Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrtimo se između 60 i 67/69k mesec dana, nije ovo kraj sveta.
Na pola smo novembra, šta ako se ostvari projekcija planb i odemo na 90+k u novembru? Eee al bi to bila raketa.
Lično bih više voleo da vidim skromnijih 70-75k u novembru, a 90+ oko nove godine.

Postavio buy order za LTC na 238..da se ovajdim o ovi padovi 🙂

Nikad mi teže nije bilo.
Moras izdrzati, nemoj se predavati..... 011/7777-000

Bice veliki zeleni w. candle nakon ove korekcije... Nakon toga je po meni trenutak za kupovinu kroz btc/alt odnos.

Osim ako sada ne koriguje do 52-54 nivoa... Zato drzim niske ordere ka altovima kroz odnos

Poslednja izmena:
Na to pitanje ti niko ne moze dati odgovor,moras sam da izvagas

Poslednja izmena:
Au Bože uvek prerano kupim 🙂 prodje buy na 238 i produži do 230..

Trejdeski deo accounta prebacio sam u USDT prodao sam sve coine. Iako nismo dosli do 70k+ za Btc kako sam očekivao pre mesec dana kada sam pisao ovu poruku (pre 2 dana bili smo na 69k) suvise mi je veliki rizik drzati coine uzimajući u obzir jednu ozbiljnu korekciju koju ocekujem.
Ne iskljucujem jos jedan pump do 70-75k ali dump je iza ćoška, smatram da je dobro obezbediti dolare za rasprodaju koja nam predstoji.
Srećno svima!

Što se BTC-a tiče moje skromno misljenje da jos uvek nismo videli korekciju koju barem ja ocekujem, i dalje sedim u dolarima i čekam. Jos uvek je veca verovatnoca da ce biti korekcija nego da nece. Imam naloge na BTC-u poredjane skroz do 57k (ako bude wick da ga hvatam, ako ne bude lako ce se novac prebaciti u neki sh*tcoin).

Svaka čast na prognozi.

Jak support za sada na 59k, ali mislim da neće izdržati dugo ako se nastavi sa ovolikom prodajom.

A taman sam mislio da nema sanse ispod 60K. Kakav neprijatan demant 😬

Svaka čast na prognozi.
Nema na čemu, tu smo da razmenjujemo ideje, strategije planove... I ja sam sa ovog foruma dosta toga naučio i imam obavezu ljudsku i moralnu da vratim i podelim deo znanja koje sam stekao. Ja sam imao sreću pa sam mogao na miru da učim u bear marketu 2018/2019 ovo je sad potpuna ludnica sa skokovima cena, dipovima...

BTC i altcoini, kupujem sve redom čim se spusti ispod 59.000$ do sada uloženo 85% kapitala, ostavio sam jos deo ako budemo opet ronili. Nije iskljuceno da cemo ici jos dole, a ako idemo prodajte tetku, strinu, bubreg komšijinu kravu šta god i "all in" naravno spot, nikako leverage 20x i slično!
Nema apsolutno panike, BTC je u uptrendu i u narednim nedeljama očekujemo vertikalu u rastu cene, nikada nisam bio više bullish nego za naredni period do Nove godine.
Možda je rano pričati o ceni BTC-a do kraja Novembra, ali minimum sto očekujem je 75k+ (ne bi me iznenadilo da bude i viša cena, ali da budem konzervativan).

@cryptofreedom

Sve je to tacno, wick na oko 58k je bio za ocekivati.

Meni i dalje nije jasan tvoj izlazak u usdt, ok prelazak u btc iz ltc razumem... Razuman potez. Ali usdt.. Malo rizicno jer si mogao da ostanes potopljen u usdt i da cekas korekciju sa 75k+.

Kako god... Portfolio +10% 🙌

Ne vjerujem da je ovime zavrsen dump, pad jeste bio ispod 59k, ali sacekajmo da vidimo jel zurka zavrsena, sve su prilike da ce pokusavati i dalje da guraju cijenu dole, ovaj Novembar je mene malo iznenadio pad sa 69k na ispod 59k nije bilo nesto sto sam predvidjao.

• Like
Reagovanja: _00
Izasao je neki podatak da je SOL lagao inicijalno sa brojem novcica i da je broj dosta veci. Mozda je fud, ali ako ulazis, proveri.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno