Vratila se.. jedan kolega je bogat čovjek sad. još samo kad bi dozvolili widrow !!Luna is back on cex.
Nemam nista protiv. Osim ako onaj sa Solanom ne insistira. Ah da, ne radi mrezaJa sam optimista kao i Saj, on nek plati 🍺 sa LTC jer BTC je prespor.
Nema alpha na Cex-u. Da li imas neki poseban sajt ili sredstvo s kojim pratis razlike na menjacnicama i tako zaradjujes?Evo vam alpha, kupite ovo na CEX-u i prodajte na FTX ili Binance za instant 25% profita ja bih ali sam iskoristio dnevni $10k withdrawal limit
Inače da, prodao sam 80% od preostalih 67000000 na 0.0003, sad nek ide gde hoce
Oko 85x na $600
Pogledajte prilog 344690
Da, neko je kupio sve u roku od 2-3 min nakon što sam okačio.Nema alpha na Cex-u. Da li imas neki poseban sajt ili sredstvo s kojim pratis razlike na menjacnicama i tako zaradjujes?
Svaka cast.Evo vam alpha, kupite ovo na CEX-u i prodajte na FTX ili Binance za instant 25% profita ja bih ali sam iskoristio dnevni $10k withdrawal limit
Inače da, prodao sam 80% od preostalih 67000000 na 0.0003, sad nek ide gde hoce
Oko 85x na $600
Pogledajte prilog 344690
Sada je cena ista i na ovoj menjacnici, nadam se da je neko to iskoristio. PozdravGreska nije Cex.io vec CoinEx, sorry
Whalelol medo approves
Тих 20ак посто нас води на 200w линију, и на цену од око 22к.Пашће ово још 20% бојим се
Nuklearni ratovi, korona, inflacija, glad, propast Lune, morbius, BTC 29k, meni to ne izgleda lose za sada. 🤞
Nije on zlonameran, treba uvek čuti i drugu stranu.Ajd nek je sa srećom.
Čovek slom verovatno najgori od svega navedenog.
Nije on zlonameran, treba uvek čuti i drugu stranu.
Uostalom, za vremena o kojima on priča najbolje je imati pušku i dosta municije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari