Sad će verovatno iz jednog u drugi, tipa iz shibe u doge koji je sve vreme bio u nekom zastoju za ostalima...gluposti svakakoKoja je fora sa ovim kucicima? Kontam da ih Mask pumpa ali hoce li se to na kraju ciklusa preliti u druge novcice? Jbfg ipak je u njemu 42 milijarde upumpano.. nista mi nije jasno kao ni drugima verovatno..
Musk nema Shibu. Idiotizam je da kostaju toliko. Sledeci su Kishu verovatno.Koja je fora sa ovim kucicima? Kontam da ih Mask pumpa ali hoce li se to na kraju ciklusa preliti u druge novcice? *** ipak je u njemu 47 milijardi upumpano.. nista mi nije jasno kao ni drugima verovatno..
Daj neki link ka aukciji, imam u kući umetnika sa 0% smisla za biznis, pa da poguram to malo.Ima bogati i fora da postanes i umetnik preko Davinchi i HarmonyObradis neke slike malo da budu autenticne i oglasavas se na tviteru i prodas na aukciji za ONE. Mreza radi izuzetno brzo i sa malim fee
Koja je fora sa ovim kucicima? Kontam da ih Mask pumpa ali hoce li se to na kraju ciklusa preliti u druge novcice? *** ipak je u njemu 47 milijardi upumpano.. nista mi nije jasno kao ni drugima verovatno..
Tacno tako najbolje se taj hype oslikava na ovoj SHibi, niodkud se pojavi doslovno da se samo o Shibi pise, isparice magla za kratko vrijeme. Sve je ovo jedan vid ponzija i prevara ali ljudi lete za brzom zaradom vide kako je tamo neko sa 8 hiljada zaradio milijardi pa daj da i ja probam, tako ljudi razmisljaju. Na kraju mali izgube veliki zarade sto je i karakteristika ovi ponzi Shema.Uvek je zarada i bila najbolja na šitovima. Samo je nekad dosta ljudi verovalo da je kripto pametna stvar, nešto što će promeniti svet, pa si ovde na forumu mogao da vidiš savete da se u takve novčiće ne ulazi. Od tada je narodu postalo jasno da je kripto čist Ponzi, tako da jedina vrednost sada je hype i više niko ne zazire od šitina, pa se mnogo veća lova sliva u njih nego nekad.
Postoji mogućnost da je ovo plaćen marketing od strane ljudi koji vode shibu.
Nazalost , to je tako u svemu , nevezano za crypto.Postoji mogućnost da je ovo plaćen marketing od strane ljudi koji vode shibu.
Kreira se FOMO.
Bolje imati dobar marketing tim nego dobar proizvod!
Bukvalno. Ako imas reklamu prodavace se roba. Isto je i za kripto na zalost. Pumpaju se pare na reklamu i obecanja. Obecanja pritom nista ne kostaju. Svi ti "projekti" pomru kada se zavrsi ciklus.Nazalost , to je tako u svemu , nevezano za crypto.
Hoćeš da kažeš da moje vreme dolazi?😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari