Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam isto coti stavio od 0.9 do 1.2.
Nešto prerano krenuo hajp za šitkoine. Sa jedne strane dobro je što kreće hajp, ali sa druge strane...

Mišo bojim se
EfJSJogUwAAWuCX.jpg
 
BNB Coin koliko god da padne, popne se uvek na 500$.

Kad god padne, treba uci, i zaraditi par %.
 
BEAM nekoliko puta od 0.000011 do 0.000015 kroz BTC odnos

Nije loše mozda sada uci u isti. Pa juriti BTC.
 
  • Like
Reagovanja: _00
Feg luduje opet...
U principu luduju shitovi jer nemaju razloga da cekaju, skoro sve govori da od ponedeljka ide novi skok kad se zatvori mesecna sveca. Nahvatajte shitove do nedelje i onda bezanija u BTC verovatno. Slecece nedelje ocekujem i breakout LTC-a.
 
Feg luduje opet...
U principu luduju shitovi jer nemaju razloga da cekaju, skoro sve govori da od ponedeljka ide novi skok kad se zatvori mesecna sveca. Nahvatajte shitove do nedelje i onda bezanija u BTC verovatno. Slecece nedelje ocekujem i breakout LTC-a.

Saj na osnovu cega breakout LTC ako ocekujes skok BTCa? Koliko je realno da ce kroz odnos pratiti BTC?

Ubedjen sam da ce kroz odnos imati medju najgorim alt performansina uz naravno DASH i NEM ako BTC bude isao gore (takodje i dole).

Na kraju nabice ga do 1500+, nije sporno ali tek pri kraju.

Ne napadam, samo MW kao argument... Malo vrv.
 
Za one koji se pitaju zašto je juče bio pad u kriptu, SPX proverava pređašnji vrh, danas će da se odbije i nastavi dalje. FED polako počinje da zavrće slavinu, što istorijski treba da izazove slom u narednih godinu dana. Kako sam ja uvek pesimista, očekujem taj slom pre ranije nego kasnije, ali koliko se bojim da pukne pre nego što prodam, još više se plašim da prodam prerano, nećemo mi videti ovakve prilike za zaradu još ko zna dokad.

Pogledajte prilog 322218

Najgore od svega, ja sam totalni baksuz. BTC sam čekao da masovno prodajem na 75k, nije stigao dotle. XLM je bio stigao do 80 centi gde mi je bio prvi target i odmah pao, rekoh daj da sačekam da opet stigne do 80 i prodam pola, al više nikad nije. U moju odbranu, niko nije očekivao bull market iz dva dela. Cowen tvrdi da jeste, ali laže, on to jeste pominjao kao mogućnost, ali da je očekivao, nije.
Nema zime ;) Osim fibbo supporta koji sam postavio iznad i na dnevnoj bazi se kurs krece izmedju 200MA i 314MA.Osim toga imamo jos jedan fibbo support 50% kada pogledamo vrh i dno ovog ciklusa.Pored toga odbili smo se i od S3 na mesecnom nivou.Mnogi su u ovom padu istreseni iz gaca i po meni sledi retracement
U sustini se slazem sa tobom , ali nekako mislim da cemo imati dovoljno vremena da pokupimo kajmak u kriptu pre nego ljosne S & P & Co. A sto se tice baksuzluka , sta da ti kazem. Napisah kad sam dokupio BTC & nacrtah.Sad ostaje da pecamo vrh
 
Sada vise ne znam gde ce cena danas i sutra 😭
Pokusava vise sati da probije 61000 ali nikako da uspe i ostane iznad..
 
Dokle držati shibu? 🤨 Bio sam odsutan i nisam postavio ordere pa se provozao. Stavio sam order na 0.00009
 
Moze li neko nesto o ovome :)

Odlican. Mali market cap, samo 300 miliona. U buducnosti 'LADNO moze 10x. Vrhunski tim ljudi. Dosta znanja i iskustva o kriptovalutama. Glavni developer Alexander Chepurnoy uključen je u Bitcoin od 2011e i razvija softver za kriptovalute od 2013e. Osnovao je Ergo s Dmitryjem Meshkovim, koji ima doktorat iz fizike i više od 10 godina iskustva u razvoju softvera. Chepurnoy i Meshkov zajedno su radili na istraživanju u IOHKu, to ti je inžinjerska i istraživačka kompania koja gradi blockchaine i kriptovalute. A IOHK je bio ključan u stvaranju Cardana. Ergo je sarađivao s Cardanom iako su Ergo i Cardano odvojeni projekti. Ergo je 2020. objavio da je partner s Cardanom na projektu DeFi. Ergo je takođe prvi blockchain koji je usvojio jezik pametnih ugovora koristeći isti model kao Cardano. A posto je Ergo PoW, to znači da bi dApps na Cardanu mogle koristiti pametne ugovore PoW umesto PoS. Ako postane glavni oracle u Cardano ecosistemu, onda si na konju. On ti je za strpljive ljude. Kao Cardano. Sledi pristup koji se temelji na sporom istraživanju jer kad nesto objave, hoce da to radi perfektno. E sad, taj pristup ima svoje prednosti i nedostatke. Strpljiviji razvojni proces znači da Ergo može doći do boljih rešenja za probleme koje želi rešiti. Ali takođe riskira gubitak položaja u odnosu na druge projekte koji se razvijaju bržim tempom. A njegova ogromna prednost je sto ga nisu listovale najvece svetske berze. Kada dodje na Binace, CoinBase, cena moze da mu poleti ko zna koliko. To ti je odlican coin za dollar cost averaging. Ja ga imam u svom portfoliu i gomilam po malo. Nista ne prodajem dok ne dodje market cap do minimum jedne milijarde. A to ce doci kad tad, jer jedna milijarda je nista u cryptu, a ERGO zasluzuje i mnogo vise. Eto ako hoces ulaganje na duze staze, za dobar profit i da ne mislis, ERGO ti je jedan od coina. Nemoj sve u njega ulagati jer uvek treba imati raspored rizika na vise coina. Od mene sve preporuke za Ergo, projekat, tim, sve. A najbitnije i da ima Max Supply, pa se ne moze stampati kako se kome navrne i da pravi inflaciju.
I da dodam da ga Charles Hoskinson ubraja medju svojih 9 favorita medju coinima. Sta dalje pisati.
 
Poslednja izmena:
A ko realno može na to da odgovori!? Takve shitine očas posla mogu da odgalopiraju u bilo kom smeru.
 
Znaci cene stagniraju tokom vikenda i u ponedeljak altovi idu dole a BTC gore?
Mislio da uzmem neke altove, ali ako ce biti na popustu, da sacekam. Mada ako BTC ode gore, mozda sve ode na gore. :unsure:
 
jel gleda neko ETH sta radi :)
 
Ja izašao iz Elona na 37, a evo ga sada na 137 (milionitih delova usdt?). Nisam očekivao da će opet ovoliko da skoči. Izvukao sam gubitak od prošlog puta i zaradio još preko toga, ali mogao sam još koju hiljadu dolara preko. Moja neka filozofija je da u životu čovek ide iz greške u grešku, a to je u kriptu još drastičnije. Šta god da uradiš, kajaćeš se. Stvarno, tamni vilajet.
 
Ja izašao iz Elona na 37, a evo ga sada na 137 (milionitih delova usdt?). Nisam očekivao da će opet ovoliko da skoči. Izvukao sam gubitak od prošlog puta i zaradio još preko toga, ali mogao sam još koju hiljadu dolara preko. Moja neka filozofija je da u životu čovek ide iz greške u grešku, a to je u kriptu još drastičnije. Šta god da uradiš, kajaćeš se. Stvarno, tamni vilajet.
Zato treba imati granicu i znati kad je dosta, i minusa i plusa, ali ljudska narav je takva da je pohlepan pa ga to cesto jako puno kosta.

Ili po srpski, nije majka klela sina sto se kockao nego sto se vadio :D
 
Upravo zato ce vecina i samo da se provoza ovaj krug, umesto da prodaje stepenasto. Konkretno sto se tice ETH cena od 4500$ je jaaako dobra. Rekao bih da je potencijal nagore mozda 3x - 5x trenutne cene maksimalno, dok je potencijal nadole bar 10x - 15x kad naidje bear.

Sad krenuti lagano prodavati i stavljati na liquidity mining, koji ce vam zastititi value kad krene pad. Tj, recimo da ETH padne 50%, vama ce vrednost u liquidity pool-u ETH/USDC pasti 25%, jos na to imate fee tako da ce biti i manje od 25%, tj negde na nivou 10-15%, ako pad traje nekoliko meseci pa fee ima vremena da se akumulira.
Takodje, ako omasite vrh i vrednost ETH skoci 100% od trenutka kada ste stavili sredstva na ETH/USDC pool, vama ce ukupna vrednost skociti pola od toga, dakle 50%, tako da opet dobro, mozete da povucete sve u $ ako ste zadovoljni cenom. Uglavnom, winwin situacija (nema veze sa prodavnicom btw!!!)
 
Zar na liquiditi poolu nije isti gubitak, bilo da cena raste, ili pada? Zarađuje se na FEE-u i izlasku kada cena dostigne približan ulaz?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno