Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni polako postaje muka od svega... to je valjda dobar znak. Ako su noobovi kao ja na ivici da odustanu znaci uskoro ce gore :)

Da li cemo februar zavrsiti u zelenom zavisi i od toga sta ce onaj fosil od Bajdena izjaviti sledece nedelje.

Izjaviće da postoji šansa da Rusija napadne Ukrajinu u sledećih 48 sati. To već znamo. Neće kripto mnogo da se potrese zbog tih izjava.

Posto kina ban ne pije vode sad su se uhvatili Bajdena svako malo on nesto “naredjuje”

Market iako deluje nikako i traljavo izgleda kao da "vapi" za jednim ozbiljnim bounce ali sve kao da se ceka nesto... Videcmo sta ce biti okidac za skok ali ocekujem taj bounce prema 50k, sad da li cemo odskociti sa 40k ili 38.5k ili 37.8 to je pitanje od milion dolara... ali bounce ce biti kad ga najmanje budemo ocekivali...

Izjaviće da postoji šansa da Rusija napadne Ukrajinu u sledećih 48 sati. To već znamo. Neće kripto mnogo da se potrese zbog tih izjava.
Mmmmmne
Svi civili se povlace iz proruskih pomrajina u Ukrajini jer se sada ocekuje Ukrajina da napadne posto je i njihov predsednik najavio. Novi zaplet :cool:

Aha, umiru altovi ali LTC neko uzima u ogromnim kolicinama. Gledao sam Binance danas, zelena sveca za 100.000$ instant. Kupuje se na popustu kao da je black friday.
Kad sam vec kod petka... U petak se krece sa signalom za MW. Ide polako u startu ali bitno je da ide. Taproot je vec na 6.6%.

Da treba da predpostavim najgori scenario cene Bitkoina u naredna 3 meseca, to bi izgledalo ovako.

(svi moji crtezi, komentari, misljenja.... nisu postavljeni i napisani u cilju nametanja, ubedjenja, uveravanja, niti su usmerena protiv bilo koga)

Prilozi

• najgori scenario za mene u naredna 3 meseca.png
    najgori scenario za mene u naredna 3 meseca.png
    176 KB · Pregleda: 142
Aha, umiru altovi ali LTC neko uzima u ogromnim kolicinama. Gledao sam Binance danas, zelena sveca za 100.000$ instant. Kupuje se na popustu kao da je black friday.
Kad sam vec kod petka... U petak se krece sa signalom za MW. Ide polako u startu ali bitno je da ide. Taproot je vec na 6.6%.
Šta taj MW menja uopšte?

Berza nikako da opet uspostavi uptrend, a bez toga kripto ne može nikud. Sve se nadam krenuće, ali prozor nam se polako zatvara. NASDAQ je već napravio death cross, zlato je krenulo da raste, a podizanje kamatnih stopa nam je pred nosom. Još malo mi uliva nadu što su kratkoročne US obveznice malo skočile ove nedelje posle strašnog pada, ako bi se konsolidacija nastavila, mogli bi ako ništa drugo da imamo bar mali rally za istresanje, kad sam već ispao pohlepna budala i nisam istresao pred Božić, kako je zdravom logikom trebalo. Bez veze sam poslušao par analitičara koji su rekli ono što sam želeo da čujem i na kraju ću vidim izaći sa mrvicama gde sam mogao da odnesem ceo kolač. Al dobro, na kocki je glavno da ništa ne izgubiš.

Berza nikako da opet uspostavi uptrend, a bez toga kripto ne može nikud. Sve se nadam krenuće, ali prozor nam se polako zatvara. NASDAQ je već napravio death cross, zlato je krenulo da raste, a podizanje kamatnih stopa nam je pred nosom. Još malo mi uliva nadu što su kratkoročne US obveznice malo skočile ove nedelje posle strašnog pada, ako bi se konsolidacija nastavila, mogli bi ako ništa drugo da imamo bar mali rally za istresanje, kad sam već ispao pohlepna budala i nisam istresao pred Božić, kako je zdravom logikom trebalo. Bez veze sam poslušao par analitičara koji su rekli ono što sam želeo da čujem i na kraju ću vidim izaći sa mrvicama gde sam mogao da odnesem ceo kolač. Al dobro, na kocki je glavno da ništa ne izgubiš.

Kina zabranila stejkovanje šibe jerbo otkrili da to japansko kuče... Tako neka vest, u tom rangu, će nam pojasniti zašto kriptu nikako ne ide ovih dana. Ne prebacuj kripto u tozla još neko vreme.

Izgleda da cena kripta, kao i berzi prati krizu u Ukrajini, na žalost.
Neki dan kao ruje povlače tenkove, a BTC skočio sa 41k na 43k.
Ispostavilo se da je situacija još uvek nejasna, pa nam je i kripto u nedoumici.

Siguran sam da ako se Ukrajina reši pozitivno, a velike su šanse, sve će lepo da se zazeleni.

Ispostavilo se da je situacija još uvek nejasna, pa nam je i kripto u nedoumici.

Siguran sam da ako se Ukrajina reši pozitivno, a velike su šanse, sve će lepo da se zazeleni.
Ne bih se složio sa ovim nikako.

Upravo ti mediji serviraju ono što im je rečeno ( čitaj - plaćeno ).

Na kraju po njima ispada da cene na berzi padaju zbog potencijalnog rata a ne zbog štampanja X triliona biliona $ bez pokrića. Jednostavno se skreće tema sa jedne na drugu kako Amerima odgovara. Zato budi oprezan sa tim vestima, jer je pozadina iz svega verovatno nešto drugo šta ćemo saznati kasnije, kao i svaki put.

Show me the charts and i'll tell you the news

Poslednja izmena:

Ček da malo zarade svi na nafti prvo.

Mene ukrajinska kriza iskreno zabrinjava. NE zbog Rusa, ne zbog Ukrajinaca, vec zbog idiotskih amerikanaca, koji bi neke svoje unutrasnje probleme mogli da zamaskiraju i pokriju ratom u Ukrajini. Plus izvoz oruzija u evropu, mogli bi tu lepo da se ovajde, plus da se obracunaju sa Rusima daleko od svoje kuce uz pomoc Ukrajine, Engleske, Francuske, Nemacke itd... Oni vec imaju trupe u Ukrajini, i sami Amerikanci mogu da zapocnu sukob, koji vise niko ne bi mogao da zaustavi, a oni bi se jos ponasali kao spasioci itd. Sve to bi se odrazilo na kripto, koji je nama u ovoj prici najbitnijii, mada je realno potencijalni treci svetski rat, ili nuklearni rat, ili bilo kakav veliki rat u evropi daleko veci od cene btca u tom momentu... Tako da sve u svemu plasim se one senilne budale koja ih predvodi i amerike...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno