Simke1984
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2011
- Poena
- 475
NetačnoNa kraju krajeva svi smo mi u "tamnom vilajetu" ovde( citaj uvek cemo da zalimo zato sto nismo uzeli vise a mogli smo )
edit:
To je odlika početnika
NetačnoNa kraju krajeva svi smo mi u "tamnom vilajetu" ovde( citaj uvek cemo da zalimo zato sto nismo uzeli vise a mogli smo )
Haha, imam tek 25god, all in crypto i dalje, do 30te sam ili milioner ili propadamNemoj mnogo sa se nadas da ces uzeti ostatak na cex-u je bio ****** volume i ranije, a teako da ce ponovo da vrate projekat nazad.. ( nema novih blokova koliko kapiram )...
Uzivaj u uzetom odigro si majstorski..
Uzmi deo zarade u kes i pici na kurve i koks ili auto ili plac neki ili sta god ti daje srecu.
Prvo, nismo nikakvi drugovi, već članovi foruma. Drugo, ne raspravljam se već vodimo diskusiju.Nemoj druze, upotrebi tu energiju na nesto drugo umesto sto se bez povoda raspravljas s ljudima koji te ne cackaju.
Misliš na Lightning Network kao L2? Čekaj, pa to je obična offchain baza podataka, ne postoji nikakav ledger?!!!! pa hahahahhahahahha 😂Buducnost kripta je u L2 pa i L3 mrezama, to je jasno godinama unazad. Kombinacijama raznih mreza mogucnosti su prakticno neogranicene.
A to što ti pljuješ neku L1 je smisleno.To sto ti pljujes neku L1 je besmisleno.
February 19, 2022: Sharp-eyed Bitcoin community members discover that Lightning Network developers working for Lightning Labs are part of the World Economic Forum (WEF). The WEF is well known for being a world government sanctioned and banker elite conglomerate that runs the global financial system in a centralized top-down authoritarian way. This discovery helps to shine light on the centralized goals of the Lightning Network.
"Tomorrow, 32 central banks and 12 financial authorities (44 countries) will meet in El Salvador to discuss financial inclusion, digital economy, banking the unbanked, the #Bitcoin rollout and its benefits in our country,"
Шил, је особа која јавно помаже или даје веродостојност некој особи или организацији, не откривајући да је у блиској вези са том особом или организацијом.
Zaista cenim ovaj direktan i iskren odgovor...Netačno
edit:
To je odlika početnika
To sam zaključio odavnoVecina nas smo samo holderi ili kockari koji pokusavaju da dodaju koji dinar na ono sato imaju ..
morbiuse, nemaš pojma!
pa ti si neuništivMoje neko viđenje sadašnje situacije i prognoza budućih događaja:
Ja: Narode, izlaste iz ovoga, krenuo je veliki bear market, ima sve malo po malo da lomi.
Simke1984: Hahaha, morbiuse nemaš pojma! Kupujte dip na 33k!
Simke1984: Kupujte dip na 29k!
Simke1984: Kupujte dip na 22k!
Simke1984: Kupujte dip na 17k!
Simke1984: Kupujte dip na 12k!
Simke1984: Kupujte dip na 7k!
Simke1984: Ja sam sve vreme bio u šortu i zbrisao sam s lovom pre nego što su menjačnice popucale, hahahaha morbiuse, nemaš pojma!
Pa ako ta šema ne radi, onda je menjaj.Za tako nešto treba vreme i strpljenje, a većini je kripto get rich quick šema a ne drugi posao.
Tvoj savet je odličan, ali retko ko ima pomenute dve stvari potrebne da ga sprovede u delo. I naravno i kapital. Teško će neko da promeni život sa početnim ulogom od par stotina evra, osim ako ih ne obrne desetine puta, za šta je potrebno vreme i strpljenje gde se vraćamo na početak priče...
Otvori onda šort majstore i čekaj 7k. Toliko teško?
Samo ću ostaviti ovo ovde.
![]()
Coinbase admits users may lose crypto if exchange goes bankrupt
If the exchange goes down, it's taking investors with it.fortune.com
Hidden away in Coinbase Global’s disappointing first-quarter earnings report—in which the U.S.'s largest cryptocurrency exchange reported a quarterly loss of $430 million and a 19% drop in monthly users.
postavicu ti čim bude, obećavamIskre i varnice na forumu su dobar znak da smo blizu dna.
😁
Simke, budi fer pa postavi i kad izgubis trade, nemoj navlaciti noobove.
Iskre i varnice na forumu su dobar znak da smo blizu dna.
😁
Simke, budi fer pa postavi i kad izgubis trade, nemoj navlaciti noobove.
Za prvi deo se delimično slažem, a za drugi ću ti reći da si ti sam dokazao 100X ovde ko je najveći noobPosle šest užastopnih crvenih nedeljnih sveća na berzi, istorijske šanse da će sedma biti zelena su 93%. Imamo privremeno dno, ali ako misliš da će 14 godina bull marketa da se iskoriguje za mesec i po dana, imam neke loše vesti za tebe.
I amin. Meni neko da plati dobre pare da navlačim noobove na kripto, ne bih mogao da to uradim bolje nego što on to radi besplatno.
Ja bih rekao koliko pratim, i padovi i skokovi 🤣Ne bi bio nikakav problem kada bi covek ostvarivao neke rezultate, pa kazes u pravu je, napravio je pare. Ovako prica u prazno, tj prica jedno, a radi drugo. Nervozan je jer ga je uhvatio pad nespremnog iako o njemu prica i najavljuje dve godine vec.
a najgore je sto ne kapira da ga svi sprdaju ovde vec godinama, već je ubedjen je da je neki dobročinitelj ili učitelj ili sta već, a nije ni svestan gde je sve bušanNe bi bio nikakav problem kada bi covek ostvarivao neke rezultate, pa kazes u pravu je, napravio je pare. Ovako prica u prazno, tj prica jedno, a radi drugo. Nervozan je jer ga je uhvatio pad nespremnog iako o njemu prica i najavljuje dve godine vec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari