Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrtimo se između 60 i 67/69k mesec dana, nije ovo kraj sveta.
Na pola smo novembra, šta ako se ostvari projekcija planb i odemo na 90+k u novembru? Eee al bi to bila raketa.
Lično bih više voleo da vidim skromnijih 70-75k u novembru, a 90+ oko nove godine.

Postavio buy order za LTC na 238..da se ovajdim o ovi padovi 🙂

Nikad mi teže nije bilo.
Moras izdrzati, nemoj se predavati..... 011/7777-000

Bice veliki zeleni w. candle nakon ove korekcije... Nakon toga je po meni trenutak za kupovinu kroz btc/alt odnos.

Osim ako sada ne koriguje do 52-54 nivoa... Zato drzim niske ordere ka altovima kroz odnos

Poslednja izmena:
Na to pitanje ti niko ne moze dati odgovor,moras sam da izvagas

Poslednja izmena:
Au Bože uvek prerano kupim 🙂 prodje buy na 238 i produži do 230..

Trejdeski deo accounta prebacio sam u USDT prodao sam sve coine. Iako nismo dosli do 70k+ za Btc kako sam očekivao pre mesec dana kada sam pisao ovu poruku (pre 2 dana bili smo na 69k) suvise mi je veliki rizik drzati coine uzimajući u obzir jednu ozbiljnu korekciju koju ocekujem.
Ne iskljucujem jos jedan pump do 70-75k ali dump je iza ćoška, smatram da je dobro obezbediti dolare za rasprodaju koja nam predstoji.
Srećno svima!

Što se BTC-a tiče moje skromno misljenje da jos uvek nismo videli korekciju koju barem ja ocekujem, i dalje sedim u dolarima i čekam. Jos uvek je veca verovatnoca da ce biti korekcija nego da nece. Imam naloge na BTC-u poredjane skroz do 57k (ako bude wick da ga hvatam, ako ne bude lako ce se novac prebaciti u neki sh*tcoin).

Svaka čast na prognozi.

Jak support za sada na 59k, ali mislim da neće izdržati dugo ako se nastavi sa ovolikom prodajom.

Svaka čast na prognozi.
Nema na čemu, tu smo da razmenjujemo ideje, strategije planove... I ja sam sa ovog foruma dosta toga naučio i imam obavezu ljudsku i moralnu da vratim i podelim deo znanja koje sam stekao. Ja sam imao sreću pa sam mogao na miru da učim u bear marketu 2018/2019 ovo je sad potpuna ludnica sa skokovima cena, dipovima...

BTC i altcoini, kupujem sve redom čim se spusti ispod 59.000$ do sada uloženo 85% kapitala, ostavio sam jos deo ako budemo opet ronili. Nije iskljuceno da cemo ici jos dole, a ako idemo prodajte tetku, strinu, bubreg komšijinu kravu šta god i "all in" naravno spot, nikako leverage 20x i slično!
Nema apsolutno panike, BTC je u uptrendu i u narednim nedeljama očekujemo vertikalu u rastu cene, nikada nisam bio više bullish nego za naredni period do Nove godine.
Možda je rano pričati o ceni BTC-a do kraja Novembra, ali minimum sto očekujem je 75k+ (ne bi me iznenadilo da bude i viša cena, ali da budem konzervativan).

@cryptofreedom

Sve je to tacno, wick na oko 58k je bio za ocekivati.

Meni i dalje nije jasan tvoj izlazak u usdt, ok prelazak u btc iz ltc razumem... Razuman potez. Ali usdt.. Malo rizicno jer si mogao da ostanes potopljen u usdt i da cekas korekciju sa 75k+.

Kako god... Portfolio +10% 🙌

Ne vjerujem da je ovime zavrsen dump, pad jeste bio ispod 59k, ali sacekajmo da vidimo jel zurka zavrsena, sve su prilike da ce pokusavati i dalje da guraju cijenu dole, ovaj Novembar je mene malo iznenadio pad sa 69k na ispod 59k nije bilo nesto sto sam predvidjao.

• Like
Reagovanja: _00
Izasao je neki podatak da je SOL lagao inicijalno sa brojem novcica i da je broj dosta veci. Mozda je fud, ali ako ulazis, proveri.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno