Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Netflix je do sada i imao ponesto vredno gledanja, samo me npr nervira South Park, Family guy, nemaju recimo poslednjih 5-6 sezona...ostali su na nivou 2017. God. Plus kako je krenuo ovaj trend gde svaka tv i produkcijska kuca otvara svoj streaming servis, tesko da ce biti bolje u buducnosti.
Pravicemo familije za showtime, abc, paramount, hbo, netflix, prime....(nastavi niz) 😅

Upravo to što niko nema sve me nerviraju i ako ne bude tih family, turkišen opcija Ne pada mi na pamet da im plaćam kad sve ima fraj uz vrlo malo cimanja.
NAS ili malo HTPC i 0$ troška posle.

Izgleda da D+ radi bez VPN na našu IP adresu, mislim da je samo bitno da se sa VPNom ulogujte u aplikaciju.

Legalno nikad neće biti sve na jednom servisu. Čak ni Netflix na vrhuncu podrške od strane distributera nije imao sve a kamo li sad kad je očerupan jer sad svaka šuša pravi svoju streaming platforma.

Ne radi , probao upravo.

Radi. Više puta sam tako koristio.
Bitno je samo da se aplikacija učita sa VPN-om. Posle ugasim VPN i pokrenem film. Vrlo retko se desi da izbaci grešku o nedostupnosti.

Pa sta je tu onda korisno, kad je vec potreban VPN da se startuje, onda moze da ostane i ukujucen sve vreme? Da "ne radi" bez VPN-a, ne radi.

Pa korisno je da ti ne obara protok i kvalitet ako već ne mora da ide preko vpn.

Izgleda da sve vrste VOD-a i sadržaja na strimingu od Diznija moraju da se ukinu do kraja marta, koliko sam čuo i Dizni crtaći lete sa HBO MAX-a krajem marta, pošto ih i dalje vidim u programskoj šemi za HBO kanale posle 8. 3. iako će se tamo zadržati verovatano samo 3-4 nedelje.

Pa jedno vreme su čini mi se i izbacili gomilu Diznijevih crtaća pa ih posle nekog vremena opet vratili. Ali da, jasno je da će u jednom trenutku leteti sve.

A za ABC katalog i nije neka šteta, kolko videh osim Losta i nema ništa spec.

Pa jedno vreme su čini mi se i izbacili gomilu Diznijevih crtaća pa ih posle nekog vremena opet vratili. Ali da, jasno je da će u jednom trenutku leteti sve.

A za ABC katalog i nije neka šteta, kolko videh osim Losta i nema ništa spec.
Koliko god ih bili izbacili, ostali su barem neki, a sad će da leti komplet sve zbog dolaska Dizni Plusa. Samo ne znam hoće li gasiti i kanale za naš region - Nat Geo, Fox, Disney itd.

FOX i Nat Geo kanali ostaju, najverovatnije. Postoji mogucnost samo da ugase Disney kanale.

BTW, na US Netflixu ce se vratiti neki Dizni filmovi tokom 2025. (ako ne gresim) jer su takav ugovor potpisali jos pre nekoliko godina.

Ja mislim da će svi katalozi biti ugašeni do izlaska D+.

Ako misle da imaju pretplatnike u Srbiji na Disney+ moraće svoje sadržaje da uklone iz drugih servisa

Uskoro na D+ dolazi i The Defenders universe.

MA_ANNOUNCE_FIN.jpg

Danas su ja mislim napustili Netflix. Tako da eto exNetflix produkcije na D+

Ukoliko odete na disney+ sajt i u donjem delu stranice kliknete na "privacy policy", dobijate mogućnost izbora naše zemlje i srpskog jezika. Mislim da je ovo dovoljan pokazatelj da će lokalizacije biti jer je slično bilo moguće i na hbo max sajtu pre prevodjenja prvobitne stranice.

Pozdrav, ako neko hoce da menjamo nalog za nalog....Netflix 4K za dizni+

Izgleda da sve vrste VOD-a i sadržaja na strimingu od Diznija moraju da se ukinu do kraja marta, koliko sam čuo i Dizni crtaći lete sa HBO MAX-a krajem marta, pošto ih i dalje vidim u programskoj šemi za HBO kanale posle 8. 3. iako će se tamo zadržati verovatano samo 3-4 nedelje.
Kao što sam i mislio, Disney sadržaj leti sa HBO MAX-a 31. 3.

Zanimljivo je da ostaju FX naslovi poput Better Things, What we do in the Shadows, Snowfall,...

Cena pretplate će u nekim zemljama iznositi 3USD mesečno tj 29USD godišnje, što je sasvim prihvatljiva cena.

Kod nas je 8€.

A u Turskoj bagatela. Al dobro, kad se podeli sa još ljudi, biće i kod nas. 😄

Uzece se opet preko Turske kao i sve ostalo i samo lagano. :D
(valjda ce moci) :unsure:

Nazad
Vrh Dno