D
Deleted member 2563
Guest
Meni polako postaje muka od svega... to je valjda dobar znak. Ako su noobovi kao ja na ivici da odustanu znaci uskoro ce gore 
Nece ne brini se jos par godina xDNe mora da pada bas mnogo, ali da barem ne ide na gore jos jedno 6 meseci bilo bi lepo![]()
Moderatori neka dodaju u nazivu teme " ISPRED OSTAVITE SVAKU NADU"Meni polako postaje muka od svega... to je valjda dobar znak. Ako su noobovi kao ja na ivici da odustanu znaci uskoro ce gore![]()
To je ono sto ja cekam 😁Samo da ne bude sa nekih 29k, ili i nize...
MmmmmneIzjaviće da postoji šansa da Rusija napadne Ukrajinu u sledećih 48 sati. To već znamo. Neće kripto mnogo da se potrese zbog tih izjava.
Meni deluje kao bear na silu, kao i prethodni. Neko se svojski trudi za akumulira što više za što manje plasirajući fud.Posto kina ban ne pije vode sad su se uhvatili Bajdena svako malo on nesto “naredjuje”
Btc namigne, altovi poumiru.
Šta taj MW menja uopšte?Aha, umiru altovi ali LTC neko uzima u ogromnim kolicinama. Gledao sam Binance danas, zelena sveca za 100.000$ instant. Kupuje se na popustu kao da je black friday.
Kad sam vec kod petka... U petak se krece sa signalom za MW. Ide polako u startu ali bitno je da ide. Taproot je vec na 6.6%.
Pa jezik čarobnjaka iz Harry Pottera, budućnost crypta 😆Šta taj MW menja uopšte?
Berza nikako da opet uspostavi uptrend, a bez toga kripto ne može nikud. Sve se nadam krenuće, ali prozor nam se polako zatvara. NASDAQ je već napravio death cross, zlato je krenulo da raste, a podizanje kamatnih stopa nam je pred nosom. Još malo mi uliva nadu što su kratkoročne US obveznice malo skočile ove nedelje posle strašnog pada, ako bi se konsolidacija nastavila, mogli bi ako ništa drugo da imamo bar mali rally za istresanje, kad sam već ispao pohlepna budala i nisam istresao pred Božić, kako je zdravom logikom trebalo. Bez veze sam poslušao par analitičara koji su rekli ono što sam želeo da čujem i na kraju ću vidim izaći sa mrvicama gde sam mogao da odnesem ceo kolač. Al dobro, na kocki je glavno da ništa ne izgubiš.
Ne bih se složio sa ovim nikako.Izgleda da cena kripta, kao i berzi prati krizu u Ukrajini, na žalost.
Neki dan kao ruje povlače tenkove, a BTC skočio sa 41k na 43k.
Ispostavilo se da je situacija još uvek nejasna, pa nam je i kripto u nedoumici.
Siguran sam da ako se Ukrajina reši pozitivno, a velike su šanse, sve će lepo da se zazeleni.
Ček da malo zarade svi na nafti prvo.Izgleda da cena kripta, kao i berzi prati krizu u Ukrajini, na žalost.
Neki dan kao ruje povlače tenkove, a BTC skočio sa 41k na 43k.
Ispostavilo se da je situacija još uvek nejasna, pa nam je i kripto u nedoumici.
Siguran sam da ako se Ukrajina reši pozitivno, a velike su šanse, sve će lepo da se zazeleni.
Jel moze neko objasnjenje za ICO? 😁Ukoliko zelite, ili vas interesuje, da pratite ICO, mozete na ovoj stranici : https://icodrops.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari