sajta gde treba da kucam kod za aktivaciju l, da li je neko probao i kakva su iskustva, da li bih mogao da aktiviram engleski kod na godinu dana na svom D+ nalogu ukoliko prilikom aktivacije ukljucim vpn na UK? I drugo pitanje da li bih na isti nacin mogao da aktiviram i turski gift card? Platio sam prvi mesec 8 evra i zadovoljan sam, ali dok ne lokalizuju ne dajem 80 evra

Prilozi

• EE5079CA-D8FC-4144-95CE-6BCF7F16808F.png
    EE5079CA-D8FC-4144-95CE-6BCF7F16808F.png
    343.5 KB · Pregleda: 228
Imaju katalog vrh !
Malo raštrkan i neorganizovan da vas ponudi u startu ali kada malo iščeprkate naiđete na Conan The Barbarian npr... Sa uživanjem sa odgledao

Na kompjuteru možete rešiti problem sa prevodom tako što preko browsera GoogleChrome ukljucite da automatski prevodi engleski jezik na srpski. Malo je čudan prevod ali radi posao

Kada dolazi pravi prevod? čitam po forumima da se već radi na njemu

Ako se poturčim a posle hocu da promenim zemlju kad istekne, jel to izvodljivo?

Interesuje me jedna stvar.Kapiram da moram uraditi sve preko Google pay al me zanima je l prihvata sve kartice?Konkretno Visa ili Master?Kad budu prevodi,obavezno se i ja uclanjujem.😁

Ok mi je na primer turska cena, ali nasih 9400din za godinu dana bez prevoda je stvarno bezobrazluk.

Šta mislite, je l vredi Disney + bez prevoda?
covek dva posta iznad napisao da ne vredi.
Ja lično koristim isključivo engleske prevode ako ih uopšte i koristim. Upareno sa turskom pretplatom, definitivno vredi.

Vredi, a siguran sam da kao i većina ovde barem 10% razumeš engleski.
Katalog im je brutalan, daleko bolji od Netflix-a i HBO Max
Stvar ličnih preferencija, meni recimo katalog nije ništa posebno i trenutno mi ne može nadmašiti Max, sa Netflixom je tu negde.

Gledam po netu da li ima njihovih gift card kao za Netflix u Turskoj ali jos uvek nema.Ali naleteo sam na objasnjenje kako aktivirati preko Turske...

Prilozi

• Screenshot_20220620-110123_Chrome.jpg
    Screenshot_20220620-110123_Chrome.jpg
    145 KB · Pregleda: 142
Trolovao sam malo, a vidim da ste me shvatili ozbiljno :D
Aludirao sam na to da je na svakoj strani 80% postove kako ne vredi, kako neće da se plaća bez prevoda i slično.
Oni koji neće ne moraju, njihove pare njihov izbor.
Ali iz moje perspektive super je imati ovaj striming servis čak i na engleskom (ili drugom dostupnom stranom) jeziku.

Ja sam imao nekih problema oko placanja. Prvo nisam mogao da otvorim aplikaciju zbog blokirane IP adrese, ok to je reseno jer je njihova tehnicka sluzba reagovala i odblokirala. Zatim nisam nikako mogao da izvrsim uplatu jer posto sam sa Kosova, tu nesto skripi, navodno prijavljuje da sam u Srbiji:) sto i jeste, rekoh tehickoj sluzbi to je jedno te isto,ali nije islo sa uplatom. Na kraju ovaj iz tehnicke mi rece da ce da mi pusti besplatno dok ne sredim ovo oko uplate, i evo vec treci dan radi i katalog je vrh.

Zna li neko kako da sredim to oko uplate, mozda je do internet provajdera ili sta vec ?

Ako nekom zapinje uplata preko Bluestacks-a fazon je da pored svega poznatog pored turskog google naloga i VPN-a mora da se iskljuci i Loaction u Bluestacksu, a to se iskljucuje duzim pritiskom misa na sat u bluestacksu, dok se ne spusti padajuci meni na kom ima zupcanik, otvorice se setings i tu ima pod Personal opcija Location, ulaskom u nju skroz gore ima opcija ON/OFF, staviti na OFF i prolazi uplata.

Uz rizik da skrenem sa glavne teme ovog foruma (registracija D+ preko Turske), kako to da nema Marvel serija koje su nedavno uklonjenje sa Netflixa?!

Od 29.6. ubacuju Marvel-Netflix serije.

Nazad
Vrh Dno