Izgleda da se moze zakljuciti da se ovaj mesec zavrsava po gorenavedenom scenariju. Sad cekamo da vidimo novembar. U medjuvremenu opet sam se malo igrao i evo postavljam prognozu za 8.11Vidim Plan B pogodio septembar 43K. Za oktobar predvidja 63K, nov 98K dec 135K. Pojma nemam koju metodologiju upotrebljava.Prilicno je nezahvalno gadjati timing & cenu, ali ta njegova prognoza me je inspirisala da se i ja malo igramPostavio sam fibbo kanal i vidim da smo dogurali do 50 Fibb kanala. Pa da kreiramo scenario. Recimo da sad malo mrljamo pre nego ga probijemo, ili da ga spucamo odmah iduce nedelje pa da se vratimo natrag i da nam on bude support do kraja meseca. Ovaj se mesec moze onda poklopiti sa planom B. Sledeci mesec od 50% Fibb supporta spucamo do sledeceg otpora.Taj otpor je negde na 90 K. E sad, sve zavisi kad ga dotaknemo.Posto ide ukoso, nije isto da li ga zviznemo na pocetku ili na kraju meseca.Jos ako kitovi malo povuku vise ,pa nas na pocetku decembra malo iskuliraju ,eto i tu smo nekako navukli 98 K koje PB prognozira. E u decembru se razilazimo za jedno 30K. Ali racunam da PB nije racunao u svom modelu euforiju & ludilo koje ce se desiti posle 100K. (pa velim,tu sam ja da ga podsetim 🙃) . Moj model
, koji je inkorporirao sofisticirane alatke poput stapa & kanapa ,pokazuje oko 167K
Sve si lepo naveo, ali kad si vec toliko pisao mogao si ljudima navesti i pravi primer "one man show-a", umesto sto si se sluzio recenicama iz mog posta o Celo-u, i tako sugerisao ljudima da pomisle da je mozda Celo "one man show" (verovatno u pokusaju da snizis moju reputaciju). Ne, Celo nije "one man show". Inace, ne utvrdjuje se kvalitet coina odlaskom na Twitter i/ili na You Tube kanal, jer ta statistika moze da se lazira. Srecno u daljem pisanju.Ovo pitanje mene ne prestaje da fascinira na ovoj temi koliko svi srljaju. U sred bull marketa oni kupuju, prodaju, menjaju, 20% ovde, 30% tamo, kupi, cekaj, ne idi na spavanje bez stop loss-a, prebaci iz supljeg u prazno... prosto neverovatno. Kao da svi hoce da naprave "puta milion" za pet dana. Neki ljudi koje poznajem a koji se inace bave dnevnom trgovinom (radi zanata) u ovom periodu ne truguju nego su kupili i mirno i strpljivo cekaju izlaz. Pri tom pricam o ljudima koji od toga zive i znanje o materiji im je na veoma zavidnom nivou. Dok sa druge strane ovde na temi likovi koji jos nisu savladali sta je to market cap trugju "sve u sesnajs'".
Imam utisak da je, ne samo na ovoj temi nego i u privatnom zivotu, kolicina znanja obrnuto proporcionalna intenzitetu trgovine. Pa tako onda imamo situaciju kao sto je ovde covek pomenuo da je od treceg juna kada je BTC kostao $39K do danas kada kosta $61K uspeo da izgubi EUR 7K. Takvih primera imam i u blizoj i daljoj okolini ali tim ljudima izgleda ne vredi nista govoriti. To je psiha i to je izgleda toliko jace od njih da nema svrhe ni pokusavati da im se bilo sta objasni.
Ali, evo za slucaj da ipak nekome vredi govoriti: nemojte da trgujete u sred bull marketa. Kupite nesto krsteno* i cekajte.
* - Kada kazem "krsteno" mislim na BTC i eventualno ETH. Ja licno samo BTC smatram za coin ali daleko od toga da se pravim da ETH ne postoji. Vidim da se ovde pojedinci poprilicno prze na nekakve "projekte". "Znas, ovo je jako dobar projekat, ima dobru ideju, znas kakvi ljudi rade tamo, CEO im je sa Harvarda, CTO sa Kembridza, COO stigao juce sa Marsa, sponzor im je ovaj, sponzor im je onaj...". I onda se naprze na osnovu toga najstrasnije a realnost je da iza mnogo takvih projekata stoji "one man show".
Jurilo me je mnogo takvih da pravimo saradnju. Da ih reklamiram na twitteru ili direktno na sajtu. Kada pogledas sajt sve sjajno, avioni-kamioni, ludnica totalna... spremaju se da pojedu Muska za dorucak. Pise im na sajtu da imaju 120K aktivnih korisnika dnevno. Onda odem na njihov YouTube kanal a ono ni jedan video nema vise od 50 pregleda. Odem na Twitter nalog tamo ima 200 pratilaca. I da ne nabrajam sad, mogu do ujutro. Naravno da ima finih projekata ali kada se vecini njih zagrebe malo ispod povrsine (i to samo malo) vrlo brzo se stigne do "one man show" price.
Tako da me jeza uhvati svaki put kad vidim kako se na ovoj temi neki prze na "projekte".
Nadam se da svi vi koji cekate ponedeljak znate da je u skoro 70 zemalja u ponedeljak drzavni praznik.
1000 ojra BTC, 400 ojra ETH, 200 ojra Cardano, 200 ojra Solana, 200 ojra Polkadot. Eto jedna od opcija, onako na brzinu.Moze jedno blic pitanje,uložio bih 2k ojro,može predlog u šta ? Bio bih kako vi kazete holder ne bih se cimao oko toga,recimo uložio i ne bih dirao minimum 3 god.
Evo ja bas gledam horoskop i sve ti verujem. Aj na 74 d akrenem u krckanje sa pola btc-aIzgleda da se moze zakljuciti da se ovaj mesec zavrsava po gorenavedenom scenariju. Sad cekamo da vidimo novembar. U medjuvremenu opet sam se malo igrao i evo postavljam prognozu za 8.11.Ovo nemojte suvise ozbiljno uzimati, jer je fakticki nemoguce ozbiljnu prognozu dati za tacan datum .Ali posao sam od harmonije BTC& prirode i onda tu nema omasaja
.Elem, vidimo kanal u kojem se BTC krece vec neko vreme.Povukao sam fibb i produzio sam ga do vrha kanala, tako da se predjasni supporti i rezistensi savrseno uklapaju u Fibb nivoe.Zatim sam interpolirao zadnji swing i on se poklopio sa vrhom kanala. Kad se sve sabere & oduzme, imamo price target za 8.11 od oko 74K, P.S. Samo nemojte da pitate u koliko sati 🙃
Jedan savet koji kazem svim pocetnicima koji na prvi pogled zvuci banalno i smesno ali iz nekog razloga za pocetnike apsolutno nesavladiv a glasi:
- Nemoj da ulazes u nesto o cemu nista ne znas.
Generalno pocetnici prave sledece greske:
- krecu (kupuju) bez ikakvog znanja odnosno plana
A treba ovako:
- naucis do detalja ono cime zelis da se bavis
Polazim od sebe, ja sam u BTC-u od 2012, ucim svaki dan od tada,
Cao svima, nova sam na forumu, a i sto se tice kriptovaluta tek sam pocela da se informisem.
Ulozila sam u Shiba Inu po preporuci drugara koji je zaradio jedno $20k, ali uleteo je u to kad je bilo vreme.
Vidim da ovde pisete za MANU, FEG, ROX, BAT pa me zanima da li mislite da je ok uloziti u ove kriptovalute? Ovo sam videla kao poslednje komentarisano, pa zato navodim te kriptovalute.
Da li biste mogli da mi date neki savet kako da pratim trziste, da li je bolje kupovati preko vikenda ili tokom radnih dana, neki savet koji mislite da bi mi znacio kao pocetniku?
Ili ako na ovom forumu postoji tema koju mogu da iscitam da bi mi koristila, jednostavno odakle da pocnem.![]()
Moze jedno blic pitanje,uložio bih 2k ojro,može predlog u šta ? Bio bih kako vi kazete holder ne bih se cimao oko toga,recimo uložio i ne bih dirao minimum 3 god.
Znaci bonus je samo za Binance 😅Postoji nagrada sto ti Binance uzme provoziju.
Ne uplacujes tiket, vec od nekog na menjanici kupujes nesto.
Parabola kreće od srede..sad mi javio Satoši Nakamoto i kaže da mu pozdravim ekipu sa Benča kao i da im kažem da ne brinu 🙂
BTC ili LTC?Jeste se spremili za skok? Nemoj da bude kuknjave da je neko ostao u shortu.
Pošalješ meni sredstva, ja ti na kamatu za 30 dana napravim 18% i dobijes 8% više. Deal? 😂Ima li nekih nagrada ili bonusa ako ulozim u jednom danu 5000 $ na jedan ili vise tokena ? Tipa dobijem vise tokene ili usdt kao nagradu. Recimo sve na Binance u kardano ili xrp itd.
Kaže ..ebe ga išijas, stariji je čovek..mada Japac je, izguraće preko stotke sa pola gasa 😉Pa kako je on? Kako su njegovi? Šta to parabola?
Bice toga kolko oces...Jeste se spremili za skok? Nemoj da bude kuknjave da je neko ostao u shortu.
Samo ako si centralizovan 😄Pošalješ meni sredstva, ja ti na kamatu za 30 dana napravim 18% i dobijes 8% više. Deal? 😂
Pa neces sigurno sad da ulozis za hold od tri godine u sred bull marketa. Kad udjemo debelo u bear a veruj mi znaces, onda kupuj.Moze jedno blic pitanje,uložio bih 2k ojro,može predlog u šta ? Bio bih kako vi kazete holder ne bih se cimao oko toga,recimo uložio i ne bih dirao minimum 3 god.
Ne da je tu negde nego je bas identican 😁Novembar je tradicionalno otprilike tu negde dobar koliko i novembar ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari