Ja sam zadovoljam zadnjim trejdom. 19.09. kupio Kas i Dnx za ~45k, izasao danas sa ~10k profita, pa cekam rasplet. Profit bi bio i veci, ali mi je na Dnx ostalo puno nerealizivanih naloga za 0.05-0.1$.Neka ide gde hoce, provalio sam tek neki dan da je najbolje, u mom slucaju barem, imati poziciju u btc kakvu takvu a i stejbl sa strane sa kojim bi se uslo all in kad bude momenat za to.
Ono, dobro ti je i kad ide gore a i kad ide dole
Uzeo sam za 8k btc pre nekoliko dana, iz altova prebacio, ne znam sto nisam odmah uzeo nakon prodaje altova, bio je 26k cini mi se, mozda i manje, ne mogu vise ni da se setim, verovatno sam cekao da padne, nije ni vazno, uzeo na 27.1k, to i kazem, ako ode gore super, ako ode dole opet super, dobar kombo![]()
Trza zbog one arene aplikacijeLepo videti Avax da konačno trza malo na gore. Čekamo ga naravno na 140, gde je nakd bio 😊.
Pored morbiusa i zlata, imaš i jednog još koji će da seje paprike pošto je to "bolji" biznis nego BTC hodlovanje po dotičnom. Nadam se da će neki dobar spreadsheet posle sezone biti tu postovan i za te paprike da ne zaboravimo + flex. 🤣
gde ti je post sa ex ante ulazom?Obavio sam juce jos jedan trejd sa STRAX-om jer se novcic ponasa kao u najbolje vreme bull run-a. Skocio je sa 0.4 na 1.2$ za 20 dana. Ali ovaj put nisam prodao na vrhu ( 1.21$ trenutno ) nego na 0.96$ jer sam racunao da ce biti veci otpor na 1$ ali malo sutra. Prosao je 1$ kao noz kroz puter tako da sam za sada izvisio. Imao sam sansu da kupim nazad na 0.88 ali nisam bio zadovoljan zaradom od 6-7k tako da sada cekam dip na 0.7$ ako dodje gde bih bio dobar 25k. Ovako sada od prodaje imam 96k a mogao sam 115-120k a sada novcic haveruje na 1.13$ tako da cekam i nadam se dipu. Za sada neuspesan trejd ali jos nije gotovo. Valjda ce i morbius nesto da ubode pa da odemo dole.😀
Fina ti je računicaDzigo daj 10K na zajam, vracam kad BTC ode x3.
Pa mozda je lako sada ali trebalo je vremena i znanja doci u tu poziciju. I srece naravno. Iz ove perspektive moglo je bolje ali ne treba biti previse pohlepan i zaliti za propustenim prilikama. 100e na 10k je kao 10k na 1M tako da been there, done that. 😀Lako je tebi kad se igras za 100K, tu je zarada laka, ajde od 100e napravi 10k, da te vidim.![]()
Poenta je da od 100e napravis 20-30e po trejdu.. Cifre nisu bitne ako se drzis svojih nekih pravila i znas da ti sistem radi... cifre ce doci ..Lako je tebi kad se igras za 100K, tu je zarada laka, ajde od 100e napravi 10k, da te vidim.![]()
Tako je, jos kada bi neko hteo da oda neku tajnu za takav trejd na binance menjacnici to bi bilo top 😁Poenta je da od 100e napravis 20-30e po trejdu.. Cifre nisu bitne ako se drzis svojih nekih pravila i znas da ti sistem radi... cifre ce doci ..
Tako je, jos kada bi neko hteo da oda neku tajnu za takav trejd na binance menjacnici to bi bilo top 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari