Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je fora sa ovim kucicima? Kontam da ih Mask pumpa ali hoce li se to na kraju ciklusa preliti u druge novcice? *** ipak je u njemu 47 milijardi upumpano.. nista mi nije jasno kao ni drugima verovatno..

Poslednja izmena:
Koja je fora sa ovim kucicima? Kontam da ih Mask pumpa ali hoce li se to na kraju ciklusa preliti u druge novcice? Jbfg ipak je u njemu 42 milijarde upumpano.. nista mi nije jasno kao ni drugima verovatno..
Sad će verovatno iz jednog u drugi, tipa iz shibe u doge koji je sve vreme bio u nekom zastoju za ostalima...gluposti svakako

Neverovatno kakav potencijal ima ONE. Sudeci po capu mogao bi opusteno da ode na 1$ i opravda svoj naziv ;) Aktivno skace i pada. Sada je malo odskocio, pa je rizicnije za ulaz.
BTC sudeci po istoriji iz april- maj moze da ode i do 14k dole, taman po chartu dno korekcije negde lezi oko 53k.
U stvari ici ce ovako sve dok se broj long pozicija ne svede na njima odgovarajuci nivo. Nema sumnje da je ovo sve namesteno.
Altovi ce naravno eventualni pad da isprate, ali skok veoma slabo. Nervira ovaj sistem nas nestrpljive :)

Poslednja izmena:
Кад смо код хармонија, ко жели може да игра и crypto royale игрицу, добијају се ROY токени, шаљу на метамаск и преко viper-а конвертују у ONE.
На страну што је заразно доста, али сасвим океј може да се заради, ево ја нешто мање од месец дана играм у паузама од посла и рецимо да може у том неком периоду да се узме око 400 хармонија нпр, што је боље од било каквог стејкинга.

Такође, roadmap-а изгледа опасно за крај ове године, занима ме највише њихов новчаник са 20% стејкинга, за сада то иде преко пар новчаника и обично је максимум 10% што може да се извуче. Ту је још доста ствари, ево кога занима:
e2de8h8umgt71.jpg

Ima bogati i fora da postanes i umetnik preko Davinchi i Harmony :) Obradis neke slike malo da budu autenticne i oglasavas se na tviteru i prodas na aukciji za ONE. Mreza radi izuzetno brzo i sa malim fee

Koja je fora sa ovim kucicima? Kontam da ih Mask pumpa ali hoce li se to na kraju ciklusa preliti u druge novcice? *** ipak je u njemu 47 milijardi upumpano.. nista mi nije jasno kao ni drugima verovatno..

Uvek je zarada i bila najbolja na šitovima. Samo je nekad dosta ljudi verovalo da je kripto pametna stvar, nešto što će promeniti svet, pa si ovde na forumu mogao da vidiš savete da se u takve novčiće ne ulazi. Od tada je narodu postalo jasno da je kripto čist Ponzi, tako da jedina vrednost sada je hype i više niko ne zazire od šitina, pa se mnogo veća lova sliva u njih nego nekad.

Otvoris i wallet na Harmony gde ce da ti idu uplate za prodate slike. Povezes ga sa sajtom davinci i cepaj. Ja sam odustao jer me mrzi da se oglasavam i ne volim tviter.
Ovo sto sada btc skace bas kada sam pisao o padu je normalno i ocekivano. Bar do nekih 61.5k pa opet nazad.

Uvek je zarada i bila najbolja na šitovima. Samo je nekad dosta ljudi verovalo da je kripto pametna stvar, nešto što će promeniti svet, pa si ovde na forumu mogao da vidiš savete da se u takve novčiće ne ulazi. Od tada je narodu postalo jasno da je kripto čist Ponzi, tako da jedina vrednost sada je hype i više niko ne zazire od šitina, pa se mnogo veća lova sliva u njih nego nekad.
Tacno tako najbolje se taj hype oslikava na ovoj SHibi, niodkud se pojavi doslovno da se samo o Shibi pise, isparice magla za kratko vrijeme. Sve je ovo jedan vid ponzija i prevara ali ljudi lete za brzom zaradom vide kako je tamo neko sa 8 hiljada zaradio milijardi pa daj da i ja probam, tako ljudi razmisljaju. Na kraju mali izgube veliki zarade sto je i karakteristika ovi ponzi Shema.

Za one koji se pitaju zašto je juče bio pad u kriptu, SPX proverava pređašnji vrh, danas će da se odbije i nastavi dalje. FED polako počinje da zavrće slavinu, što istorijski treba da izazove slom u narednih godinu dana. Kako sam ja uvek pesimista, očekujem taj slom pre ranije nego kasnije, ali koliko se bojim da pukne pre nego što prodam, još više se plašim da prodam prerano, nećemo mi videti ovakve prilike za zaradu još ko zna dokad.

screenshot.png

Najgore od svega, ja sam totalni baksuz. BTC sam čekao da masovno prodajem na 75k, nije stigao dotle. XLM je bio stigao do 80 centi gde mi je bio prvi target i odmah pao, rekoh daj da sačekam da opet stigne do 80 i prodam pola, al više nikad nije. U moju odbranu, niko nije očekivao bull market iz dva dela. Cowen tvrdi da jeste, ali laže, on to jeste pominjao kao mogućnost, ali da je očekivao, nije.

Krenuo i Floki, danas x2 😂
Sezona kerova. Samo da se to sve na kraju prelije u BTC što će vunsteri da ostanu zarobljeni.

Matic je probio danas svoju 6mesecnu konsolidaciju tako da nema zime za njega...vrhunski projekat, brdo projekata na njemu, a jso relativno mali marketcap za takav novcic. Ja sam odlicne pare uzeo na njemu drzeci ga od pocetka januara do maja, tad sam ga prodao...debelo me usralo.. Da ga sada imam ni na kraj pameti da ga prodajem...

Ps. Sad me vise muci ovaj ELON shit koji mi je x10 napravio....dal da ga zavaljam za neki krsten L1 ili da ga jos gajim jer bi iz SHIBE moglo da se prelije dosta para u ovu kerinu pa da mi donese puno vise neko ozbiljan alt....ili sve da izgubim :)

Nisam izdrzao te sam zavalio 2 deonice tesle, sad se mislim u sta da stavim ipak jos malo love... Za sad imam 70% dot, 30% btc tako se zalomilo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno