- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Tether 0.82

Tether 0.82
U jednom trenutku je bio odnos 1 USDC - 1.1 USDT na Binance, pre sat vremena.Gde? 😳 0.95 je najnize sto sam video do sad a pratim celu noc.
Mene zanima sto to pre ljudi nisu to kacili vec svi zivi do skoro hvalili.. Tako da sto se mene tice svi koini sem btca su piramidalna Semakratak opis Luna+UST situacije:
Pogledajte prilog 344094
klasicna piramidalna sema ako do sada nije bilo jasno!
Znam da je uvek zgodno bacati forice, ali bih ipak voleo od iskusnijih upotrebljiv savet umesto toga.
Došlo je i Morbiusovih 5 minuta na forumu
Isti taj je pre neki dan rekao da ne bi kupio ni da mu ponude sav BTC za 25$(ne jedan nego sav) tako da ako vec imas nameru da ga poslusas mozda bolje da razmislis da ga poslusas u ovomcu poslusam Warrena Buffeta “be fearful when others are greedy, and greedy when others are fearful.”
ne brini, bolje prati na času 😉This aged well. 😀
forum.benchmark.rs
Ja sam usao stepenasto u Adu.. Kupovao na 0.73, 0.66, 0.56, 0.42 a uletao sa1.2-1.3k pa cemo videti.. Verujem da ce biti fin bounce cim se ovo smiri u toku narednih dana, strah je provladao, dzepovi su ispraznjeni vreme je da se opet da doza lazne nade a hrabri nagrade
Pa znam, to sam ja napisao 🙂ne brini, bolje prati na času 😉
![]()
Diskusija o cenama
Nemoj samo da brises ako se strmoglavi :) Postavio je on stop loss negde na 30.950 verovatno, i boli ga K sta ce da se desi sada. Uhvatio je minimum sigurnih 1.000 + promene cene. Da li sam u pravu @Simke1984 ? :)forum.benchmark.rs
Ko je presao na usdt? Nisam video da si pisao sta ti mislis ko ovo radi sa marketom? (btw noob postavlja pitanje da ne bude zabune)Izgleda da su sad prešli usdt. E, ovo može biti još veći problem
Ne prodaju HOLD-eri već LFG mintuje LUNA kako bi vratili peg UST-a. Samo danas su mintovali dodatnih 330M LUNA!!! To prodaju za UST kako bi digli cenu UST-a!!!
U prevodu, mintuju LUNA do nule!!!
Verovatno isti što su napali i skršili lunu i ust za 3 dana, a ko je tačno - nemam pojma, nije mi ni važno. Jedino što znam sigurno je da imaju mnoooooogo para na bacanje. Saznaće se sigurno very soon, ali ot toga mi mali nemamo ništa 🙂Ko je presao na usdt? Nisam video da si pisao sta ti mislis ko ovo radi sa marketom? (btw noob postavlja pitanje da ne bude zabune)
Ja lično ne verujem da je binance odgovoran za ovo, čak im je CZ učinio i uslugu pre 2-3 dana i prekinuo trejdovanje i povlačenje i depoziti lune i ust-a na wallet na par sati ( ne znam da li si ispratio ). To CZ nije nikad nikom učinio od kad postoji binance. Pre bih rekao da je Justin San pokrenuo ovo ( ovaj iz Trona-a ), jer je bio najavio pre 10ak dana da pravi svoj stable coin, + ima isto negoraničeno keša i ogroman tim.Citava situacija sa Lunom mi deluje kao da je CZ odlucio pokazati ko je gazda Do Kwonu. A ovo je pokazatelj odlican da nikakav TA ne moze da zameni manipulaciju i unistenje jednog koina. Znaci Binance je toliko veliki da moze da unisti coin koji je vredeo 30 mrld za 2 dana, to je jako jako lose za kripto. Preveliku moc ima Binance. Video sam juce da je i CZ i potkacio na Twitter ust a indirektno Kwona...
Kupovina Lune u trenutnim okolnostima je iskljucivo kocka nije to nikakvo ulaganje da se ne zavaravamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari