Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka ide gde hoce, provalio sam tek neki dan da je najbolje, u mom slucaju barem, imati poziciju u btc kakvu takvu a i stejbl sa strane sa kojim bi se uslo all in kad bude momenat za to.
Ono, dobro ti je i kad ide gore a i kad ide dole :D
Uzeo sam za 8k btc pre nekoliko dana, iz altova prebacio, ne znam sto nisam odmah uzeo nakon prodaje altova, bio je 26k cini mi se, mozda i manje, ne mogu vise ni da se setim, verovatno sam cekao da padne, nije ni vazno, uzeo na 27.1k, to i kazem, ako ode gore super, ako ode dole opet super, dobar kombo (y)

Prilozi

• 20231003-161137.png
    20231003-161137.png
    156.3 KB · Pregleda: 187
SPX je izgubio glavni bull market trendline support. Yield curve je krenula da se ispravlja, kao što uvek biva kad krećemo dole. Standardno to bude zato što FED smanji kamatne stope, što onda smanji prinos na kratkoročne obveznice. Ovaj put prc, porastao je prinos na dugoročne obveznice, 10, 20, 30 godina. To znači da insajderi ne očekuju da će SAD vlada moći da jeftino sanira dugove ni 30 godina od sada, ovo je kraj ere jeftinog novca.

Screenshot from 2023-10-03 22-22-08.png

Prinos na US10 obveznicu, takođe i US kamatne stope. 40 godina sve skupljeg novca, pa onda 40 godina sve jeftinijeg novca. Novi 40 godina ciklus je kao krenuo? Ne vidim ovde ništa dobro za kripto.

Screenshot from 2023-10-03 22-34-28.png

Neka ide gde hoce, provalio sam tek neki dan da je najbolje, u mom slucaju barem, imati poziciju u btc kakvu takvu a i stejbl sa strane sa kojim bi se uslo all in kad bude momenat za to.
Ono, dobro ti je i kad ide gore a i kad ide dole :D
Uzeo sam za 8k btc pre nekoliko dana, iz altova prebacio, ne znam sto nisam odmah uzeo nakon prodaje altova, bio je 26k cini mi se, mozda i manje, ne mogu vise ni da se setim, verovatno sam cekao da padne, nije ni vazno, uzeo na 27.1k, to i kazem, ako ode gore super, ako ode dole opet super, dobar kombo (y)
Ja sam zadovoljam zadnjim trejdom. 19.09. kupio Kas i Dnx za ~45k, izasao danas sa ~10k profita, pa cekam rasplet. Profit bi bio i veci, ali mi je na Dnx ostalo puno nerealizivanih naloga za 0.05-0.1$.

Lepo videti Avax da konačno trza malo na gore. Čekamo ga naravno na 140, gde je nakd bio 😊.

Samo da se pohvalim jednim trejdom. 😀

Naime jedan od mojih primarnih novcica STRAX je skocio skoro 100% u dva dana jer su izbacili vest da ce se desiti token swap i da prelazimo na Ethereum chain. Prelaskom na ETH chain bi svaki holder STRAX-a dobio novi novcic naziva STRAT. Za 1 STRAX bi dobio 10 STRAT-a. To je izazvalo ogroman hype i volume je skocio sa tipa 10-15M na 300M+. To sam iskoristio jer kada svi pocnu da pricaju o nekim boze sacuvaj cenama uglavnom ide dump. Imao je double top na oko 0.85$ po novcicu. Prvi top nisam iskoristio ( nisam ni znao gde ce biti ) ali sam bio spreman za drugi tako da sam postavio order na 0.832$ i prosao je. A kupio sam nazad na 0.611 istu kolicinu i zaradio cistih 22k. Sledeci korak je da kontaktiram morbius-a da kupim zlato.

Pratim sta se desava pa reagujem dalje. 22k ne diram ali ako opet odskocimo ono sto je kupljeno se lako proda. Do kraja godine bi trebao da se desi token swap pa ima dosta prostora za pump/dump.

Prilozi

• Screenshot_20231008-204007.png
    Screenshot_20231008-204007.png
    140.2 KB · Pregleda: 142
Po četvorodnevnom grafiku deluje da će BTC vrlo skoro burno da probije na jednu (ili na drugu ;)) stranu. Oprez !

Poslednja izmena:
Pored morbiusa i zlata, imaš i jednog još koji će da seje paprike pošto je to "bolji" biznis nego BTC hodlovanje po dotičnom. Nadam se da će neki dobar spreadsheet posle sezone biti tu postovan i za te paprike da ne zaboravimo + flex. 🤣

Ukusniji al *******iji biznis, letos gajAo na terasi bleeding scorpion i chocoalate apocalypse... tako te rasplaču da to ne može da izazove ni najgori gubitak u kriptu.

Neki ljudi su napravili veliku priču od poteza jednog trejdera, totalno nebitnog, čini mi se... Postavio je order position da prodaje dva bitkoina za dva miliona evra... Tako da su na osnovu tog poteza na menjačnici, 'ukapirali' da će za 90 dana bitkoin izbiti na milion evra.

Da li verovati?

Obavio sam juce jos jedan trejd sa STRAX-om jer se novcic ponasa kao u najbolje vreme bull run-a. Skocio je sa 0.4 na 1.2$ za 20 dana. Ali ovaj put nisam prodao na vrhu ( 1.21$ trenutno ) nego na 0.96$ jer sam racunao da ce biti veci otpor na 1$ ali malo sutra. Prosao je 1$ kao noz kroz puter tako da sam za sada izvisio. Imao sam sansu da kupim nazad na 0.88 ali nisam bio zadovoljan zaradom od 6-7k tako da sada cekam dip na 0.7$ ako dodje gde bih bio dobar 25k. Ovako sada od prodaje imam 96k a mogao sam 115-120k a sada novcic haveruje na 1.13$ tako da cekam i nadam se dipu. Za sada neuspesan trejd ali jos nije gotovo. Valjda ce i morbius nesto da ubode pa da odemo dole.😀

Obavio sam juce jos jedan trejd sa STRAX-om jer se novcic ponasa kao u najbolje vreme bull run-a. Skocio je sa 0.4 na 1.2$ za 20 dana. Ali ovaj put nisam prodao na vrhu ( 1.21$ trenutno ) nego na 0.96$ jer sam racunao da ce biti veci otpor na 1$ ali malo sutra. Prosao je 1$ kao noz kroz puter tako da sam za sada izvisio. Imao sam sansu da kupim nazad na 0.88 ali nisam bio zadovoljan zaradom od 6-7k tako da sada cekam dip na 0.7$ ako dodje gde bih bio dobar 25k. Ovako sada od prodaje imam 96k a mogao sam 115-120k a sada novcic haveruje na 1.13$ tako da cekam i nadam se dipu. Za sada neuspesan trejd ali jos nije gotovo. Valjda ce i morbius nesto da ubode pa da odemo dole.😀
gde ti je post sa ex ante ulazom?

Mali update proslog trejda. 😀

Bio sam strpljiv mada me je radio FOMO jer se novcic popeo do 1.26$ ( prodao sam ga na 0.96 ) ali danas nakon 7-8 dana je konacno pao dole i kupio sam nazad istu kolicinu na 0.89$ i dobar sam oko 7k. Nisam nesto zadovoljan time ali profit je profit. U medjuvremenu sam prodao neke nagrade na 1.08$ koje sam dobio stejkovanjem istog novcica i tu sam dobar oko 5.5k tako kada se sve uzme u obzir u ove recimo 2 nedelje sam dobar oko 29k od trejda STRAX-om i 5.5k od nagrada. Generalno sam zadovoljan ali jos nije kraj. I dalje se novcic hajpuje zbog prelaska na ETH mrezu i volume je poprilicno velik. Glasanje je pocelo i svi u njemu ucestvuju i trenutno je 100% ljudi glasalo za opciju "DA". Glasanje traje 2 nedelje i sigurno ce biti jos pump-a tako da pratim. Treba iskoristiti priliku i ne biti pohlepan sto zna biti tesko ponekad kada su vece sume u pitanju. Swap je krajem godine tako da do tada planiram da se igram ovako ali nikada ne idem all in da ne bih izvisio.

Prilozi

• Screenshot_20231018-124547.png
    Screenshot_20231018-124547.png
    426.6 KB · Pregleda: 85
Lako je tebi kad se igras za 100K, tu je zarada laka, ajde od 100e napravi 10k, da te vidim. :D

Lako je tebi kad se igras za 100K, tu je zarada laka, ajde od 100e napravi 10k, da te vidim. :D
Pa mozda je lako sada ali trebalo je vremena i znanja doci u tu poziciju. I srece naravno. Iz ove perspektive moglo je bolje ali ne treba biti previse pohlepan i zaliti za propustenim prilikama. 100e na 10k je kao 10k na 1M tako da been there, done that. 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno