Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj mnogo sa se nadas da ces uzeti ostatak na cex-u je bio ****** volume i ranije, a teako da ce ponovo da vrate projekat nazad.. ( nema novih blokova koliko kapiram )...

Uzivaj u uzetom odigro si majstorski..

Uzmi deo zarade u kes i pici na kurve i koks ili auto ili plac neki ili sta god ti daje srecu.
Haha, imam tek 25god, all in crypto i dalje, do 30te sam ili milioner ili propadam
1652722930071.png
Imao sam i sreće ovde, ovo je bilo nekih 100 blokova i 25min pre gašenje mreže...
U ovoj tx npr. sam dobio 224659 LUNE po UST
Ostaje žal zašto nisam kupio više UST-a samo...

Nemoj druze, upotrebi tu energiju na nesto drugo umesto sto se bez povoda raspravljas s ljudima koji te ne cackaju.
Prvo, nismo nikakvi drugovi, već članovi foruma. Drugo, ne raspravljam se već vodimo diskusiju.
Buducnost kripta je u L2 pa i L3 mrezama, to je jasno godinama unazad. Kombinacijama raznih mreza mogucnosti su prakticno neogranicene.
Misliš na Lightning Network kao L2? Čekaj, pa to je obična offchain baza podataka, ne postoji nikakav ledger?!!!! pa hahahahhahahahha 😂
To sto ti pljujes neku L1 je besmisleno.
A to što ti pljuješ neku L1 je smisleno. :ROFLMAO:
Misliš na LTC? fork BTC-a? LTC kao testnet BTC-a? pa lol Šta pljujem? Iznošenje činjenica je pljuvanje?

Instant transakcije preko Lightning Network-a?

Ups, svašta može da se nađe na GitHub-u:

LNgithub-David-Shares.jpg

List of Lightning Network technical issues, bugs, flaws, and exploits.:

February 19, 2022: Sharp-eyed Bitcoin community members discover that Lightning Network developers working for Lightning Labs are part of the World Economic Forum (WEF). The WEF is well known for being a world government sanctioned and banker elite conglomerate that runs the global financial system in a centralized top-down authoritarian way. This discovery helps to shine light on the centralized goals of the Lightning Network.
:oops:
ups, danas u El Salvadoru:
"Tomorrow, 32 central banks and 12 financial authorities (44 countries) will meet in El Salvador to discuss financial inclusion, digital economy, banking the unbanked, the #Bitcoin rollout and its benefits in our country,"

BTC koristi Lightning Network + 32 centralne banke = ????

DYOR, uvek DYOR.

Svasta na netu moze i da se nadje za Solanu ako ces tako. Ides na ignore svakako, posto nismo drugovi pa diskutuj s nekim drugim i shiluj do mile volje ;)

Napokon je raskrinkan najeksponiraniji šil svetske vlade i bankarskih elita na forumu!!! Saj!!! :ROFLMAO:
Шил, је особа која јавно помаже или даје веродостојност некој особи или организацији, не откривајући да је у блиској вези са том особом или организацијом.

DYOR

Netačno

edit:

To je odlika početnika
Zaista cenim ovaj direktan i iskren odgovor...

Ti si "matori trejder" koji je ovu pricu "doktorirao"..

Vecina nas smo samo holderi ili kockari koji pokusavaju da dodaju koji dinar na ono sato imaju ..
Iskreno verujem da ce znaciti mnogima koji citaju tvoj komentar ( meni svakako znaci ) ..

Dosta sam bio ozbiljan ajd sad da se *****avam za kraj dana .
@Laki1 aj se bijemo da vidimo ko je upravu :)
P.S. Obojica nisu u pravu ... Svaki projekat ima svoje mane ..

@teslatesla

Clanu foruma, jako si naporan. Koliko god Saj bio optimista i religiozni clan LTC svedoka, ne opravdava tvoje bezobrazno ophodjenje. Spusti loptu i ako ti se ne svidja neko jednostavno ga stavi na ignore kao ja sad tebe. Bespotrebno dizes tenziju i nikakvu uslugu ne cinis nikome ovde.

Vecina nas smo samo holderi ili kockari koji pokusavaju da dodaju koji dinar na ono sato imaju ..
To sam zaključio odavno :)

Naravnučenije onda za većinu -> Batali kripto influensere -> Daj sebi neki vremenski rok ( tipa 2-3-5 godina ), stepenasto kupuj kad cena pada i prodaj kad okrene u plus i kad si zadovoljan. Ponovi to o5 i o5 i o5... Toliko komplikovano?

Za tako nešto treba vreme i strpljenje, a većini je kripto get rich quick šema a ne drugi posao.

Tvoj savet je odličan, ali retko ko ima pomenute dve stvari potrebne da ga sprovede u delo. I naravno i kapital. Teško će neko da promeni život sa početnim ulogom od par stotina evra, osim ako ih ne obrne desetine puta, za šta je potrebno vreme i strpljenje gde se vraćamo na početak priče...

Moje neko viđenje sadašnje situacije i prognoza budućih događaja:

Ja: Narode, izlaste iz ovoga, krenuo je veliki bear market, ima sve malo po malo da lomi.
Simke1984: Hahaha, morbiuse nemaš pojma! Kupujte dip na 33k!
Simke1984: Kupujte dip na 29k!
Simke1984: Kupujte dip na 22k!
Simke1984: Kupujte dip na 17k!
Simke1984: Kupujte dip na 12k!
Simke1984: Kupujte dip na 7k!
Simke1984: Ja sam sve vreme bio u šortu i zbrisao sam s lovom pre nego što su menjačnice popucale, hahahaha morbiuse, nemaš pojma!

Moje neko viđenje sadašnje situacije i prognoza budućih događaja:

Ja: Narode, izlaste iz ovoga, krenuo je veliki bear market, ima sve malo po malo da lomi.
Simke1984: Hahaha, morbiuse nemaš pojma! Kupujte dip na 33k!
Simke1984: Kupujte dip na 29k!
Simke1984: Kupujte dip na 22k!
Simke1984: Kupujte dip na 17k!
Simke1984: Kupujte dip na 12k!
Simke1984: Kupujte dip na 7k!
Simke1984: Ja sam sve vreme bio u šortu i zbrisao sam s lovom pre nego što su menjačnice popucale, hahahaha morbiuse, nemaš pojma!
pa ti si neuništiv :) stvarno ne znam odakle ti volje i snage da troluješ više.

Pusti ti mene šta ja pišem kad nemam pojma. Otvori onda šort majstore i čekaj 7k. Toliko teško? Samo pokaži na kraju trejd...

edit:

evo ti screen shot od trenutni, ako će ti biti sad lakše.

Screenshot (16).png

Za tako nešto treba vreme i strpljenje, a većini je kripto get rich quick šema a ne drugi posao.

Tvoj savet je odličan, ali retko ko ima pomenute dve stvari potrebne da ga sprovede u delo. I naravno i kapital. Teško će neko da promeni život sa početnim ulogom od par stotina evra, osim ako ih ne obrne desetine puta, za šta je potrebno vreme i strpljenje gde se vraćamo na početak priče...
Pa ako ta šema ne radi, onda je menjaj.
Ja ne vidim šta ima loše ponoviti i 100 i 1000 puta ako radi i pravi plus.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Samo ću ostaviti ovo ovde.

Hidden away in Coinbase Global’s disappointing first-quarter earnings report—in which the U.S.'s largest cryptocurrency exchange reported a quarterly loss of $430 million and a 19% drop in monthly users.

Koliko li je tek realno da ce bitmex raditi isplate na leverage x100 shortove 😂
😂😂😂

Jedan chart za početnike i savet.
Tu kupujte.
Neću otkrivati koji je koin u pitanju da se nebi exponirao i posle aaaa ti si rekao..... Nije to suština nego izgled charta i momenat gde se kupuje na duže staze i ocekivanja u sledećem bull run-u 10X 20X 50X pa čak i 100X
Nađite, čitajte, istražujte interesantne projekte koji su na dnu. (na primer nađete neki interesantan projekat i pogledate mu market cap pa ga uporedite sa nekim koinom koji može biti tog ranga a da je prošao predhodni hipe pa podelite njegov MC sa vašim izborom i stvorite sliku vašim očekivanjima)
Pogledajte malo chartove ETH,ADA, LINK, SOL, AVAX, BNB, MATIC, AXS, FTM, GALA, SAND, FIL.. iz 2020 te i koliko su otišli do prošle godine (2 godine) biće takvih mnogo još.
Zarada za početnike je u investiranju a ne u trejdu.
Sada se investira dok pada a ne kada krene oporavak...

Prilozi

• chart.png
    chart.png
    23.7 KB · Pregleda: 146
Iskre i varnice na forumu su dobar znak da smo blizu dna.
😁

Simke, budi fer pa postavi i kad izgubis trade, nemoj navlaciti noobove.

Posle šest užastopnih crvenih nedeljnih sveća na berzi, istorijske šanse da će sedma biti zelena su 93%. Imamo privremeno dno, ali ako misliš da će 14 godina bull marketa da se iskoriguje za mesec i po dana, imam neke loše vesti za tebe. ;)

I amin. Meni neko da plati dobre pare da navlačim noobove na kripto, ne bih mogao da to uradim bolje nego što on to radi besplatno.

Posle šest užastopnih crvenih nedeljnih sveća na berzi, istorijske šanse da će sedma biti zelena su 93%. Imamo privremeno dno, ali ako misliš da će 14 godina bull marketa da se iskoriguje za mesec i po dana, imam neke loše vesti za tebe. ;)

I amin. Meni neko da plati dobre pare da navlačim noobove na kripto, ne bih mogao da to uradim bolje nego što on to radi besplatno.
Za prvi deo se delimično slažem, a za drugi ću ti reći da si ti sam dokazao 100X ovde ko je najveći noob :)

Ne bi bio nikakav problem kada bi covek ostvarivao neke rezultate, pa kazes u pravu je, napravio je pare. Ovako prica u prazno, tj prica jedno, a radi drugo. Nervozan je jer ga je uhvatio pad nespremnog iako o njemu prica i najavljuje dve godine vec.

Ne bi bio nikakav problem kada bi covek ostvarivao neke rezultate, pa kazes u pravu je, napravio je pare. Ovako prica u prazno, tj prica jedno, a radi drugo. Nervozan je jer ga je uhvatio pad nespremnog iako o njemu prica i najavljuje dve godine vec.
a najgore je sto ne kapira da ga svi sprdaju ovde vec godinama, već je ubedjen je da je neki dobročinitelj ili učitelj ili sta već, a nije ni svestan gde je sve bušan

Morbius ima problem što neće da kaže da li ima nešto u kriptu, i ako ima šta planira sa njim.
Ovako sve što priča nema nikakvog smisla dok to ne uradi.
Izgleda kao da ima, btc pretpostavljam, ali ga blam da to kaže jer se kosi sa time što plasira svaki dan.
Ako nema onda je pitanje šta ga zapravo onda boli ona stvar da toliko mantra o tome.
Ne znam, bizarno je to sve, možda je i uleteo u 'loop' da jednostavno mora to da izbaci svaki dan iz sebe pa mu teško da izadje iz te petlje, djavo će ga znati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno