Hvala bogu na tomeDa, baš smo se smorili.
Na svu tu muku, još je i admin zabranio da se međusobno prozivamo i tako bar na trenutak narušimo duševni mir sebi i drugima.
Večeras stigoh u Srbiju..Kanda kišno, mada sam više pratio shit.Drago mi je sto si bio malo euforican, nisam hteo da ti kvarim juce. Da li ti danas izgleda ista manje dosadno ili kisno?
Sta znas o istom? Istrazicu i sama, ali ako neko nesto zna.. neka pise, chart mu je ludiloIspratite vcrs TLM , ima ga na Hotbitu.
Dobio sam preporuku, video chart, i usao pa reko da podelim sa vama, mada mozda nije ovde mesto. Vise ne znam gde sta treba da pise. Pogledajte i Arwave, radi na Solani, isto ima dobar Chart.Sta znas o istom? Istrazicu i sama, ali ako neko nesto zna.. neka pise, chart mu je ludilo
Sta znam pratim ga duze vec, tj u favoritima mi je na binance. Nije nesto posebno skocio.Sta znas o istom? Istrazicu i sama, ali ako neko nesto zna.. neka pise, chart mu je ludilo
Ja sam se nakupovao i naprodavao nikad greska nije bila. TLM vcrs vec ide na 0,40 sto je zarada od juce skoro 10% . Vec sad je oko 0395.Sta znam pratim ga duze vec, tj u favoritima mi je na binance. Nije nesto posebno skocio.
Pored toga ne preporucujem Hotbit menjacnicu. Mesetare da cenama. Na chartu bude jedna pa kad prodas a ono prodas po znatno manjij.
Krenuće ltc, on uvek krene među zadnjima i napravi bum u par danaJa sutra očekujem blagi pad. Prođe vikend, a BTC ne probi 50000.
ADA je na 2.89 trenutno, malo više od nivoa mog izlaska iz ADE.
Ako siđe niže, da li ipak ponovo ući i čekati, ili se strpeti još malo ?
I XRP je na dobrom nivou, tu se nikad ne zna šta če biti.
Možda uzeti i malo DOGE, sada je na 0.28, pa ako ode još niže ?
LTC se drži dosta nisko na 175, ali njega imam i nisam zadovoljan sa njim za sada.
Ali ako naš SAJ pogura cenu, biće tu svašta.
Sve u svemu, ako bude ozbiljnije korekcije, biće lepe zarade,
a ako krene da probija 50000 pa više i više, e onda će ovaj voz pobeći brzo.
Sto se tice ADE prodao sam 1/3 i ostavio to u $ ako nastavi na gore uzecu jos 1/3...Ja sutra očekujem blagi pad. Prođe vikend, a BTC ne probi 50000.
ADA je na 2.89 trenutno, malo više od nivoa mog izlaska iz ADE.
Ako siđe niže, da li ipak ponovo ući i čekati, ili se strpeti još malo ?
Sto se LTC-a tice, definitivno je daleko ispod proseka. Taman je krenuo da skace, otisao na 300+ i onda smo imali onaj damp. Nikako da se povrati cena......
LTC se drži dosta nisko na 175, ali njega imam i nisam zadovoljan sa njim za sada.
Ali ako naš SAJ pogura cenu, biće tu svašta.
Sve u svemu, ako bude ozbiljnije korekcije, biće lepe zarade,
a ako krene da probija 50000 pa više i više, e onda će ovaj voz pobeći brzo.
"Crypto Savy" kao i većina istu pricu ponavlja, pa nekad mora i da pogodi."Crypto Savy" koji je od marta pogodio tok kretanja cene - Ako probije 47.400 idemo do 39.500 u narednim danima i vise nema vracanja na 51/52K nivo vec pocinje duga korekcija .. Ako probije ..
Ignore je mama.Jao Boze vrati nam ovde Ivanovica Groznog... A uzmi dvojici iznad 🙏
Alessio Rastani?Ignore je mama.
Ko god spomene nekog kripto yt-bera, ja ga metnem na ignore - momentalno.
Alessio Rastani?
Alessio Rastani?
114$ trenutno...Za to vreme Solana ide protiv sile zemljine teze..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari