Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzrok poslednjeg pada je što su u poslednjih godinu dana ljudi uletali u tech stocks ne razmišljajući, kao crnci u Kardašijanke. Vidi koliko je NDAQ bio iznad support-a, zato bi me iznenadilo da je korekcija gotova već ovde, ali može da bude. Kad zvekne ona velika, pobrisaće sve dobitke iz zadnje dve godine, ali još je mnogo rano za tako nešto, ako je verovati bond marketu.

Očekivano, NDAQ nije završio korekciju. Dajte kriptu još nekoliko nedelja mrcvarenja, pa idemo gore. Teoretski, moglo bi ovo da nastavi dole u onu veliku provaliju, ali čisto sumnjam, nije još momenat.
 
Ne moze nista da ide gore dok ne prodje Sveti Sava 27og januara. Posle krecemo uskoro.
 
Od danas mozete kupiti Teslu Merch za Dogecoin!

Elon Musk Reaction GIF by Saturday Night Live
 
Ako se odbije od ovih nivoa ide na 38k, ako produži idemo na 50k do kraja nedelje. Moja procena (želja)je još jedna korekcija pa onda jako gore 🙂
Uz to mislim da se neće puno mrcvariti nego već sutra odlučuje gde će..
 
Poslednja izmena:
Ja imam "dojavu" da sve zavisi od slučaja našeg Djoleta.
Ako presuda bude u korist srbina, sve će da ozeleni, u suprotnom kataklizma. :)
Šalim se naravno, ali iskreno navijamo i za rast i za Djoleta.
 
Kako mislis za rast? Valjda za jos jednu korekciju pa onda rast.
Kada krene da pada stavis ordere i ne razmisljas.
Kada krene da raste ne znas sta ces od neodlucnosti i kalkulacija.
 
Evo opet ono klasicno "prizeljkujem da padne jer ce da poleti". Kao i dosta puta ranije, ako stvarno ode dole, nece nazad bar nekoliko meseci.
 
Ne prizeljkujte pad opet, sada je jako bitno da se dokopamo 45K. Ovih par dana deluje ok, legeno raste sto je super. Mora da se povrati poverenje i malo ulije sigurnost. Ako do kraja meseca nekim alucajem dohvatimo 50K to je vrhunski uspeh i pozitiva za naredni period.
 
To mi deluje logicno. Ali cesto vidjam postove "zeleo bih pad na XY pa da moze da ide gore" sa logikom da ce nakon te korekcije otici u nebesa. U proteklih nekoliko puta kada mi je takav post zapao za oko desilo se bas suprotno. Stigla je ta korekcija i samo je posle nastavilo dole zalet, tako da ne vidim nikakvu logiku u "zelim korekciju". Neko jednom rece da ceka korekciju da dokupi, ali skoro pa garantovano ide cena jos dole nakon sto kupi. Bolje kupis sada pa prizeljkujes rast, vece su sanse da ne odes u minus.
 
Ne znam za druge ali ja imam stavljene ordere pre svega jer bih voleo da dokupim a i ne zelim da me iznenadi ako dodje do jos neke korekcije.
Svako pomalo sebicno prizeljkuje ono sto njemu najvise odgovara i ne vidim nista lose u tome.
Ja nigde ne zurim pa mi tako ne bi smetalo ni narednih 6 meseci da pada, dokupljivao bih koliko god budem mogao. Sa druge strane od sutra pa narednih 6 meseci da krene da skace, ne bih se bunio.
 
Najjače su izjave tipa "može da pada narednih 6 meseci, može da raste, meni svejedno" Možda bi mi bilo svejedno da imam 50e u kriptu 😂😂
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno